Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בקניית רכב מיני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מעוניין להשקיע בסביבות ה-60-70 אלף ש"ח בקניית רכב מיני.

אני די מתלבט בין פז'ו 206, רנו קליאו, פיאט פונטו, סוזוקי איגניס ועוד.

כמובן שהם אינם באותו טווח מחירים. אם אלך על הפז'ו זה יהיה שנת 2002-2003, לעומת הפונטו שבמחיר הזה אפשר לקנות שנה יותר מתקדמת.

אני מעוניין בגיר אוטומטי, אבל שיהיה חסכוני בדלק ככל האפשר. אני גם לא הולך לסוע על הרכב כל כך הרבה. חשוב גם שתא המטען יספיק לעגלת תינוק. הבנתי לדוגמא שביונדאי גטס הוא קטן מדי...

איזה רכב כדאי? אולי משהו אחר שלא מופיע ברשימה?

תודה.

פורסם
שלום.

אני מעוניין להשקיע בסביבות ה-60-70 אלף ש"ח בקניית רכב מיני.

אני די מתלבט בין פז'ו 206, רנו קליאו, פיאט פונטו, סוזוקי איגניס ועוד.

כמובן שהם אינם באותו טווח מחירים. אם אלך על הפז'ו זה יהיה שנת 2002-2003, לעומת הפונטו שבמחיר הזה אפשר לקנות שנה יותר מתקדמת.

אני מעוניין בגיר אוטומטי, אבל שיהיה חסכוני בדלק ככל האפשר. אני גם לא הולך לסוע על הרכב כל כך הרבה. חשוב גם שתא המטען יספיק לעגלת תינוק. הבנתי לדוגמא שביונדאי גטס הוא קטן מדי...

איזה רכב כדאי? אולי משהו אחר שלא מופיע ברשימה?

תודה.

בין הסופרמיני בתקציב הנ"ל (או על הגבול שלו), לג'אז יש את תא המטען הגדול ביותר (והיא גם החסכונית ביותר בדלק), ואחריה לפונטו (שתוכל להשיג בשנתון יותר חדש באותו תקציב).

אם חשוב לך גודל תא המטען (ולא לשכוח שצריך לא רק עגלה אלא את כל הציוד הנלוה...), אולי כדאי לך לחשוב על גרסת סדאן של כמה מהקטנות. עוד אפשרות מענינת היא היאריס ורסו.

פורסם

הג'אז יהיה קשה מאוד למצוא אחת.

הפונטו רכב מצויין לדעתי, אמינות טובה למרות התדמית, מנוע נמרץ מאוד, בגרסה הזו הרכב זריז, חסכוני, מרווח יחסית.. גיר רציף עם אפשרות לטיפטרוניק בעל 6 יחסי העברה.

פורסם
בין הסופרמיני בתקציב הנ"ל (או על הגבול שלו), לג'אז יש את תא המטען הגדול ביותר (והיא גם החסכונית ביותר בדלק), ואחריה לפונטו (שתוכל להשיג בשנתון יותר חדש באותו תקציב).

אם חשוב לך גודל תא המטען (ולא לשכוח שצריך לא רק עגלה אלא את כל הציוד הנלוה...), אולי כדאי לך לחשוב על גרסת סדאן של כמה מהקטנות. עוד אפשרות מענינת היא היאריס ורסו.

בקשר ל jazz אני לא מליץ. אומנם היא יש לה את הפנים הגדול ביותר אך יש המון רעש בתוך תא הנוסעים. לדעתי עדיף יאריס ורסו אומנם נראה כמו נחש מכוער שאכל ארון בגדים, אך מאוד פרקטית ושימושית.

• תוכן חדש...