Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישו מה אני מרגיש שאני מפעיל את המזגן האוטו מאיץ לי יותר מהר..

אולי כי החלונות סגורים סוף סוף (לרוב החלונות היו פתוחים, כי-אז המזגן לא קירר כמו שצריך)

או שזה משהו מכני יותר מורכב מסתם חלונות סגורים..

פורסם

מישו מה = משום מה.

אם המזגן לא מכוון לפילטר האויר - אז זו רק תחושה מוטעה.

בכל מקרה, חלונות פתוחים אכן מאטים את הרכב במהירות נסיעה גבוהה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כלומר, הרכב מתנהג בדיוק כמו אילו היית מעלה את בורג המינימום של הסל"ד. אבל תחושת הכח הזו נעלמת לגמרי כשצריך הרבה כח זמין! כנראה אתה נוסע מאד רגוע.

פורסם
מגבר טורים(או WHATEVER )שמעלה את הסל"ד ונותן "נקודת פתיחה" גבוהה יותר?-תחושה של יותר כח.

(לפחות ברכב קרבורטור זה כך).

ניצן

כנראה, והרכב הוא קרבורטור..

ולבחור השני,אני מדבר על התחלת נסיעה..לא לכל אורך הנהיגה..

פורסם

בגדול, זה די מוזר, כיוון שהמזגן אמור לאמץ יותר את המנוע, ולכן הוא אמור להאט את הרכב ולא להפך..

אך אם זה הפוך אז אני ממש אשמח לדעת, ובפעם הבאה שאני הולך "פתיחות" במקום לכבות את המזגן, אני אעביר אותו ל4

** אל תתחילו להעיר לי על הפתיחות, זה היה בצחוק**

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
בגדול, זה די מוזר, כיוון שהמזגן אמור לאמץ יותר את המנוע, ולכן הוא אמור להאט את הרכב ולא להפך..

אך אם זה הפוך אז אני ממש אשמח לדעת, ובפעם הבאה שאני הולך "פתיחות" במקום לכבות את המזגן, אני אעביר אותו ל4

** אל תתחילו להעיר לי על הפתיחות, זה היה בצחוק**

בכבוד רב

לאון חבקין

חח,

בכל מקרה המנוע שלי זה 1800 אל תשכח, המזגן פחות משפיע עליו..

פורסם
חח,

בכל מקרה המנוע שלי זה 1800 אל תשכח, המזגן פחות משפיע עליו..

והוא הזרקה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
והוא הזרקה.

שמוליק

באמת?(!) חשבתי שהוא קרבורטור...מוזר לי, אז 'מאיפה שמעתי שמאזדה 96 זה קרבורטור(?)'..לא יודע.

פורסם
באמת?(!) חשבתי שהוא קרבורטור...מוזר לי, אז 'מאיפה שמעתי שמאזדה 96 זה קרבורטור(?)'..לא יודע.

כל הרכבים בארץ משנת 94' (או שאני טועה וזה 95'?) הם בעלי הזרקת דלק

פורסם

זה מוזר כי נסעתי על 307 1400 סמ"ק ושסגרתי את המזגן האוט האיץ לבד! ושנסעתי על dodge durango 5.7 hemi הדלקתי כיביתי לא הרגשתי כלום. כנראה שזה תלוי בגודל המנוע.

• תוכן חדש...