Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירי הדלק מרקיעי שחקים!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה לא יעזור גם אם כול הפורם לא יסע, צריך להשבית את התחנות בואו נחסום הובלות של דלק לתחנות או נחסום את הכניסות לתחנות. כמה כבר תחנות יש בארץ? נגיד 1K ופורם יש 10K אנשים זה יוצא 10 אנשים אל תחנת דלק חחחח ככה הם יבינו

עזוב צריך להשביט את רוב הצרכנים הכבדים כמו משאיות אוטובוסים וכדומא אתה כאדם בודד בחיים לא תצליח להוריד את מחיר הדלק.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תדמיינו לכם... שליטר היה עולה שתי שקל,בלי מיסים,בלי חרטות.

הייתם לוחצים כל הדרך אל הבנק... ועדיין הצריכת דלק הייתה יותר טובה,מאשר המצב קיום..(ביחס למחירי הדלק כמובן..האוטו לא היה שותה פחות כי הדלק יותר זול...)

אנשים.. welcome to U.S.A

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אם אני לא טועה בארצות הברית המחיר הוא כשני דולר לגלון לא ליטר?

אם היית יודע מה המחירים ברוסיה היית קורא לארצות הברית יקרנים.

פורסם
אם מחירי הסולר יעלו גם צפוייה עלייה במחיר נסיעה במונית אני משער.

אני מאמין שאם הייתה אפשרות כולם היו עוברים לגז.

אבל יש רק 15 תחנות כאלה בארץ

מחירי הסולר מעלים גם את מחירי האוטובוסים, לא רק את מחירי המוניות.

להזכירכם (אני מאמין שרוב חברי הפורום לא נסעו באוטובוס הרבה זמן), מחיר נסיעה באוטובוס עירוני לאדם מעל גיל 18 הוא 5.5 ש"ח, כמעט כמו ליטר בנזין.

לנסיעה בין עירונית כבר נשלם הרבה יותר, וגם רכבות לא זולות, 44 ש"ח לכרטיס הלוך חזור חיפה-תל אביב.

אומנם הרבה יותר זול מליסוע ברכב, אבל גם לא זול.

ללכת ברגל זה פיתרון נפלא, אין מיסוי על מי ברז!

מסקנה: הפכנו למדינה שמאוד יקר להגיע בה ממקום למקום, תמכרו את האוטו, תקנו פלייסטיישן ותישארו בבית.

לשבות? להפגין? לא לעם הישראלי, אולי אם יעלו את מחירי הדלק ל10 ש"ח לליטר 95 בפתאומיות נחשוב על משהו כזה, אבל כשמעלים לנו את מחירי הדלק לאט לאט אנחנו סובלים את זה כמו יהודים טובים (שזה מה שאנחנו, לא?)

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

Russian speed

דלקן - מערכת אלקטרונית שמורכבת בפתח מיכל הדלק אשר קולטת את פית צינור התדלוק ומחייבת באופן אוטומטי חשבון בנק על הדלק. בדר"כ משומש על ידי חברות שנותנות רכב לעובדים.

תפסיק לדבר מבלי להבין אנשים שיש להם דלקן לא משלמים אגורה על דלק הבוס שלהם משלם הכל.

בארה"ב מחיר הדלק הוא כ4 דולרים לגלון שזה כשקל פחות מבארץ.

וכל בחברה שחושבים שמרד צרכנים יעזור

שוב טעיתם כי מחירי דלק לא נקבעים על ידי חברות פרטיות - לידיתכם בכל הארצות אשר לא מחזיקות נפט משלהם (אין להן שדות נפט) מחיר הדלק כמעט זהה, וכל המדינות אשר מייצאות נפט ומחזיקות נפט מחיר הדלק נמוך יותר מהרבה.

תמשיכו לא לתדלק עד מחר משבר הנפט בעולם לא יקשיב לכם.....

• תוכן חדש...