Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיטים למאזדה mpv

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

במשך שנתיים שלוש חסכתי משהו כמו 6,000 ש"ח ובדיוק כשעמדתי לקנות לי רכב חדש הגיע דוד שלי וקנה לי מאזדה mpv שנת 96 בגלל שאני חובב מכוניות גדולות. (ובתור מתנת גיוס).

אני רוצה לשפר את היופי של המאדה עם ה 6000 ש"ח שיש לי אל אני לא מוצא מקום שמוכר body kits

אני רוצה דברים יפים כמו חצאיות או קיטים קידמיים ואחוריים ולא ספויילרים.

אם יש לכם שם של חנות באיזור המרכז (ראשל"צ רחובות) או מוסך שעוסק בזה הפנו אותי אליו עם טלפון או כתובת!

תודה...!

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בודי קיט על מאזדה MPV יראה מגוחך.

אולי תשקיע את הכסף על איזה ריפוד איכותי, אולי גם להחליף את הריפוד של הגג (אני זוכר שאצלנו בגלל הסאן רוף כל הזמן היו נזילות וכל הגג הסריח בטרוף ונראה מזעזע) ומערכת סטריאו טובה? אולי סט צמיגים טוב?

פורסם

כן גם אני מציע שאולי תעשה לאוטו איזה פינוק תקנה מגנזיום אולי מערכת סטריאו חדשה

ותן אותה למוסך תמורת 400 שקל במוסך מורשה יעשו לך וואקס או איך שהם קוראים לזה פוליש

והאוטו יראה פצצות.

כי תאמת MPV עם BODY KIT לא נראה לי שתמצא אפילו תמונה של זה באינטרנט.

אבל זה הכסף שלך והMPV שלך!!!

פורסם

אתה לא באמת רציני זה נראה לי לא חוקי ובאמת זה כבר מוגזם ניאון מכוניות משופרות כמעט בארץ לא נוסעות עם ניאון.

אבל עוד הפעם כסף שלך MPV שלך!

פורסם

יש את שוקי דרימס שחלק אומרים שהוא סגר (שזה לא ממש ניראה לי)

ויש עוד כמה מפוזרים באשדוד ויש גם בראשון אם אני לא טועה אבל אני לא יודע בדיוק איפה הם יושבים.

אז תצטרך להתאמץ לחפש..

פורסם

אני יודע שזה לא שנת 96 אבל בכל זאת תחשוב על זה שוב פעם :roll:

057450.jpg

או זה MPV9802big.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

תשמור את הכסף לתיקונים.

ברכב שלך הולכים המכלולים הבאים :

רדיאטור

צינור מים שנמצא מעל לסטרטר

צינור מים פצפון שכדי להגיע אליו צריך לפרק סעפת יניקה

גוז'ונים של סעפות פליטה נשברים

אלטרנטור

ויש עוד..

שמור את הכסף לתיקונים האלה. תאמין לי, שזה יבוא לך.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...