Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביואיק חדשה?

Gargoyle
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים,

אבא שלי אמר לי משהו לפני כמה ימים על איזה ביואיק חדשה שהביאו לארץ,

מחליפה של הלה-סייבר, רכב מנהלים כיאה.

מישהו מוכן לספר לי על מה מדובר? - קצט פרטים..?

(איזו ביואיק זו, נתונים, מחיר)

פורסם

לא. המחליפה של הלה-סייבר היא דגם חדש גם בארה"ב, לוסרן (Lucerne), והיא תגיע בינואר. הדגם שהגיע עכשיו הוא אכן הלהקרוס - ול-Benny-t: אני תמה אם נהגת בו (ואם לא, על סמך מה אתה אומר שהוא גרוע? מכוער זה כמובן עניין של טעם...).

הלהקרוס תעלה החל מ-200,000 שקל (מנוע 3.8 ל' V6 עם 200 כ"ס) ועד 255,000 שקל (3.6 ל' V6 עם 240 כ"ס).

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

נראה כמו פורד טרייסר או יונדאי

אשפה, זוועה או כל ביטוי דומה אחר ... כרגיל.

200 אלף?! פסיכים

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם

נראית כמו איזו דייהו לגנזה אחרי מתיחת פנים...

פורסם

ביואיק le-grose אם כבר...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הביואיק שטל מדבר עליה באה במקום האימפלה של שברולט

ואני שואל למה???

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
הביואיק שטל מדבר עליה באה במקום האימפלה של שברולט

ואני שואל למה???

איך במקום אימפלה? את האימפלה תחליף שברולט אחרת, וזו באה במקום לה סייבר.
פורסם

(עריכה: לא הסברתי את עצמי היטב... האימפלה אכן מקבילה ללהקרוס, לא ללוסרן). אם האימפלה הנוכחית תוחלף על-ידי שברולט אחרת, זו תהיה האימפלה החדשה (שהוצגה בתערוכת לוס-אנג'לס בתחילת השנה וכבר משווקת בארה"ב) - אבל אני בספק. אין סיבה ל-UMI להביא שתי מכוניות אמריקניות שמתחרות באופן כל-כך ישיר זו בזו. יש כאן גם ענין של מיתוג: שברולט אצל UMI (ובישראל) מזוהה כיום בעיקר עם תוצרת דייהולט, ויכול להיות שעבור תוצרת ארה"ב הם רוצים לקדם כאן את ביואיק כמותג חדש עם תדמית יותר יוקרתית, מעל שברולט ומתחת לקדילאק.

ואחרי בדיקה נוספת: הלהקרוס אכן מחליפה את האימפלה. דווקא חבל - האימפלה החדשה נראית לא רע בכלל, ובטח יותר טוב מהלהקרוס.

טל

Impala 2006.jpg

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

• תוכן חדש...