Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תיקון קטן לחן פרחי ,

סתם לידיעתך , הקורולות בשנים הנ"ל ( עד 87 למיטב זכרוני ) היו כולן הנעה אחורית

כן גם ה1.6 אוטומט :).

היחוד של הקורולה GT ( שזהה דרך אגב לAE86 הלא היא הטרואנו כשההבדל הוא רק חיצוני בין הקורולה GT אליה ) הוא מתלים מוקשחים צמיגים בחתך נמוך ( 14" 60 ... היו זמנים ) אה... מנוע 16 שסטומים עם 130 כ"ס מ1.6 לעומת 90 או 100 בגירסה הרגילה ומתלים חלשים בהרבה.

היתה קיימת גם גרסה חזקה יותר של המנוע הזה בעל 20 שסטומים ותזמון שסטומים משתנה שהגיע ל160 ומעלה כ"ס ( כן מ1.6 ) ... פשוט באיזוה ה10K סל"ד.

ליביו

תיבדוק את עצמך,ליביו.

משנת 84' לכל הקורולות יש הנעה קדמית,למעט ה 1.6 GT.

בשנה זו עברה טויוטה גם לשימוש בהגה בשיטת מסרק ומוט משונן במקום היגוי "תפוחים".

הדגם הזה יוצר משנת 84' עד 87',ואז הוחלף בדגם שיובא לארץ בשנת 92'.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חן פרחי, אם איני טועה מבשלת קרלסברג נמצאת קצת צפונה לאתר ההיסטורי. בכל אופן עדיין יש שם שטח שמתאים למסלול כפי שהיה בשנות ה 80 (ולשמחתי זכיתי לצפות בכמה מהמרוצים שהיו שם) כולל דיונה ממערב (יושבים עם הפנים מזרחה) ממנה ניתן לצפות - אני יודע זה חלום בלבד לפחות זה נותר

פורסם
אחי ספורט מטורי הוא עסק יקר מראש וזה ברור לי,הרעיון היה לקחת רכבים זולים ,שיחסית לאימפרזות ואבולושנים למניהם במאות אלפי שקלים הם פרוטות או בקיצור ספורט מוטורי לעניים!

לקנות איזו פיאט אונו ישנה ב2000שקל לשפר אותה לבד לבנות כלוב,מיגונים, שיפורי מנוע ומתלים ,רכבים שבעיקר צריך להשקיע בהם עבודה עצמית ולאוו דווקא כסף רב,ברור שזול יותר לקנות כפפות וכדור כדורגל וללכת לשחק במגרש אבל אנחנו לא כאלה..(-:

תחשוב שב10000 שקל אתה בתוך עולם המרוצים..

ב-10K אני בטוח שאפשר לקנות מספיק עשבי עישון כדי לחשוב שאתה בתוך עולם המירוצים לכמה שנים טובות :?.

מוטי

פורסם
אחי ספורט מטורי הוא עסק יקר מראש וזה ברור לי,הרעיון היה לקחת רכבים זולים ,שיחסית לאימפרזות ואבולושנים למניהם במאות אלפי שקלים הם פרוטות או בקיצור ספורט מוטורי לעניים!

לקנות איזו פיאט אונו ישנה ב2000שקל לשפר אותה לבד לבנות כלוב,מיגונים, שיפורי מנוע ומתלים ,רכבים שבעיקר צריך להשקיע בהם עבודה עצמית ולאוו דווקא כסף רב,ברור שזול יותר לקנות כפפות וכדור כדורגל וללכת לשחק במגרש אבל אנחנו לא כאלה..(-:

תחשוב שב10000 שקל אתה בתוך עולם המרוצים..

10000 ש"ח.... זה בערך מחיר כלוב ההתהפכות בלבד של ה-TTS.... לא כולל הספוגים :)

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
מאיזו מתכת?

17K. DAMN.

מוטי אם אתה מכיר את EARL הוא מתקתק כלובים לכל התקנים במחירים מצחיקים.

הוא נמצא ב Irvine. אם אתה רוצה עוד פרטים HOLLA AT ME.

בקשר לתמונות.... לא קראתי את שאר התגובות אבל לפי מה שרואים פעם היה יותר מאורגן מהיום:| . מילה אחת.... אכזבה.

קו---------------------------------------

פורסם

אחד הדברים שפגמו במרוצי אשקלון, היו בעצם הסעיף התקציבי... בניגוד לליגות דומות באירופה שם מותרים שנויים בסיסים בלבד במתלים ובמנוע, אצלינו התחרו רכבים מקצועים ומקצועיים למחצה, שניבנו בתקציב ענק מול כלי רכב שגרתיים+ שניבנו מגורטאות....כך שבפועל לא היתה תחרות אמיתית בין הנהגים, אלה בין הרכבים.... ותמיד ניצחו אלה עם התקציב הגדול יותר....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן, האמת העגומה היא שבמירוצים באופן כללי מנצח מי שיש לו יותר כסף, וגם אם יכתבו ספר חוקים שלם במטרה להשוות בין המכוניות עדיין מי שיש לו יותר כסף ינצח כי התקציב מאפשר תמיד פיתוח מקסימלי של הרכב במסגרת הכללים.

זה היה נכון באשקלון וזה נכון אפילו במירוצי פורמולה 1 כיום.

ליאור, הכלוב מפלדה, לא כרום-מולי.

אגב, אם שמת לב בתמונה של הפרינץ עם הדלת הפתוחה, הדלת רוקנה מכל תכולתה ואין אפילו מוט אחד בכלוב כדי להגן על הנהג :shock:!

תאונת T-Bone מסתיימת במוות בטוח!

מוטי

פורסם

קורה B לא הייתה מספקת הגנה כלשהי?

בכל מקרה, אני בכלל לא בטוח שהיה משהו בדלת חוץ מחלון.

לגבי הבניה של הכלוב, באופן כללי הכלובים שרואים שם נראים לי מינימליסטיים מאוד, ומגנים בעיקר מהתהפכות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
רן, האמת העגומה היא שבמירוצים באופן כללי מנצח מי שיש לו יותר כסף, וגם אם יכתבו ספר חוקים שלם במטרה להשוות בין המכוניות עדיין מי שיש לו יותר כסף ינצח כי התקציב מאפשר תמיד פיתוח מקסימלי של הרכב במסגרת הכללים.

זה היה נכון באשקלון וזה נכון אפילו במירוצי פורמולה 1 כיום.

ליאור, הכלוב מפלדה, לא כרום-מולי.

אגב, אם שמת לב בתמונה של הפרינץ עם הדלת הפתוחה, הדלת רוקנה מכל תכולתה ואין אפילו מוט אחד בכלוב כדי להגן על הנהג :shock:!

תאונת T-Bone מסתיימת במוות בטוח!

מוטי

ספר לי על זה....אבל אם כללים נכונים עדיין ניתן להגיע למרוץ נהיגה ולא מרוץ כספי-רן

פורסם
ח'ברה תגידו אין מצב להחזיר עטרה ליושנה ולארגן מרוצים..?

כמה מגניב היה יכול להיות לראות איזו פיאסטה עם כלוב בטיחות מתחרה בפיאט אונו.. והכל בתקציב של פרוטות...

תחרויות אינדורו של אופנועים יש בארץ מה כל כך מסובך יהיה עם הרכבים...?

חבריקו, נראה לי שאתה קצת מבולבל.

1) אתה חושב במונחים של גרוטאות, כי זה מה שאתה רואה בתמונות - גרוטאות. קח בחשבון שבתקופת אשקלון, הרבה רכבים שהתחרו שם היו נחשבים כמו שאימפרזה טורבו נחשבת בשבילך היום. והיו גם יקרים ויוקרתיים הרבה יותר (BMW 316 למשל).

2) עלות ההשתתפות במרוצים הייתה אדירה, גם בלי שיפורים - כמות העבודה והחלקים בשביל המכוניות הייתה מטורפת. כל זאת כאשר היו משתמשים בכלוב התהפכות בסיסי מאוד, ללא שינויים במיכל דלק וכך הלאה...

3)עלות השיפורים הייתה פנטסטית! אנשים הוציאו החל מעשרות אלפים ועד מאות אלפים של שקלים על שיפור הרכבים. ואם אתה שואל את עצמך, אז כן - היו מגבלות שיפורים במנוע (ללא אמצעי דחיסת אויר, הגבלה על סוגי מערכות הזנת דלק וכו').

4) כשתיסע בפיאסטה\אונו שלך, אחרי שהכנת את המכונית למרוץ ע"פ התקנון (ומה שנשאר לך בבנק זה באמת כמה פרוטות...) וקרעת את הת** באלפי שעות עבודה ומחשבה, הפיאסטה\אונו המתחרה מאכילה אותך אבק כי היא נבנתה בסדנת שיפורים באירופה ושלך לא - אז זה כבר לא יהיה "מגניב".

"ותחשבו על זה..."

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
ספר לי על זה....אבל אם כללים נכונים עדיין ניתן להגיע למרוץ נהיגה ולא מרוץ כספי-רן

תמיד יש קארטינג 4 פעימות....

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
תמיד יש קארטינג 4 פעימות....
קובי

טעמתי משני הדברים אין כמו הדבר האמתי.....לו הייתי רוטשילד....הייתי שומכר.....או פאנצ'רמאכר

• תוכן חדש...