Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רעידות קטנות של ההגה כשהרכב ב40 קמ"ש הרכב עבר כוון פרונט ושני גלגלים קידמיים חדשים מה יכולה להיות הבעיה?

ועוד שאלה הרמתי את הרכב על ג'ק בצד אחד והכנסתי דרייב ויש לי מין רעשים שבאים כמה שניראה לי מכיוון הגיר וכשאני מרים את שני הגלגלים יחד אין רעים בכלל וכשהרכב נוסע יש רעש מתוך האוטו של מין תיקתוקים קטנים ששומעים אותם פחות ממה שאתה שומע כגלגל אחד באוויר

פורסם

הייתה לי בעיה דומה ברכב שלי אבל אתה ציינת שיש לך גלגלים חדשים, גם הגנטים שלהם חדשים?

כי מה שהיה אצלי זה גנט עקום.

front :kicker ks65.2 HU:jvc 810

woofer:soundstream r12sq 600rms

amp:hifonics titan 4ch, mono: solidaudio f10d

פורסם

איזה רכב זה?

אם זה עם הנעה קידמית ואתה מרים גלגל קידמי ושם על דריב אמור להיות קול מסויים ורק הגלגל שבאויר אמור להסתובב.

בקשר לתיקתוקים בזמן הנסיעה בדוק את הציריות שלך. האם יש תיקתוק בזמן פנייה(ימינה/שמאלה)?

מה מצב הצמיגים שלך? האם הם מלאים באותו לחץ אויר? האם 2 הצמיגים זהים?(ז"א שאחד ישן ואחד חדש)

האם אין בליטות מסויימות בצמיגים? האם נידפקת במידרכה או משהו ועיקמת ג'נט?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

שלום.

אם הגה רועד במהירות 40 קמ"ש כלומר ההגה משחק ימינה שמאלה אז הבעיה חד משמעית

צמיג או צמיגים קדמיים פסולים גם אם הם חדשים, כי לאחד או יותר יש איוות.

איוות יכול לנבוע ממכה במידרכה או דפקט ביצור.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...