Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בוא נסקים לשנינו אין הוככות מוצקות כדי להוכיך דבר אחד או אחר בול מקרה אני אנסה להסיג

הוחכות לזה בערב.

בכול מקרה אני יודע שיש בדיקות מסויימות לסאב שחייב לבדוק ללא תיבה ובמצב שהסאב תלויי באוויר.

דבר אחד מאוד מפריע לי אצלך, זה הגישה שלך שאני לא מבין מאיפה היא מגיעה? אתה שואל שאלות , אח"כ מבקר את התשובה,ועוד מעיר לבחור,ולכן אני מקווה שגם אף אחד לא יעזור לך כי זאת לא הדרך למצוא פתרון אם אתה מעליב את האדם שמייעץ לך.

במיוחד לא בפורום הזה.

אם אתה לא מסכים עם העצה\דעה זאת זכותך אבל אל תבקר אותה אלא אם יש לך הוכחה אחרת.

under construction..

פורסם

:mm_yeah: יפה אמרת ניר,

אני לא מבין בזמן האחרון את האופנה הזו של בן אדם שבא ומצהיר בפירוש שאין לו ידע ואח"כ

מתקן את כולם.... ובלי כל הוכחה או הסתמכות, פשוט כי בא לו.

Race Smart

פורסם

אתה יכול להפעיל אותו בראש שקט.

אבל לא להעמיס עליו יותר ממש שהוא יכול לקבל.

מנסיון אתה יכול לתת לו בשקט לפחות חצי מהנתון שלו.

אבל לשמור שהוא לא יקבל מכה. מדברים ברכב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אפשר להפעיל סאב בלי תיבה אין עם זה שום בעיה,

להפך שסאב נימצא בתיבה אטומה הוא זז הרבה יותר מאשר הוא בלי תיבה.

תמיר

פורסם

דווקא.......עשיתי את הניסוי ויצא לי הפוך...החוץ הוא השתולל כאילו אין מחר ובתיבה התגובות שלו היו מאופקות כאלו

פורסם

אגב אם אני כבר הולך לנסות , אז שאלה נוספת.

הסאב הוא מסוג קיקר SOLOBARIC S12L7

הוא DUAL COIL 4 אוהם.

עומצה 750 וואט RMS.

השאלה היא אם אני רוצה לנסות אותו עם המגבר שיש לי JBL GTO 75.4

בגישור של 2 ערוצים אליו האם ישנה קונפיגורציה שמתאימה יותר למגבר חלש ולא מונובלוק.

כלומר האם לחברו לסליל אחד או שניים ,כיצד ישמע יותר טוב אם בכלל?????

• תוכן חדש...