Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף אני מחליף את הרדיו שלי

עכשיו חשבתי על שני דגמים של פיוניר.

את המכשיר אני מביא מארה"ב

1. DEH-P7700MP(מקביל ל7750 שיש בארץ)

http://www.pioneerisrael.co.il/car.php?prod=DEH-P7750MP

http://www.pioneerelectronics.com/pna/product/detail/0,,2076_4039_150874695,00.html

2.DEH-P770MP

http://www.pioneerelectronics.com/pna/product/detail/0,,2076_4041_151934538,00.html

אז ככה המכשירים עד כמה שהבנתי הם די זהים רק שה770 הוא מסדרת Premier

ההבדל היחיד שמצאתי האמת הוא זה:

Preout Voltage & Impedance

ב770 הוא Hi-Volt (4V), 100 Ohm וב7700 הוא 2.2V, 1k Ohm

אבל אין לי מושג מה זה אומר.

המחיר של שניהם זהה.

המכשיר יהיה מחובר למגבר 4 ערוצים ולמגבר 2 ערוצים (לשני המכשירים יש 3 יציאות לחיבור מגבר)

עכשיו השאלה הגדולה, איזה מהמכשירים יותר טוב?

ובנוסף, בגלל שאני מביא את המכישר מארה"ב הבנתי שיש בעיה עם קליטת הרדיו בארץ(תדרים שונים או משהו כזה)

האם אפשר לפרוץ את המכשירים האלה לארץ?

אם כן כמה זה עולה בערך? והבנתי שיש מכשירים שאפשר לסדר את זה דרך המכשיר ע"י לחיצה על כמה כפתורים, האם המכשירים האלה עושים את זה?

זה די דחוף

תודה מראש8-)

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

הבדלים ב pre-out מאוד משמעותיים בהיבט נקיון הצליל המועבר למגברים. ישנם אנשים שמוכנים להשקיע עוד 30% במחיר הפאנל ע"מ לקבל pre-out גבוה יותר. אם לך, ספציפית זה לא קריטי ואתה לא חולה אודיו מושבע, אז תלך על הגרסאות הפשוטות יותר. (אע"פ שגם ככה pionneer מזייפים בלשון המעטה בנתוני הpre-out מנסיון...).

מעבר לכך, מכשירי ה premier נחשבים לאיכותיים יותר ולפחות בארץ אני יודע שמקבלים עלייהם אחריות ארוכה יותר (שנתיים לעומת שנה אחת של המכשירים הפשוטים - משמעותי למי שקונה בארץ). בפועל - לדעתי המכשירים זהים באמינותם (הבינונית בכל מקרה לטעמי).

האם בדקת מחירים של המכשירים האלו?

המכשירים הללו מאוד פופולרים בארה"ב כמו בארץ והם מתומחרים גבוה בארה"ב. (200+ דולר ארה"ב). בגלל התחרות הרבה בארץ מחירם הוגן באופן יחסי לשאר המוצרים באותה קטגוריה.

בהתייחס למכשירים האלו - לדעתי שווה לקנות בארץ ולהנות מאחריות (וצריך אחריות בpioneer...).

אגב ההבדלים בהתנגדות המכשיר גם כן תורמים לאיכות ועוצמת צליל המועברת למגברים.

אם אתה לא בטוח לגבי חשיבותה של עוצמת ה pre-out לשימושך האישי, הייתי מציע לך לשמוע שני מכשירים על אותה מערכת בעלי pre-out שונה ולהרגיש את ההבדל ולהחליט (סתם דוגמא תוכל להשוות בין pineer760 לבין אלפיין 9835/55 או רוקפורד 9220/9320/9420.

under construction..

פורסם

אני יחסית חולה אודיו ופשוט רוצה לקבל איכות סאונד יותר גבוה מאשר מה שיש לי עכשיו.

ואת 2 המכשירים אני יכול לקנות ב200$ ע"י הזמנה מאמזון, כאשר ה7700(זה שנקרא בארץ 7750) עולה בדיוטי פרי 300$ ובחנויות אחרות בארץ(רק ע"י בדיקה באינטרנט) המחיר הכי נמוך של המכשיר הנ"ל הוא 1600 שח הבדל של 700 שח בקירוב(הבדל של460 מהדיוטי פרי).

אבל לעומת זאת המחיר הכי נמוך של 770 בארץ הוא 1400 שח הבדל של 480 שח בקירוב.

גם שמעתי שמכשירי פיוניר הם דווקא מאוד אמינים.

ואני די נעול על המכשירים האלה.

אז האם עלי ללכת על ה770?

פורסם

זה שהוא עולה 200 דולר זה לפני משלוח של בערך 60-75 דולר ולפני מכס בשיעור של 33.6%.

מה זמביא אותנו לסכום נאה של:367.4 דולר שזה בשקלים --->1660ש"ח..

ובקיצור לייבא אישית רק אם אני נוסע לחו"ל.

המחיר של ה770 בארץ הוא בערך 1700 ש"ח כולל אחריות ניתן אפילו למצוא אותו ביותר זול מזה לכיוון ה1600ש"ח.

לכן לא משתלם לך להביא.

אבל אם תביא לדוגמא את האלפיין 9855. תגלה שהפער בין המחיר שלו מחו"ל לבין מחירו בארץ הוא משמעותי.

כמו שכבר אמרתי בעבר, רכיבים בסיסיים ופשוטים לא כדאי להביא אישית אלא אם אתה נוסה לחו"ל וחוסר את המשלוח או אולי גם את המכס.

ככל שהרכיב יקר יותר\נדיר כדאי להביא אותו.

ואל תשכח שהפריימייר מגיע בארץ עם אחריות לשנתיים(על העינית ושנה על רכיבים).

וזה באותו המחיר לכן עדיף שתרד מזה.

under construction..

פורסם

אכן אני מביא את המכשיר באופן עצמאי מחול ולכן לא יהיה תשלום על מכס(בתנאי שלא יתפסו) ומשלוח זה עוד 20 דולר מה כלומר המכשיר עם הכול יעלה לי 220 דולר בקירוב שזה 1000 שח +- כלומר 500 שח יותר זול מכול חנות(כולל מה שהצאת לי)

אני לא מעוניין באלפיין בגלל ששמעתי שהוא עושה לפעמים בעיות עם צרובים דבר שהוא די חשוב לי כי מה לעשות שרוב הדיסקים שלי צרובים.

עדיין לא ענו לי על השאלה בקשר לפריצת המכשיר בישביל התדרים של הארץ.

איך זה נעשה?

פורסם

שאלתי את המתקין שלי, המכשיר לא מגיע עם אופצייה לשינוי תדרים (כיול) ע"י כפתור,

בניגוד לalpine , jvc,rockford , תצטרך לשלם על שינוי כלשהוא בטיונר (מעבדה ממוצעת-תגבה 200 ש"ח, לבצע את הכיול)

אני הייתי קונה 770 בארץ ב1600 ש"ח עם אחריות, המכשירים האלה של פיוניר

מ-ת-ק-ל-ק-ל-י-ם,

לא חסר להם תקלות מעצבנות לפי מה שהבנתי.

ZZR

פורסם
אכן אני מביא את המכשיר באופן עצמאי מחול ולכן לא יהיה תשלום על מכס(בתנאי שלא יתפסו) ומשלוח זה עוד 20 דולר מה כלומר המכשיר עם הכול יעלה לי 220 דולר בקירוב שזה 1000 שח +- כלומר 500 שח יותר זול מכול חנות(כולל מה שהצאת לי)

אני לא מעוניין באלפיין בגלל ששמעתי שהוא עושה לפעמים בעיות עם צרובים דבר שהוא די חשוב לי כי מה לעשות שרוב הדיסקים שלי צרובים.

עדיין לא ענו לי על השאלה בקשר לפריצת המכשיר בישביל התדרים של הארץ.

איך זה נעשה?

אלפיין לא עושה שום בעיות עם צרובים.....אני צורב MP3 על דיסקים של חברות מוזרות שאפילו קשה לבטא את השם שלהם....במהירות 36\48 והרדיו דיסק קורא את זה חלק...בלי שום בעיה

פורסם

טוב אחרי התגובות שלכם אני מתחיל לחשוב על ביטול הקניה.

עכשיו או שאני אקנה בארץ מכשיר, או שאני אביא מחול מכשיר אחר של רוקפורד או של אלפיין

תודה לכול מי שעזר

• תוכן חדש...