Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע ל "הוט רוד".

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לאחרונה יוצא לי לראות בערוץ 38 ב "יס" כמעט כל יום ובמיוחד בשישי בערב תוכניות של משפרי מכוניות , פשוט מדהים מה שעושים שם , לוקחים רכב רגיל אמריקאי ישן ובונים אותו מחדש , או לוקחים רכב חדש , מפרקים אותו ובונים לפי דרישה ועוד ועוד.

אתמול היה רכב אמריקאי ישן משנת 66 של גיי לנו שבסדנה פרקו אותו ובנו אותו מחדש עם מנוע שמפיק 1200 כ"ס במקום 130 כ"ס במקורי = הוט רוד ,הרכב נשאר רגיל לחלוטין מבחוץ, גיי לנו עשה סיבוב, הגיע ל 170 מייל עם הדבר הזה, פשוט מפלצת. 0 ל 160 קמ"ש ב 6.5 שניות.

הם קוראים לזה "הוט רוד" , רציתי לשאול מה זה בדיוק הוט רוד ? מהי ההגדרה של "הוט רוד" ?והאם בחו"ל ניתן לבנות ולשפר כאלה מכוניות חופשי בלי בעיות חוקיות וכו? האם מותר לנסוע בהם בכביש ביום יום?

אם אני נניח נוסע לארה"ב או גר בארה"ב לצורך העניין, האם אני יכול להחזיק לי כזה רכב ולנסוע בו ביום יום? האם גם באירופה יש הוט רוד? חוקי לכביש?

תודה לכל העונים.

פורסם

קשה להגדיר "הוט רוד" בלי להוציא על זה אלפי מילים.

אתה בהחלט יכול ליסוע ולהחזיק רכב כזה באירופה או ארה"ב כל עוד הוא עובר מה שנקרא SVA-

SINGLE VEHICLE APROVAL שזה מעין טסט שכל אחד יכול לעשות לאוטו שלו- מוזר ככל שיהיה. תבנה גם דילדו עם גלגלים- כל עוד הוא עבר SVA ויצא שהוא בולם, יש לו היגוי והוא לא מזהם- אתה חופשי ליסוע. כמובן שבוני הוט רודים מסתתרם מאחורי כל מני כללים שמאפשרים להם להסתתר מכל מני תקנות רעש וזיהום- אם לדוגמה ההוט רוד שלך נבנה על שילדת פורד משנות החמישים-הרישוי יהיה כמו של שנות החמישים-שזה גם אומר שהזיהום הנדרש יהיה של רכב משנות החמישים -מה שמאפשר התקנת וי 8 בעל שיעורי רעש וזיהום גבוהים - או לסירוגים התקנת וי 8 מוזרק ומודרני בעל שיעורי זיהום העומדים על עשירית מזו של מנוע בעל נפח ומבנה זהה- אך זקן בשלושים שנה.

הדבר הכי קרוב שאתה יכול לעשות בישראל הוא לאתר רכב שרירים אמריקאי מכל תקופה ולשפר את המנוע הקיים או להביא משהו חזק יותר.היופי במנועים האלה הוא באופן די מוזר-חוסר הטכנולוגיה שלהם-מה שאומר (כפי שכתבתי) שהרבה דברים בסיסיים כמו הנפח והמבנה לא השתנו כבר 40 שנה.אז נגיד שיש לך איזה שברולט נובה עם מנוע סמול בלוק שמוציא נגיד 170 כ"ס-אתה יכול להביא סמול בלוק מודרני בעל כמעט אותו נפח שמוציא 300-400 כ"ס.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...