Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CITROEN ZX VOLCANE 1.9/2.0

2ALEX
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איציק אתה מדבר על ZX וולקן ?

כי ברכבי PSA שמצוידים ב-ABS בד"כ מותקן רגולטור שכן מושפע מהעומס בציר האחורי, ב-106 GTI לדוגמה.

כן, אני מדבר על הוולקן (עם ובלי ABS).

לא זכור לי שראיתי כזה דבר שם... (בטח שלא בזו ללא ה ABS)

לפי מה שזיגי אומר, זה רק בפג'ו...

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום ב ZX וולקן "הפשוטה" שלמרות שיש לה ABS אין היא נהנית מהפטנט הנחמד הזה,ואפילו הדגם הבכיר ZX 16V שבעיקרון מהווה את הדגם הכי מפנק\מפואר\מאובזר של סיטרואן אין את האפשרות לכוון את יחס הבלימה.אולי זה מטעמי חסכון במשקל ....... :shock:

פורסם
אני מאמין שפז'ו-סיטרואן ידעו טוב מאוד מה הם עושים כשהם יצרו את גרסאות הספורט...

רוני

LOL...אני אוהב את החוש הומור שלך רוני :lol:

איציק

זו טעות רווחת-הוולקאן הוא לא גרסא ספורטיבית !

בדוק בפורומים של סיטרואן ותראה שבאירופה היחס לוולקאן הוא כמו לכל משפחתית חזקה ובסיס לשיפורים, משהו כמו סיביק בארה"ב

פורסם

רוני

איציק

בדוק בפורומים של סיטרואן ותראה שבאירופה היחס לוולקאן הוא כמו לכל משפחתית חזקה ובסיס לשיפורים, משהו כמו סיביק בארה"ב

היא בהחלט כן גרסה "חמה" של ה-ZX. כמו שה-XSI ל-306. לא הגרסה הכי חזקה אבל גם לא סתם 1.8 או 1.6 או 1.4... זה נכון שיש אפילו וולקן דיזל בחו"ל, אבל עובדה היא שהכיול שלה שונה בהחלט מזה של המשפחתיות הרגילות, והוא נוטה לכיוון הספורטיבי. אז נסכם שה-16V היא הספורטיבית והוולקן היא פשוט קומפקטית חמה?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני

איציק

היא בהחלט כן גרסה "חמה" של ה-ZX. כמו שה-XSI ל-306. לא הגרסה הכי חזקה אבל גם לא סתם 1.8 או 1.6 או 1.4... זה נכון שיש אפילו וולקן דיזל בחו"ל, אבל עובדה היא שהכיול שלה שונה בהחלט מזה של המשפחתיות הרגילות, והוא נוטה לכיוון הספורטיבי. אז נסכם שה-16V היא הספורטיבית והוולקן היא פשוט קומפקטית חמה?

רוני

חמה כי נזלו המים מהרדיאטור ?

לוולקאן כאמור יש דגמי דיזל ודגמים אוטומטיים, אני מסכים להתפשר על "חמימה"

פורסם

ואני מוכן להתערב שאם תקח וולקן ו-ZX רגילה, תחוש בהבדל בקלות. והוולקן תהיה גם מהירה באופן מורגש בכל מצב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...