Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז מסתבר שאפשר קצת אחרת...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כל הכבוד חבר'ה

הרי לכולנו בסופו של דבר אותו תחביב ואותה מטרה ,אין שום סיבה לכל הריבים האלה .

יאאלה סולחהה:-P .

ניפגש במועדון ,אה?:wink:

לירון

Sorry

לא סולח ולא שוכח

בני (כחבר פורום)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

מהכרותי עם ירון פ ועם סגנונו, אין לי ספק שמישהו אחר משתמש ביוזר שלו וכותב הודעות בשמו. (כנראה חן פרחי).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
מהכרותי עם ירון פ ועם סגנונו, אין לי ספק שמישהו אחר משתמש ביוזר שלו וכותב הודעות בשמו. (כנראה חן פרחי).
רז אתה לא מעודכן - יש שירשור שבו דיברנו על המרכך....

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
איפה קונים את החומר המרכך שכולכם השתמשתם בו? :wink:
עושים ניקוי חול ,( ואתה טוב בזה ובגלוון)ולאחר קילוף העור הצרוב מהשמש, מקבלים עור של תינוק , ולב של זהב!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מ. אזולאי ו"שבל". אולי לא קראתם את דברי הבלע והנאצה של קובי שכוונו אלי כמנהל פורום. בזמן שאני מנהל את הפורום ספגתי הרבה ובדרך כלל עברתי על כך לסדר היום (ואפילו "ננזפתי" על הסבלנות שלי). ואותה סבלנות (שממנה אני והסובבים אותי נהנים בכלל בחיים) פקעה בעקבות ההודעה הבאה של קובי. וסילחו לי כולכם, אלה שהגיבו וגינו בפומבי ובעיקר אלה שלא טרחו להגיב ולגנות בפומבי אבל מטיפים לי כאן מוסר, אני לא כלי משחק וגם הכבוד שלי לא.

ועוד לא התחלתי לדבר על האיומים. אז

please give me a break

ולמען הגילוי הנאות הנה ההודעה של קובי שעליה אני לא סולח ולא שוכח.

"תגידי לי בני הספל יא אפס שכמוך מה אתה חושב שאני לא יכול לכתוב מיוזר אחר.?

כדאי שתפנה את הכיסא שלך.... אתה פשוט לא אוביקטיבי ו ולא טהור מידות... כדי לנהל פורום.

לא אני ולא ירון כתבנו משהו שהיה לא במקום.. אבל אתה פשוט מוכיח שהכוונות והשליטה שלך בפורום

לא טהורות בכלל...

אני מקווה שאתה מבין שזה יחזור אליך כמו אל בומרג. ותאמין לי שתהיה מופתע מאד!.

וכן זה איום .... ואתה יכול לצנזר אותי עד מחר.. תמיד יש דלת אחורית... תלמד תמיד יש דלת אחורית הבנת פלגמט?.

בברכה ואהבה קובי."

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

חבל , דוקא כשבאנו ביום שישי רצינו לפגוש אותך (בני)

אבל משום מה היה קשה למצוא אותך.

לא רוצים לא צריך.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם
חבל , דוקא כשבאנו ביום שישי רצינו לפגוש אותך (בני)

אבל משום מה היה קשה למצוא אותך.

לא רוצים לא צריך.

בני לא בא למפגשים בים ו' כי הם יותר מדי מזכירים לו את העבודה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כדי להבהיר

בני שלום, ברצוני להבהיר עמדות , אינני משנה את עמדתי ולדעתי לא הובנתי נכון ודברי בתחילת השירשור לא היו צריכים להמחק המילים שבחרתי והדרך בא בחרתי להראות אותם לא היו במקום , יכולתי לבחור במילים אחרות ולהגיע לאותה מטרה.

אני מנסה לא פעם להעביר מסר כי יש לבצע שינויים ,אני עדיין חושב שעל מועדון ה5 לעשות רפורמות רבות כדי לאחד את אנשי האספנות בארץ, נכון שלא פעם שאני מנסה להעביר ביקורת , לפעמים אני לוחץ מהר מדי על המקלדת , במקום לחשוב ולערוך, ניסיתי להפגש אתך ביום שישי ולהבהיר עמדות פנים מול פנים, אינני מסכים עם שיטותיך וזכותי להביע על כך דעה, אני חושב להשתדל לשמור על תרבות דיבור בעתיד

כי ראיתי לאיזה תוצאות חיוביות הגענו ביום שישי...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

דווקא הייתי במפגש ששי האחרון (הלכתי בשעה 18:30 בערך).

באתי עם הקורדובה שחנתה בתוך האוניב' ולכן אולי לא חשתם בנוכחות שלי. בכל מקרה, אם אתבטא בעדינות, יש אנשים שהייתי נפגש איתם ויש אנשים שהייתי מסובב להם את הגב,לפחות עד שיפנימו את הבעיתיות של ניהול הפורום ויבינו שאנחנו מועדון של חברים ואולי גם יתנצלו.

מי שלא מבין את זה, שישאר עם הקללות שלו.

פורסם

חצי מהת'רד נמחק על ידי מנהלי האתר שהם פחות סבלניים ממני. מאידך הסבלנות שלי עמדה במבחן כשביקשתי מהם רק להגביל את קובי (ולכן הוא עוד כאן) ולא לחסום אותו.

פורסם

ואת כל זה פספסתי??? באסה, שלא באתי למפגש האחרון...:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...