Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום לא צריך את מירוצי אשקלון יש את כל מכוניות הליסינג שמסתובבות בשטח :wink: ..

ובנימה יותר רצינית , חבל שבשביל להנות ממרוצים במדינה שלנו אנחנו צריכים להסתכל לעבר ולא לעתיד.

יוגב

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקי אז עשיתי סיינס קטן להעלות את השירשור הזה! אבל! מצאתי היום תמונה

של ה NSU אמבטיה מביא בראש לאיזה סאאב סונול. מאשקלון!

ובהסבר רשום מ.פרייס מוביל לפני דוד נמרי.

קיצור פשוט אין לי איך להעלות את זה כי זה צולם בפלא פון...

אם למישהו יש דרך אני אשלח לו את זה ב MMS כי החיבור BT שלי למחשב נדפק.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

וגם מצאתי תמונות של ה 104 סמבה.

של הסיירה. של הויזות אלף האגמים. של ה GTI .

של ה T16 שהתארחה בארץ.

של האלפות. של מיני מטרו.

קיצור כל התמונות... של כל המכוניות משם...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אחח איזה תמונות:)

בתור ילד הייתי מסתכל על דוד שלי מתחרה בפיאסטה של מוסך "עמל"...איציק חבר למי שמכיר

מ"איציק כיווני פרונט" היום....עד היום יש לו תמונות במוסך שלו עם פרייס וסיגל...

וגם של און ממסלולים אבל זה כבר סיפור אחר..

תודה ליאור

רוי

פורסם

ח'ברה תגידו אין מצב להחזיר עטרה ליושנה ולארגן מרוצים..?

כמה מגניב היה יכול להיות לראות איזו פיאסטה עם כלוב בטיחות מתחרה בפיאט אונו.. והכל בתקציב של פרוטות...

תחרויות אינדורו של אופנועים יש בארץ מה כל כך מסובך יהיה עם הרכבים...?

פורסם

פרוטות?

ספורט מוטורי הוא אף פעם לא זול בתכונת שאתה מסתכל עליה, המחיר של התקנת כלוב התהפכות,לבוש,צמיגים,דלק והמון דברים אחרים שדרושים כדי להביא את הרכב לרמת בטיחות נאותה יעלו על מחיר האונו\פיאסטה פי 5 אם לא יותר.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

אחי ספורט מטורי הוא עסק יקר מראש וזה ברור לי,הרעיון היה לקחת רכבים זולים ,שיחסית לאימפרזות ואבולושנים למניהם במאות אלפי שקלים הם פרוטות או בקיצור ספורט מוטורי לעניים!

לקנות איזו פיאט אונו ישנה ב2000שקל לשפר אותה לבד לבנות כלוב,מיגונים, שיפורי מנוע ומתלים ,רכבים שבעיקר צריך להשקיע בהם עבודה עצמית ולאוו דווקא כסף רב,ברור שזול יותר לקנות כפפות וכדור כדורגל וללכת לשחק במגרש אבל אנחנו לא כאלה..(-:

תחשוב שב10000 שקל אתה בתוך עולם המרוצים..

פורסם
הנה, אבל בסדר הנכון

Ashk_29.jpg

תמונה מאותו מרוץ, מציאות קצת אחרת.... אז מי בראש?...מי?...מי?....(לא מעניין אותי הנהג, במקרה הזה....רק האוטו...אני איש של חתיכות פח (גם כאלו לא מפח...) :wink:

Picture23-009.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

תיקון קטן לחן פרחי ,

סתם לידיעתך , הקורולות בשנים הנ"ל ( עד 87 למיטב זכרוני ) היו כולן הנעה אחורית

כן גם ה1.6 אוטומט :).

היחוד של הקורולה GT ( שזהה דרך אגב לAE86 הלא היא הטרואנו כשההבדל הוא רק חיצוני בין הקורולה GT אליה ) הוא מתלים מוקשחים צמיגים בחתך נמוך ( 14" 60 ... היו זמנים ) אה... מנוע 16 שסטומים עם 130 כ"ס מ1.6 לעומת 90 או 100 בגירסה הרגילה ומתלים חלשים בהרבה.

היתה קיימת גם גרסה חזקה יותר של המנוע הזה בעל 20 שסטומים ותזמון שסטומים משתנה שהגיע ל160 ומעלה כ"ס ( כן מ1.6 ) ... פשוט באיזוה ה10K סל"ד.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...