Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CITROEN ZX VOLCANE 1.9/2.0

2ALEX
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אוי איזה תמונה הבאת לנו.... אח...........

ולאיציק , קצת השקעה ?

אני אומר שלא....

אתה לא חייב לקחת ZX 1.8 ולעשות ממנה העתק של וולקן 1.9 או 2.0, תאמין לי שגם בלי דיסקים מאחורה או פיצ'פקעס מסביב - הרכב עונה בצורה נאה על צרכי השואל (ועל מרבית האנשים שמחפשים את הוולקן, מבלי לדעת על מה ולמה).

בנוגע למה שרוני אמר - זה לא מדוייק. מתי לאחרונה נמכרה וולקן במצב טוב/סביר במחיר מחירון ? זה שהמחירון נמוך עדיין לא משקף את מחיר המכירה הריאלי.

איציק

על זה בדיוק אני מדבר. אני מחפש ומחפש אבל אין משהו נורמלי למרות שיש הרבה וולקנים משנת 92' ב12K אבל "הגדול" קרועות כמו שצריך ויש הרבה על מה לעבוד למרות זות יש את AURA שרובם במצב מעולה כהרוב נקנו כמשפחתיות רגילות ולא סבלו במשך הזמן.

אז חשבתי על איזה AURA עם קצת שיפוריפ שתיתן לי בערך VOLCANE רק במצב טוב בהרבה גם במחיר נמוך יותר.

פורסם

בנוגע למה שרוני אמר - זה לא מדוייק. מתי לאחרונה נמכרה וולקן במצב טוב/סביר במחיר מחירון ? זה שהמחירון נמוך עדיין לא משקף את מחיר המכירה הריאלי.

איציק

נראה לי שרוני התכוון לכך שגם אם תשלם על וולקן מעל המחירון - זה עדיין בגדר מחיר רכישה מגוחך, לפחות ביחס ל306 XSI מאותן שנים . למרות שיש שיאמרו שה 306 עדיפה במקצת על ה ZX, לשלם בכל שנתון כ 15-20 אלף יותר עבור ה 306 זה די אבסורדי לדעתי .

אותו כנ"ל אגב לגבי הסקסו VTS וה 106 GTI , אבל למצוא VTS במצב טוב (או במצב כלשהו ...) קל להגיד, כמעט בלתי אפשרי לעשות .

טל.

פורסם

מסתבר שלVOLCANE 1.9 גם אין ממיר, יפה יפה חיסכון בעבודה כי גם כך אני חשבתי להוריד אותו.מעניין עם לAURA 1ץ8 יש ממיר.

פורסם
איציק יקירי לא יודע לגבייך אבל אני הייתי די מרוצה מהבלמים ב וולקן 8 שסתומים שהייתה לי,וגם מה ZX 16V שיהיה זיכרה ברוך. ואני הכי מרוצה מהבלמים ב 306 S16 שרק בדגם הזה יכולתי לכוון את יחס הבלימה בין הברקסים הקדמיים לאחוריים.

דרך אגב.....הם יפים אני יודע ,תודה .

אם יש משהו שהוא קשור לחרא ולמתלה האחורי ....זה רק כשאני נוסע על איזה BRICK באחריות !!!!!

רוני,אתה פוליטיקאי :wink:

סליחה רגע.....

איך בדיוק אתה יכול לכוון את יחס הבלימה קדימה/אחורה ב S16????????

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

אני מכיר משהו שמוכר וולקן 2.0 94 מצב טוב+ אני אביא לכם מחר את כל שאר

הפרטים...

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

עם המחיר גבוה מ20K אז אין טעם. אני אישית מעדיף יותר זול העיקר מצב מכני טוב.

ראיתי מישהו מוכר ב 12K שנת 93' עם 80K ק"מ ומצב מכני פשוט 10 אבל 3 דלתות מה שלא ממש מתאים לי.

פורסם
עם המחיר גבוה מ20K אז אין טעם. אני אישית מעדיף יותר זול העיקר מצב מכני טוב.

ראיתי מישהו מוכר ב 12K שנת 93' עם 80K ק"מ ומצב מכני פשוט 10 אבל 3 דלתות מה שלא ממש מתאים לי.

וולקן? אין שום מצב שבעולם שמישהו יהיה אידיוט מספיק למכור וולקן טובה שנת 93 עם 80 אלף ק"מ ומצב מכני מעולה (ועוד 3 דלתות שהיא יפה בהרבה) - ב-12000 ש"ח.

או שיש לה שאסי, או שתתן כבר את הטלפון של הבחור, שמישהו מהפורום יקנה אותה לפני שיהיה מאוחר!!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
איציק יקירי לא יודע לגבייך אבל אני הייתי די מרוצה מהבלמים ב וולקן 8 שסתומים שהייתה לי,וגם מה ZX 16V שיהיה זיכרה ברוך. ואני הכי מרוצה מהבלמים ב 306 S16 שרק בדגם הזה יכולתי לכוון את יחס הבלימה בין הברקסים הקדמיים לאחוריים.

אם יש משהו שהוא קשור לחרא ולמתלה האחורי ....זה רק כשאני נוסע על איזה BRICK באחריות !!!!!

סליחה רגע.....

יש רגולטור שנמצא בציר האחורי שמושפע מהעומס בחלקו האחורי של הרכב וכך היחס משתנה.

כמובן שאפשר לכוון אותו גם ידנית 8)

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

סליחה רגע.....

"רגולטור" בנוסף למשאבת איזון או שאנחנו מדברים על אותו הדבר ?

ואם אנחנו מדברים על אותו הדבר, אזי הוא ממוקם מעל חלקו האמצעי של המוט פיתול ולא ניכר עליו כי הוא מתכוונן בהתאם לעומס המופעל על חלקו האחורי של הרכב.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

סליחה רגע.....

"רגולטור" בנוסף למשאבת איזון או שאנחנו מדברים על אותו הדבר ?

ואם אנחנו מדברים על אותו הדבר, אזי הוא ממוקם מעל חלקו האמצעי של המוט פיתול ולא ניכר עליו כי הוא מתכוונן בהתאם לעומס המופעל על חלקו האחורי של הרכב.

איציק

דווקא מאוד ניכר עליו מתכוונן,גם ניכר עליו שחם לו,ושנמאס לו להיות לחוץ מהקפיץ ולהיות מחובר לבולם...

רק בדגמי פיגו יש לנו את הרגולטור,קמצנים שם בסיטרואן.......

• תוכן חדש...