Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכבוד על הנהיגה (אומנם לא רואים, אבל לפי התוצאה שלך יחסית לשאר הפורשים אפשר לנחש).

אבל המיאטה שלך באמת ניראת מוזרה.

למה רק שלך כזו? לא ראיתי מימיי, בשום תמונה, אף רכב מסלול אחר בסגנון הזה?

רק אתה עד כדיי כך פריק לנושא?

לגבי ה S2000...:king:

בהזדמנות, אני בטוח שכל הפורום יישמח למבחן קל על המיאטה החדשה. לא רק בתור רכב מסלול (כי הוא לא) אלא כמחליפה של ה MX5 הקודמת.

Back to the original - NC again.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מוטי אחלה רכב יש לך .. ניראת פצצה.

האם גם יש רכבים מתחרים כניסן סקייליין?

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

תגיד מוטי, אתה נורמלי?!?!

אתה רוצה שאני יחטוף שבץ עכשיו???

אני רואה את כל המכוניות המדהימות האלה והלב שלי בתחתונים בגללך!!

תגיד אם אני בא לאמריקה אפשר אולי...אממ...נסיעה על המכוניות של חברים שלך? :-D

please!!!! I will be good, i promise

יונתן, שד"א אגב אתה חייב לי מקלדת חדשה :mm_tongue...

פורסם

יש איכות...:ok:

ד"א מוטי, שמתי שלא רק פה קשה לך לשכנע אנשים שהדיפיוזר שלך ושאר התוספים האוירודינמיים באמת עובדים, גם החבר'ה ב-miata.net עושים לך חיים קשים אה?!:biglaugh:

עד הפעם הבאה.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

קראת קצת במיאטה.נט?

אבוי לכל צרי המוחין של הפורום הזה, כולם עסוקים בלשכנע את עצמם שזה לא עובד אבל אף אחד לא מצליח להתקרב לזמנים שלי משום מה, גם נהגים באמת מצויינים עם מכוניות עם יותר כוח ומיתלים יותר טובים... זה מגוחך עד טמטום ולכן צמצמתי את השתתפותי באתר לכמעט אפס.

המיאטה הכי מהירה לא יורדת את ה-1:31.0, אני עושה 1:29.1.

מוטי.

פורסם

ענק!!קראתי קראתי כל מילה ומילה בהנאה מהכתבה שהעלתה.והמיאטה שלך ניראית ספרטנית בדיוק כמו שאני אוהב.

הרגתה אותי מצחוק בקטע שהבחור הציע לך לינהוג ב-AMG,ומאוד עיצבן אותי שהוא לא נתן אישור לנתק את הבקרות.

וממש היתרשמתי ממה שכתבתה על האסתי,כי בארץ כולם כל מבחן דרכים שקראתי העדים את האיבו על פני האסתי(למרות שלא דיברתה על העדפות),אם אתה מדבר כך על האסתי זה ממש מוכיח לי שוב שמסלול מוציא את האופי האמיתי של הרכב.

בכל אופן כתבה מעולה ואני,בכל אופן,מצפה לעוד!

my sweet home

www.sharks.co.il

פורסם
קראת קצת במיאטה.נט?

אבוי לכל צרי המוחין של הפורום הזה, כולם עסוקים בלשכנע את עצמם שזה לא עובד אבל אף אחד לא מצליח להתקרב לזמנים שלי משום מה, גם נהגים באמת מצויינים עם מכוניות עם יותר כוח ומיתלים יותר טובים... זה מגוחך עד טמטום ולכן צמצמתי את השתתפותי באתר לכמעט אפס.

המיאטה הכי מהירה לא יורדת את ה-1:31.0, אני עושה 1:29.1.

מוטי.

עם כל הכבוד לתאוריות הפיזקליות,

זה באמת מוריד 2 שניות מזמן של מסלול?!?! זה ה-מ-ו-ן.

זה שיש לרכב יותר כח לא אומר בהכרח שהוא יהיה יותר מהיר במסלול, ואני בטוח שאתה יודע את זה כבר. השאלה היא איך הוא מוריד את הכח לכביש, ואיך הוא מסתדר עם הכח בסיבובים.

Back to the original - NC again.

פורסם

בלה בלה בלה יש לי אוטו מהיר ומכוער שכל הפריקים במיאטהדוטנט שונאים אותי because i is black...

:p

התמונות האלה זה כבר התקדמות, אבל באמת אתה צריך להיות קצת יותר קליל על ההדק של המצלמה שלך........

ד"א, איתרתי בתוך אחת התמונות שלך אינפיניטי FX מאחורי המרצדס. ושאלתי היא:

למה לעזאזל לעלות עם כזה רכב על מסלול?

אלעד

פורסם
התמונות האלה זה כבר התקדמות, אבל באמת אתה צריך להיות קצת יותר קליל על ההדק של המצלמה שלך........

ד"א, איתרתי בתוך אחת התמונות שלך אינפיניטי FX מאחורי המרצדס. ושאלתי היא:

למה לעזאזל לעלות עם כזה רכב על מסלול?

אלעד

לדעתי האינפניטי שמוטי הראה למסלול, אותה בעלים שלה כלל לא מתכוון לשבור שיאים או להגיע ראשון אלא להראות מיוחד שרק לו יש SUV למסלול.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
עם כל הכבוד לתאוריות הפיזקליות,

זה באמת מוריד 2 שניות מזמן של מסלול?!?! זה ה-מ-ו-ן.

זה שיש לרכב יותר כח לא אומר בהכרח שהוא יהיה יותר מהיר במסלול, ואני בטוח שאתה יודע את זה כבר. השאלה היא איך הוא מוריד את הכח לכביש, ואיך הוא מסתדר עם הכח בסיבובים.

פה בדיוק קבור הכלב.

אלו לא תיאוריות, מדובר בזמני הקפות וכאן עדיין אין מי שמתקרב.

ב-ר-ו-ר שכח זה לא הכל - והיו כאלה שהגיעו עם יותר מהמיאטה שלי, כמו גם כאלה על מיתלים יותר טובים, צמיגים יותר טובים והרבה מאוד דברים אחרים... הקומבינציה של כולם משפיעה, אבל בסופו של דבר, אני שתי שניות קדימה מכולם והדבר היחיד שמיוחד אצלי הוא כל מה שבניתי לאוטו וקשור באווירודינמיקה.

כ"כ קשה להבין את זה?

מוטי.

פורסם

אחלה כתבה. היית צריך להיות כתב בעיתון ...

ומעניין כמה היו הזמנים של ה STI ...

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

כתבתי תגובה ארוכה בניסיון להסביר לחברי הפורום שרכבי מירוץ הם בעלי יופי "מיוחד ושונה" ושהן הרבה (אבל הרבה!!!) יותר יפים מכל רכב כביש בייצור המוני (שזה כולל את כל מכוניות הסופר-על), אבל עקב אחת ההמצאות הכי מרגיזות (עכבר מחשב בעל שני לחצנים מיותרים משני צידיו: BACK ו FORWARD...) ההודעה נמחקה. :???:

הינה דוגמא:

(עזבו את הגרפיקה :wink: )

21mex.jpg

DSCN7934.jpg

(מוטי, אתה מכיר במקרה את בעל הרכב?)

*עריכה- תודה על הסיקור! :)

פורסם

LOL..

הבעלים של הרכב הוא ביל קרדל, נשיא חברת Flyin' Miata השוכנת בקולורדו, ממנו אישית רכשתי את הטורבו שלי ועוד הרבה מאוד חלקים.

את המיאטה המצולמת המכונה בשם Track Dog אני לא רק שמכיר אלא גם נתתי ייעוץ לבנייה שלה בכמה תחומים שונים.

מדובר ברכב של קרוב ל-400 כ"ס, צמיגי גודייר G19 סליקס, בלמים קדמיים ואחוריים זהים לאלו שלי, משקל נמוך משלי שעומד על 954 ק"ג (אצלי טון עגול) וכולל כלוב התהפכות שלם, קויל אוברים מטיטניום של AD ועוד רשימה ארוכה של חלקים שגורמים לכל חובב מיאטות אחר בעולם להזיל ריר.

בגרסה של המיאטה הזו שנראית בצילום הם מעולם לא התחרו ב-SOW, מה שכן, בשנה שלפני כן שהאוטו היה טיפה יותר יותר כבד (ועדיין יותר קל מהמיאטה שלי) ובלי כנפיים או שום עזר אווירודינמי אחר הם הקיפו את SOW ב-1:31 וגם אז היו לרכב מעל 350 כ"ס בגלגלים.

מוטי.

פורסם
משקל נמוך משלי שעומד על 954 ק"ג (אצלי טון עגול)
היתכן ? :shock:

הייתי צריך לקרוא את זה שלוש פעמים.

מישהו הצליח להפשיט את הרכב יותר ממך ? (ועוד עם גג)

מה אתה עושה עכשיו פה ? אתה אמור לשבת ולגרד עוד כמה גרמים.

זה בטוח כל התוספות האווירודינמיות המטופשות שלך :twisted: (בצחוק, לא לכעוס :wink:)

ניר

• תוכן חדש...