Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Veyron on the RIng

Tvr_speed_12
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ראיתי את החייזר הזה מתגלגל לו לאיטו בכבישי גרמניה, אבל אז הוא נסע באיזה 80 קמ"ש ו-1000 סל"ד בערך. רק פה אני מצליח ממש לשמוע איך זה נשמע, ואני חייב להגיד שהויירון הזאת נשמעת כמו חללית של הבורג פוגשת בציפור קרב קלינגונית (מצטער שעולם המושגים שלי כל כך חנוני, ככה זה כשגדלים עם ז'אן לוק פיקארד)

רוני

רוני אתה לא היחיד...:wink:

יוגב

פורסם

ותיבה ידנית, כן, היא תפיק הרבה יותר הנאה. כי אתה מחליט מתי להעביר את ההילוך ועד לאן למשוך אותו אז שלפחות תהיה ברשימת האופציות לנהגים האמיתיים ושה-DSG יהיה לילדי השמנת.

מה?! :shock:

אתה רוצה ביצועים?!

אתה רוצה זמני הקפה מהירים?!

...

אף נהג, כמה מוכשר שלא יהיה, לא יוכל להעביר מהר יותר הילוכים מה DSG!

זו עובדה!

אני לא מדבר על הנאה... זה כבר כל אחד וההעדפות שלו.

פורסם
אוי רוני....נו באמת, אתה באמת חושב שזנחו את עניין ההתנהגות? GIVE ME A BREAK! אני דיי בטוח שהיא לא תתנהג כמו ספינה אמריקאית.

רוני אתה עושה פה הכללה על האנשים שקונים את הווירון! אפילו חרוט לי איפשהו בזיכרון בעיתון שאתה כותב בו (שאגב עוד לא הגיע אלי בדואר) שאיזה ערבי נהג מירוצים מתכוון לרכוש אחת כזאת ותן לי לנחש הוא גם יסע בה במסלול מירוצים ואני בטוח שהוא לא יהיה היחיד.

ותיבה ידנית, כן, היא תפיק הרבה יותר הנאה. כי אתה מחליט מתי להעביר את ההילוך ועד לאן למשוך אותו אז שלפחות תהיה ברשימת האופציות לנהגים האמיתיים ושה-DSG יהיה לילדי השמנת.

בוודאי שלא זנחו את עניין ההתנהגות, לרגע לא חשבתי כך. כל שאמרתי הוא שאת חוקי הפיזיקה לא ניתן להפריך, ואם המכונית הזו שוקלת 1900 קילו, כמעט שני טון, היא בפירוש לא תתנהג כמו מקלארן F1 ששוקלת פחות ממשפחתית סטנדרטית, ובוודאי שלא כמו איזו קייטרהם ששוקלת חצי משפחתית. מהנדסי בוגאטי הלכו במכוון על גודל וביצועים, ולא על התנהגות כביש יוצאת דופן בסגמנט מכוניות העל.

ואני לא עושה שום הכללה על קוני הויירון, אני יודע בדיוק מי הם: אלו מולטי-מיליונרים משועממים שרוצים את הכי חזק בעולם. את רובם המוחלט ממש לא מעניין ימי מסלול או התנהגות כביש סופר-משובחת. אחרת הם היו קונים פרארי אנזו (ובעצם, יכול להיות שכבר יש להם אנזו בצד, בדיוק לדברים כאלה).

ורק לידיעתך, גם ב-DSG אתה יכול להחליט בעצמך מתי להעביר הילוך, והוא עובר גם מהר יותר ממה שאתה יכול להעביר בתיבה ידנית, כך שאין כאן שום הפסד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
תאמין לכל מה שפולקסווגן אומרים...

אפשר להפריך את הטענה הזאת אם תביא את מיכאל שומאכר לווירון ידנית.

:? . יש לי אח בן 9 חולה הגה, למה ללכת רחוק? ועכשיו ברצינות. אתה רציני או שזה היה בצחוק? אני עוד לא שמעתי על נהג שיכול להעביר הילוך ב 15 מאיות השניה (ולא לחפש אותי על המיספר המדויק בבקשה).

נ.ב- גם אני הייתי מעדיף תיבה ידנית. אפילו במחיר פגיעה בביצועים.

פורסם

קסנון אתה מדבר כמו ילד קטן. איזה מין שטויות אתה מדבר?

אני מסכים עם כל מילה של סקרוניס.

ה-DSG לא נותנת לך פחות גמישות מתיבה ידנית. אתה ורק אתה קובע.

ואם מוט הבחישה חסר לך - רוץ וקנה 106 ראלי עם שילדה מטורפת, שים לה פילטר אוויר פתוח ו-"פריפלו" והרי לך מכונת הרג משומנת.

שלד

פורסם
אחרת הם היו קונים פרארי אנזו (ובעצם, יכול להיות שכבר יש להם אנזו בצד, בדיוק לדברים כאלה).

רוני

לידיעתכם, ע"פ טופ גיר אתה לא יכול פשוט לבוא ולהזמין אנזו, פרארי צריכים להזמין אותך לקנות אחת.

מישהו אמר EXCLUSIVE?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זה נכון..

אבל מספיק אנשים קנו את האנזו רק כדי למכור אותה אח"כ בהרבה יותר כסף..

אם המחיר "מחירון" של האנזו עמד על חצי מליון דולר, אתה יכול למצוא מכרזים שלה באיביי ובסוכנויות כשהיא נמכרה בעשרות ומאות אלפים מעל למליון..

אז עם כל הכבוד, האנשים שהציעו להם לקנות אותה הם אנשים עם הרבה כסף..

ובשביל שיהיה לך הרבה כסף - אתה צריך להיות בנאדם עם קצת שכל.. אז הם פשוט עשו את החשבון..

ולכן מי שיש לו הרבה כסף, ומוכן להשקיע אותו בקניה של ENZO - ימצא את מי שימכור לו את האנזו שלו..

ד"א,

בןאדם איטלקי שקנה ENZO, הזמין גם את הENZO FXX/FFX..

מצ"ב התמונה של החוברת שמקבלים עם ההזמנה שלה..

081020051pj.jpg

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מישהו יודע את הזמן שקבעה הבוגאטי על הרינג?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

דווקא אתם מדברים על ההתנהגות של הווירון כשהרי הסיבה למיליון העיקובים בהשקה שלו מבוססת על חוסר היציבות/דינמיות שלו! :roll:

את האמת גם אחרי שראיתי אותו בזנבה הוא נראה מסוגנן ואלגנטי מידי ובטח שלא חיית מסלול

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

• תוכן חדש...