Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ב 4 בבוקר יש חוקי תנועה חדשים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נרדמתי מוקדם, קמתי בשעה 4 בבוקר עירני עד מאוד. מה עושים? יוצאים לסיבוב עם האוטו. אחרי שמלאתי אוויר בתחנת הדלק הקרובה התחלתי להסתובב לי. ואז בזמן הנסיעה המנהלתית, לתת למנוע להתאפס על עצמו ולהתחמם... שמתי לב כי ב 4 בבוקר אין חוקי תנועה. או יותר נכון רק אני שם לב לחוקי תנועה (חוץ ממהירות אבל לא נתייחס לזה כרגע, וגם לקיחת קווים נכונים זה קצת עבירה אבל אם אין אף אחד זה לא ממש מציק) בשעה וחצי של סיבוב הספקתי לראות את הדברים הללו:

2 רכבים שעוברים באדום מלא, לאחר שנשבר להם לחכות לאור ירוק, הרמזור היה תקין וגם זמן ההמתנה... אבל נשבר להם לחכות. אחד מהם עשה זאת בצומת הכפר הירוק.

משאית שנסעה נגד הכיוון - ולא בטעות. איך אני יודע שלא בטעות? פניתי לרחוב החד סיטרי וראיתי אותה מולי. הבהבתי באורות, הבחור מתקדם אלי, לקחתי רוורס בשביל לתת לו לעבור (נכנסתי לחניה בצד) אמרתי לו אתה נגד הכיוון. זכיתי לפרצוף של - מה קרה? והוא המשיך לדרכו. מה שיפה שהוא עמד לפי הרמזור של אלו שהגיעו משמאל. הרי לא נעים לעבור באדום שיוצאים מאין כניסה...

משאית חלוקה נוספת היתה צריכה לחלק משהו לחנות אשר נמצא בצד השני. אם מחנים את המשאית בצד ימין וחוסמים את הנתיב הימני, זה מאריך את הדרך. אז מפעילים 4 מאותתים, ומחנים את המשאית בשמאלי. ככה יותר קל לחצות את הכביש. הגיוני לא?

וגם תודה לעיריה אשר הפכה את הנסיעה בתחומי העיר לפחד מתמשך מלצאת או להיכנס לסיבוב ולראות בנקודה כל שהיא את כל הכביש רטוב.... אם נכנסים מראש על המגבלות (סיבוב עם ראות, לא לכעוס עלי...) זה ממש לא נחמד לעבור פתאום מיבש לרטוב...

אבל מצד שני, המחלפים היו ריקים... כל העליות ירידות לאיילון, ומספר פניות נחמדות אחרות.... היה כיף! :twisted:

מה שחשוב זה שנוסעים בתוך העיר בשעות הללו, להסתכל ב 7 עיניים. אגב לכל החברה שמשקעים ויוצאים להליכה ב 5 בבוקר, יש סיבה שאתם הולכים על הכביש?

ותודה לנהג המשאית אשר צפר לי בתוך רמת השרון העיר חצי בלוק בשביל להגיד לי - תן גז בירוק, נראה מה האוטו שווה. נתתי גז בירוק, העברתי הילוכים ב 3K, זה הספיק בשביל לקחת את האיווקו....

ולסיום, ביום שבת נסעתי עם שלומי, בעודנו נוסעים מתקרבים לצומת באור ירוק מגיע טנדר מצד שמאל לצומת מאיפה שהוא הגיע יש רק שמאלה, והרמזור שלו אדום. הוא עבר באדום (עבירה מספר 1), אילץ אותנו לבלום (אנחנו הינו אמורים לחצות את הצומת ישר) המשיך ישר (עבירה מספר 2 - מותר שם רק שמאלה) והישר הזה היה לתוך אין כניסה. (3) אני חושב שאם הוא היה מתאמץ היה קשה לו לעשות יותר עבירות.... אגב זה היה באמצע היום.... מעניין איך הוא נוהג ב4 בבוקר שהוא רואה שריק....

פורסם

אותי הורג שבלילה הם שמים קונוסים באמצע הכביש (יענו זהירות צבענו ת'מדרכה) בלי שום שלט הזהרה לפני...

אם אתה לוקח סיבוב טיפה יותר מהר....אתה מגרד כמה קונוסים...

בעצם זה יכול להיות אחלה משחק... :twisted:

פורסם

אני משרת בבסיס של חיל אויר ליד לוד בתפקיד של נהג , כשאני עושה לילה בבסיס אחד התפקידים שלי הוא לעשות סבב ולאסוף את הפועלים שעובדים בבסיס (אזרחים עובדי צהל )

מרמלה לוד .

הגעתי למסקנה שהעיר לוד זה פשוט עיר של משוגעים :evil: בשעות הלילה החוקים בכביש פשוט מתבטלים ! באחד הפעמים הראשונות שלי נסעתי בכביש ראשי בלוד ,התקרבתי לרמזור שהיה ירוק , שניה לפני שאני עובר, חוצה את הרמזור רכב במהירות של אולי 130 באדום בכביש שחוצה את הכביש שנסעתי עליו ...... היינו ס"מ מתאונה !!

הבחור עצר ועוד שניה היה מביא לי מכות במקום להתנצל :twisted::twisted:

היום אני כבר יודע שכל פעם שאני עושה את הנסיעה הזאת , אני פשוט מאט ואפילו עוצר בכל רמזור !!!

עוד דוגמא לתרבות הנהיגה לישראל :roll:

דוד.

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם

נשמע נחמד..

גם אני צריך לצאת להסתובב בלילה.. אוויר נעים, לא חם, אין ים של מטומטמים בכבישים, והכי חשוב, אין פקקים! :lol:

- איציק -

פורסם

ברעננה יש הרבה רמזורים "חכמים" שאמורים לזהות מתי מגיעה מכונית ולעבור לאור ירוק בהתאם. חבל רק שלא תמיד זה עובד.

לפני איזה שבועיים הגענו באמצע הלילה לרמזור כזה, אני וחבריי, בג'יפ המגודל של אחד מהחברים. אנחנו יושבים ברכב, נתיב אמצעי מבין שלושה (הימני ממשיך ישר, השמאלי שמאלה והאמצעי שניהם) ושומעים מוזיקה.

שרים בקולי קולות, מקשקשים וצוחקים על שטויות (חבר שלי עבד במקום שמוכר בורגרים ברעננה, הוא סיפר לנו שמגיעים לשם לפעמים ילדים כל כך מטומטמים - אחד מגיע, מצביע על עגבניה ושואל "מה זה?" בקול מפגר. "זה עגבניה גבר"... (חושב) "אה" (חושב עוד קצת) "ומה זה?", "זה המבורגר אחי"... (חושב) "אה"... (חושב עוד קצת) "תגיד, אתה מתכוון להזמין?" "אהההה, לא, אולי אח"כ" - יש המשך אבל זה לא לפורום (-; )

בכל מקרה - אנחנו ממשיכים לקשקש ולא שמים לב שהרמזור נשאר אדום, במשך לפחות 3 סבבים... עוצרת מכונית מימיננו וגם היא מחכה, אחרי איזה חמישה סבבים אנחנו פתאום קולטים ומתחיל לזוז קצת עם הג'יפ, סה"כ זו מכונה די גדולה, החיישנים צריכים לזהות אותה...

היינו שם לפחות 10 דקות, נקרעים מצחוק, לא ממש הזיז לנו שהרמזור אדום, ואז כשחבר שלי התעצבן פתאום נעצר עוד אוטו משמאלנו, בנתיב שמאלה בלבד.

תוך חמש שניות הרמזור נעשה ירוק.

ססססאמוק :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תנסו פעם לנסוע בכביש ת"א-ירושלים וההיפך.כמות המפגעים שיש בדרך מדהימה,ליד הירידה למודיעין בדרך מירושלים לת"א,עקב עבודות פתאום אתה קופץ על המסלול השמאלי כאשר הרכב מקבל שיפוע אדיר הדוחף אותך בכח למרכז הכביש,ממש אפשר להרגיש שהגלגלים הימנים מאבדים בעת הקפיצה אחיזה.חייבים 100% עירנות אחרת הסוף מר(אני אישית נסעתי שם מספר פעמים עם B4 אך אם הייתי עושה זאת עם גאסטי ובמקרה מחזיק את ההגה ביד אחת כבר לא הייתי בחיים).דרך אגב,רוני,שיניתי את השם(אלי)

פורסם

ואני גם יודע לאיזה מקום אתה מתכוון - הרכב באמת נוטה בזווית חדה והנהיגה נעשית מאוד לא נעימה, במיוחד על 150+...

אתה צריך לתת לי פעם סיבוב על ה-B4... אה, רגע, שכחתי, אסור לי :wink:

טוב, אז אני אסתפק בקליאו...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הקטע הזה ממש ממש מסוכן, אבל מה שטוב שם שרוב הנהגים זזים ימינה

כדי לא להיות בשיפוע עם כל היפאנומטיות שלהם, ואז אפשר לטוס שם

בלי הפרעות מיוחדות...

ואם כבר סיפורים, זה לא ייאמן איך אנשים קונים רכבים ולא יודעים להשתמש בהם. אתמול אני חוזר מירושלים, בירידות עוקף בימר זהה לשלי, אותו דגם ואותו צבע. אז יש קטע ישר של 50 מטר והבימר נצמדת אליי, גבר או לא? ואח"כ מה? סיבוב! אז אני ממשיך לי על מהירות "רגילה" והבימר שמאחריי? פשוט נעלמה לה...אותו הדבר לפני שבוע, אני נוסע לי לכיוון ירושלים, קצת לפני שער הגיא

וולוו S80 T-6 מהבהבת לי, איזה ילד שיודע ללחוץ בכביש ישר...

500 מטר לפנינו ניידת תנועה ששנינו מתפללים שתפנה לבית שמש, ויייייששששש, היא פונה. הוולוו דפק לחיצה והתחיל את העליה, ואז מה? נכון, סיבוב! אני ממשיך באותה מהירות והוא? בבבררררקקקקקקסססס????!!!!

כמובן שנעלמתי לעוד נהג קו-ישר שלא יודע מה יש לו תחת הרגליים...

פורסם

רב "הנהגים" בארץ הם לא נהגים.לא יודע אם מישהו ראה אבל לפני שנה בערך היתה תאונה בדרך נמיר ב-2:00 בבוקר לאחר מפגש ברידינג בו BMW 330 חדשה עם 3 ילדים מנתניה היתה במהלך תחרות כאשר היא סטתה למסלול הנגדי שבדרך היא מורידה עץ זית(עץ חזק).תוך כדי התחילה להתהפך(עדיין במהירות אסטרונומית)כאשר אפלאהוז פגעה בה וה-BMW נעצרה על הגג(פתאום נראתה קבריולט).היו צריכים לנסר את הרכב והוציאו ממנו בחורה שפשוט פירפרה בין חים למוות ושני בחורים מתים.מסקנה!!!-לא משתוללים עם רכב בלי להכיר אותו מ-א' עד ת'(רכישת ניסיון במקומות ריקים)ובטח לא משתוללים באמצע תנועה בתוך עיר! כאשר על טעות שלך יכולים להיהרס חיים רבים.(וכל זה אם כבר הוחלט להשתולל,דבר שאני מאמין שכולכם וגם אני עושים לפעמים) :idea::idea::idea:

פורסם

לא רק ב 4 בבוקר....

אתמול בדרך חזרה מהעבודה ראיתי לפחות 6 נהגים עוברים ברמזור אדום מוחלט, וזאת בשעה שיש הרבה תנועה בכביש.

אנשים פשוט זורקים זין.

ולגבי התאונה של ה 330: הוא לא סטה סתם ככה לנתיב הנגדי.

הוא איבד שליטה על האוטו, וכתוצאה מכך עלה על אי התנועה במרכז, הוריד איזה עץ או שניים והמשיך לנתיב הנגדי ולדייהטסו.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

איזה יום נסעתי בשעה שלוש לפנות בוקר. הגעתי לצומת והרמזור היה אדום, נעצרתי ולידי נעצרה איזו הונדה ערסית, הרמזור היה די ארוך וכנראה שלבסוף לנהג ההונדה נמאס לחכות והוא פשוט נתן גז ונסע לדרכו כהשרמזור עדיין אדום....אשכרה כמו במשחק מחשב רמזור לא רמזור אתה נוסע.....רק הבדל אחד,במציאות אתה לא יכול לעשות Restart.

פורסם

לנתב"ג בכביש 443 ובשעות האלה זה פשוט תענוג (אע"פ שאין ממש סיבובים), הכביש ריק, אין משטרה, אין כמעט מכוניות, פשוט כביש פרטי. ממליץ בחום למי שלא נסע בכביש הזה בלילה 8)

פורסם

אני מוכרח לציין שהסדר על הכביש שם פשוט גרם לחיים קלים גם בשעות הלילה המאוחרות...

מה לעשות שאצלנו אדם שןעבר באדום בלילה חושב שיצא גבר ודפק את המערכת...

שמשהו יכנס באם אמה שלו ויעשה לו טוטל לוסט על הסיווק המסריחה עם 1600 פול אוטמט עם מדבקה של נו פייר שמוסיפה לפחות 100 כ"ס ואז הוא ילמד את הלקח או שיש כאלה שפשוט לא ילמדו...

:roll:

[/i]

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...