Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה באמת רק אתה.

בשבילי (אני מאמין שגם עבור עוד כמה כאן) - מכונית היא מעבר לכל כלי שאני משתמש בו , אלא מקור להנאה.

אני (או העבודה שלי) היא זו שמשלמת עבור הגרוטאה על 4 גלגלים שקיבלתי.

האוטו הוא לא פרס על העיניים היפות שלי , או מתנה כלשהי /טוב לב מהמעביד.

העבודה שלי , ורק היא - היא זו שמכסה את העלות של האוטו.

מכיוון שאני הוא זה שמשלם - אני רוצה לקבל את מה שבא לי , ולא מה שנותנים לי.

היית מוכן ללכת למסעדה ולקבל שניצל אמריקאי מחומם מהקפאה ?

היית מוכן ללכת לחנות סטריאו ולקבל רדיו סיני שבקושי קולט תחנות ומעוות את הצליל ?

בשבילי מכונית היא יותר ממוצר צריכה , ואני לא מוכן לקבל את זה שאני צריך להסתפק במה שמנפקים לי , אלא את מה שאני רוצה.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ב 3700 ש"ח לחודש,לא רק שהם לא ממנים אותך,הם גם מרוויחים עליך...

אם יש לך מכונית,והנסיעה לעבודה לא ארוכה,זה פשוט לא כדאי.

בסכום שנקבת,זה לא כדאי בשום מיקרה,גם אם תביא בחשבון את הדלק,ירידת הערך וכדומה.

לחברות ההיי-טק יש אינטרס מובהק "לדחוף" לעובדים מכוניות מליסינג,וזאת מכמה סיבות:

זה כדאי להם בחישוב המס,זה מגדיל להם את ההוצאות,ומקטין את מס המעסיקים.

רכב צמוד אמיתי יש בחברת חשמל,לדוגמא.

זה לא בדיוק נכון.

אנשים חושבים שההוצאה על רכב מליסינג הינה רק מחיר השכירות - 2200 - 2700 ש"ח.

בפועל יש מחיר דלק שהחישוב שלו הינו בערך 1000 ש"ח לחודש ומחיר השתתפות עצמית בזמן תאונה שזה בערך 300 דולר. וידוע שרכבי ליסינג נוטים לתאונות יותר מרכב רגיל בשל פחות איכפתיות.

אני מניח שה 3700 ש"ח פשוט אמור לכסות את רוב ההוצאות על הרכב ...

פורסם

לפי הבנתי, השכירות על מאזדה 3 כזו עומדת על משהו כמו 2000 ש"ח לחודש.

כך שב3700, משהו באמת לא בסדר...

(אגב, זה לא בדיוק בגלל חמדנות של החברה, החברה היא סניף ישראלי של חברת ענק, הכל מונחת מלמעלה, גם זה)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

רועי -

3700 ברוטו + מס + אובדן יחסי של הזכויות הסוציאליות = יותר מ2500 ש"ח.

אם מגבילים אותך ל1000 ש"ח בחודש דלק + 30 אלף ק"מ, כלכלית זה פשוט לא שווה.

גם ככה עסקאות הליסינג הן על סף הכדאיות, בטח ובטח כאשר מגבילים אותך.

אל תשכח כי את המזדה שלך תקבל עם 2 כריות אוויר בלבד, צמיגים בשקל תשעים ושטיחי גומי מסריחים של חברת הליסינג.

אה - ויהיה רשום מספר טלפון ע"מ שאנשים יוכלו להתלונן עליך אם נסעת בצורה שלא לרוחם.

פורסם
יש לי דבר אחד ויחיד להגיד:

"הביא בראש".

ג'רמי כמובן, כמה פרות שחוטות יש במאמר אחד, כמה התבכיינויות יש בתגובות למאמר אחד, כמה אנשים מבינים שהקורולה-סופר-אמינה שלהם היא מקרר לעומת 309 בלי הגה כוח. ;)

כל הכבוד!

ב309 שהיתה לג'רמי היה הגה כח.

פורסם

לפי דעתי זו קונספירציה של הממשלה.

הממשלה משכנעת את היבואנים להביא רכבים אוטומטים. רכב אוטומטי צורך יותר דלק והממשלה מרוויחה יותר כסף.

:)

כל הכבוד על הכתבה, ג'רמי.

נתראה במפגש PSI, בקארטינג או בג'מיקאנה הבאה. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אז כמה דברים:

1. קודם כל, מגעילים אותי כל האנשים הקנאים האלה... שישבו בטכניון שנה אחת, בח** הזה, או שיעבדו (והייתה תקופה קצרה שעבדתי) 14 (!!) שעות ביום, ושידברו. מגעילים. ד"א, אלה אותם האנשים ששורטים לך "תתחדש" על האוטו החדש. גועל-נפש.

2. לגבי הגיר הידני: לא תפסתם את הפואנטה... כמעט ולא ראיתי תגובות על האבזור, ובעיקר על הבטיחות. אתה מקבל רכב עם רמת אבזור יותר גבוהה, הרבה יותר בטיחותי, ואפילו, ביצועים יותר טובים. (לשם השוואה, נשווה את הסיוויק שלי, בת 13, ליפנומטית חדשה. בזכות מה אתם חושבים היא עושה 8.5 (!!) שניות 0 ל-100? בזכות הגיר הידני,בין השאר [וגם בזכות המנוע החזק על המשקל הקל]).

3. אני לא יודע אם איזו חברה החברה של ג'רמי עובדים - אבל ראיתי הרבה רכבים מעניינים באופרייט-ליס: יאריס T ספורט, ואפילו סוזוקי ג'ימני!!. תגידו לי, יש דבר יותר טוב מ"דיפנדר-קטן" (כל הזכויות שמורות למגזין "אוטו") בליסינג, ועוד בקבוצה 2. ?! (נכון, הבטיחות לא משהו, וגם הנוחות, אך זה אינדיבידואלי לגבי כ"א מאיתנו).

גילוי נאות: הרכב האוטומטי היחיד עליו נהג הכותב היה יונדאי גטס. כל השאר (כ-20, חלקם ספורטיביים) - ידניים בלבד. ואגב, גם בפקקים זה לא מפריע לי כל-כך.

• תוכן חדש...