Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה לך ALX

שתזכה לחתן עם ציציות :lol: :lol: :lol:

עריכה*

רגע מה עם LSA???

כתוב לי LS ומתחת בלי קשר בתוך ריבוע A אם אני לא טועה!

אשמח לעוד מידע בקשר לשסתומים בוכנות והמפגש ביניהם.....:puzzled:

פורסם
זה אותו מנוע 1600 שהיה באריקה באותו זמן?
אני מאמין כי זה מידע נכון, אך גם לי זכור כי מנועי סיירה כמו בטרנזיטים עם חגורה אין אפשרות לנזק. אם כך מה עם זה מנוע של אריקה?

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

בטרנזיט היה איזה וריאציה של מנוע פינטו 2 ליטר או שבעצם זה היה אותו אחד כמו במכוניות, אני לא סגור על זה.

פורסם

המנוע של האריקה שונה - לו רק בכיוון ההרכבה (רוחבי באריקה, אורכי בסיירה).

תנו לי דגם מנוע ושנת ייצור ואתן לכם את הוראות הטיימינג המתאימות.

פורסם

כל הסיירות 1.6 שנת 88 אותו דבר - סופי!

אריקה (אסקורט/אוריון) של אותה שנה - סיפור אחר, דגם מנוע אחר (טיימינג מניע גם משאבת מים ועוד הבדלים)

מי שרוצה טיימינג לאריקה שיבקש!

פורסם

כן הייתה לי הרגשה שזה לא אותו מנוע כמו באריקה, כי נדמה לי שבאותה שנה לאריקה 1600 היו 90 כ"ס.

אגב מישהו פעם זרק לי שעושים באריקה טיימינג כל 40 K זה נכון?

והאם גם באריקה לא יכול להגרם נזק כמו בסיירה?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

לפי אוטודטה החלפת הטיימינג באסקורט מתבצעת כל 36000 מייל ~ 60000 ק"מ. יכול להיות שבגלל בעיות בטיימינג הגיעו למסקנה שצריך להקדים את ההחלפה ל-40000 ק"מ.

בנוגע לאפשרות של מפגש שסתומים-בוכנות: כן, האפשרות הזאת קיימת גם במנוע הזה.

לקבלת פרטים מדוייקים יותר, אנא פרסם דגם מנוע ספציפי.

• תוכן חדש...