Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

********נמחק ציטוט מיותר (וגם דביק משהו)**********

יש הרבה אנשים שהמחשב אצלהם גם של כל העולם אפשר להגיד, אבא אמא אחות וגם הסבתא לפעמיים..

אז בשביל שאמא שלך (בתור דוגמא), החביבה יש לציין, לא תראה את החומר הנלמד, מן הרצוי, להעלים כל מידע אשר יכול להוביל אותה למעמד אינטימי.. עם התמונה החביבה עלייך...

ניסחתי את עצמי ברור במיוחד בשבילך..

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

******נמחק ציטוט מיותר*******

אתה צוחק עלינו?

הפורום הזה אמור להיות לכאלה שכבר יש להם רישיון או ממש בשבלבים האחרונים לפני רכב.

זה אומר מגיל 16 בערך.

בגיל הזה נראה לך שיש עוד אנשים שלא יודעים איך לעשות את כל הדברים האלה?

סמוך עליהם שהם כבר מכירים את הסיסמא בטלויזיה לכל הערוצי פורנו, את כל האינדקסים, את כל הסרטים שאפשר להוריד מאימיול וקאזה ואיך להסתיר גם את כל זה.

נו באמת.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

**************נמחק עוד ציטוט מיותר********

הרעיון בא לי מהמקום שאני עובד,

הרבה מבוגרים(30+) שואלים אותי "איך אני מוחק את זה..." "מה לעשות כדי שלא ידעו"

וכאן אני לא מדבר על ילדים, אני יודע שילדים/נערים יודעים מצויין איך להעלים,

אבל יותר התכוונתי למבוגרים שבפורום, אולי גם הם יודעים, אבל יש כאלה שלא,

ואני יודע שזה יהיה טוב בשבילם.

זה הכל. :-D

פורסם

שמר, דווקא רובם נשואים...

30+ , אפשר להגיד שהרוב 40+

ותתפלאו(או שלא) לשמוע שגם אנשים נשואים מחפשים את הדברים האלה..

פורסם

ברור שנשואים מחפשים את זה. כשאתה רווק עוד יש גיוון, כל פעם אתה מתחנן למישהי אחרת.

להתחנן לאותה אחת כל הזמן זה שוחק, צריך פורנו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
********נמחק ציטוט מיותר (וגם דביק משהו)**********

יש הרבה אנשים שהמחשב אצלהם גם של כל העולם אפשר להגיד, אבא אמא אחות וגם הסבתא לפעמיים..

אז בשביל שאמא שלך (בתור דוגמא), החביבה יש לציין, לא תראה את החומר הנלמד, מן הרצוי, להעלים כל מידע אשר יכול להוביל אותה למעמד אינטימי.. עם התמונה החביבה עלייך...

ניסחתי את עצמי ברור במיוחד בשבילך..

1. אימא שלי לא כזאת חביבה.לקראת החתונה שלי,אני אפילו היתי מגדיר אותה כקצת היסטרית.

2. לאחותי יש מחשב משלה-היא חולקת אותו עם בן זוגה.נדמה לי שהם גרים בחיפה.

3. כנ"ל סבתא שלי.עזבתי את חיפה ובית הורי לפני 11 שנים.אני מאמין שהיא עדיין שם. אתה חולק מחשב עם סבתא שלך? זה מגעיל. אתם רבים על הסוליטייר שלה? היא משאירה את השיניים שלה בכוס ליד המחשב?

4. למה לגור עם סבתא? לא יכולתם לשים אותה בבית אבות שתירקב -כמו כל משפחה נורמאלית?

5. להעלים מידע שעשוי להוביל אותה למעמד אינטימי? אני לא חושב שהיא היתה במעמד אינטימי כבר שנים. אם אני אתן לאבא שלי מידע שיוביל את אימא שלי למעמד אינטימי-הוא יתן לי 100 דולר על כל פעם. בגיל של ההורים שלי כבר לא עושים את זה הרבה.

6. מה זאת אומרת עם התמונה החביבה עלי? יש לי תמונה של הראלי שלי ותמונה של החתולה שלנו. שתיהן חביבות עלי באותה מידה אך מעולם לא ניסיתי לאונן על אף אחת מהן. אני בהחלט חושב לנסות פעם, אבל זה נראה לי דבילי וגם לאונן זה חסר טעם כשאפשר לעשות את זה בשבילך.

7. אני לא מכיר אנשים בני שלושים (פלוס!!) שיושבים כל יום על מלאי הפורנו האדיר שלהם ושולחים לי כמויות אדירות של תמונות של כל מיני בחורות נחמדות שתוקעים להן כל מיני כלי עבודה. כלי העבודה הולכים טוב עם התחביב השני של אותם אנשים - צמחי תבלין,לברדורים ומיסלעות.(והסקסו!!זה כמו וולקן!!!!!!).

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

למה באמת נועד האינטרנט!!!

7. אני לא מכיר אנשים בני שלושים (פלוס!!) שיושבים כל יום על מלאי הפורנו האדיר שלהם ושולחים לי כמויות אדירות של תמונות של כל מיני בחורות נחמדות שתוקעים להן כל מיני כלי עבודה. כלי העבודה הולכים טוב עם התחביב השני של אותם אנשים - "צמחי תבלין",לברדורים ומיסלעות.(והסקסו!!זה כמו וולקן!!!!!!).
מילא "צימחי תבלין"... אבל כלבים?! מיסלעות?!?!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

בעבודתי הקודמת כל EMAIL מהמנהל לווה בתמונה פורנוגרפית אחרת...

זאת העבודה שאני הכי מתגעגע אליה, הכל מותר כי כוווולם שרוטים....

בכל מקרה אני חושב שלא צריך להסתיר כלום , ממש לא אכפת לי שאמא שלי יודעת שבארון יש לי DVD של אורגיה במילואים ועוד כמה בסגנון...., יש לי אוסף עיתוני אגס בעברית וגם כמה של פנטאהוז מגזין מסוף שנות ה80 בעברית...

haters will hate

פורסם

איפה היית לפני כמה שנים?

בחיים אני לא אשכח,בפעם הראשונה שהתקנתי אינטרנט אצלי בבית הייתי בן איזה 12,היינו אני ובן דוד שלי וישר אחרי שהתקנו כמובן גלשנו באופן טבעי לאתרי פורנו(אני ובן דוד שלי ניסינו לזרוק כל מיני שמות שעלו לנו לראש ובסוף יצא מזה אתרים חביבים, לא היה לא גוגל ולא שמוגל).

רק מה?

שני הנערים הצעירים שלא גלשו הרבה באינטרנט במהלך חייהם(אז אינטרנט היה נדיר) לא ידעו איך למחוק את ההיסוריה.

מה לא ניסינו,כלום לא עזר.....

עכשיו שנינו לחוצים כי עוד מעט צריכים לבוא האחים וההורים לראות איך האינטרנט ויש איזה היסטוריה של 20 אתרי פורנו,

אז התקשרנו לתמיכה של נטויז'ן וניסינו להסביר לטכנאי באמתלות שונות ומשונות איך אנחנו מוחקים את ההיסטוריה,המפגר לא ידע מה אנחנו רוצים ממנו,אז העביר אותנו לאחר בקיצור סיפור.

בסוף התקשרנו לחבר שידענו שהוא תותח מחשבים והוא חילץ אותנו מהצרה.

אחחחחח זה היה מצחיק.

• תוכן חדש...