Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבקשה - Sound FX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני חדש פה.

עשיתי לא מזמן התקנה בסאונד FX והם עשו כמה דברים לא בסדר ואני צריך שהם יסדרו אותם, אני מנסה לתפוס אותם כבר איזה חודש ואני לא מצליח (לא בפתח תקווה ולא בראשון)

מישהו יודע אולי את הפלאפון של אחד מהם או משהו ? תודה.

פורסם

אין יותר באס בקומפוננטים הקדמיים, במקום באס יש רעש מוזר כאילו משהו לא בסדר וזה יותר חלש בהרבה, קומפוננט של סאונד סטרים הסדרה האמצעית

פורסם

סאונד אפ-אקס הם אכן הסטוריה.

לגבי הקומפוננט, גם לשאולי יש איזשהי תקלה איתם, דבר איתו גם הוא קנה באפ-אקס.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

איך חנות שהתחילה כלכך יפה - ונראתה מבטיחה, תראו לאן הגענו עוד סיפור "נוכלות" על עקיצה והעלמות....מוזר, לא חשבתי שזה יגיע לרמה כזאת

פורסם
סאונד אפ-אקס הם אכן הסטוריה.

לגבי הקומפוננט, גם לשאולי יש איזשהי תקלה איתם, דבר איתו גם הוא קנה באפ-אקס.

שלומי יא מצחיק אחד איך אני יכול לעזור לבחור?

גם לי אין שום דרך כרגע ליצור קשר עם מישהו מסאונד אפ.אקס....

אני בדיוק באותו מצב כמוהו,

רק שהתקלה שלי היא כנראה מסוג שונה...אבל עדיין נפלתי חזק איתם לאללה...גם משהו

השתבש בקרוס בעיקבות התקנה של מגבר אצלהם וגם אני מחכה חודש וחצי לרדיו דיסק שיחזור מתיקון.

בינתיים מצאתי פיתרון זמני לאותה בעיה שניסינו לפתור אתמול שלומי,אני שומע רק עם האחוריים ויש לי הרבה פחות כאב ראש...:)גם הרבה

פחות עוצמה אבל לפחות שום דבר לא כל כך צורם באוזן...

פורסם

מה הקשר בין זה שהם סגרו לבין סיפור נוכלות או עקיצות למינהן?! זה לא שהם לקחו כסף מאנשים וברחו. לגבי הרדיו דיסק שלך שאולי, דיברתי עם רועי על העניין והוא אמר לי שזה יטופל.

החנות נסגרה מכיוון שהבעלים שלה החליטו שהעסק לא רווחי מספיק.

פורסם

אייל אתה לא חושב שמן הראוי שלפחות בפורום מקום שהביא להם הרבה לקוחות הם ישאירו איזה פלאפון להשיג אותם ליעוץ בסיסי בנוגע להתקנות שהם ביצעו ?

פורסם

זה מה שקורה למי שלא מוכר גם זבל סיני, להרבה אנשים לא אכפת ממותגים, וקשה למכור יותר מותגים,

מה יותר קל למכור טלויזיות עם שמות של זבל סיני או טלוזיות יקרות יותר של מותגים כמו סוני טושיבה וכו...!?!?.

הזבל סיני רץ בכמויות בשוק וגם המחיר זול וגם מרוויחים עלייהם הרבה. פשוט לאנשים לא אכפת.

וגם לי לא אכפת מי צריך רוקפורד או מותג אחר שמדובר במגברים ?!

טוב כול אחד ודעותיו.

תמיר

פורסם
אייל אתה לא חושב שמן הראוי שלפחות בפורום מקום שהביא להם הרבה לקוחות הם ישאירו איזה פלאפון להשיג אותם ליעוץ בסיסי בנוגע להתקנות שהם ביצעו ?

הם סגרו את העסק כך שאני לא חושב שהם יוכלו לעזור הרבה ולייעץ. אני אדבר עם רועי בכל מקרה על העניין (הם רק סגרו סופית השבוע אם אני לא טועה והוא רצה להעלות הודעת סגירה).

הם גם מכרו מוצרים זולים. הם סגרו בשל סיבות שונות אך בסופו של דבר אם הרווחים לא עונים על ציפיות הבעלים (וזה לא אומר שהם הרוויחו פחות מחנויות אחרות) המהלך הנכון הוא לסגור.

פורסם
מה הקשר בין זה שהם סגרו לבין סיפור נוכלות או עקיצות למינהן?! זה לא שהם לקחו כסף מאנשים וברחו. לגבי הרדיו דיסק שלך שאולי, דיברתי עם רועי על העניין והוא אמר לי שזה יטופל.

החנות נסגרה מכיוון שהבעלים שלה החליטו שהעסק לא רווחי מספיק.

אייל אני מאוד סקפטי לגבי הרדיו דיסק אולי תשאל אותו באותה הזדמנות מדוע

הוא לא עונה לטלפונים אף פעם ?זה מעניין...אני כבר שבועיים מנסה לתפוס אותו...

ואם אתה עוקב אחרי השירשור הזה אתה בטח מבין שהרדיו דיסק זו לא הבעיה

היחידה שלי, גם לי יש ברכב קומפוננט של סאונד סטרים והקרוס ככל הנראה נדפק

לאחר התקנה של מגבר שנעשתה בסאונד אפ.אקס,אודיו פיל יכול לגבות אותי בנושא הזה,הוא ניסה

אתמול שעות לפתור את הבעיה(טוויטרים מאוד צורמים) מכל הכיוונים האפשריים ללא הצלחה.

• תוכן חדש...