Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעית סחיבה בפולו 16v

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז ככה

יש לי פולו 16v עם פילטר אויר פתוח שממוקם במקום חם

עכשיו שאני מניע תאוטו ושהוא קר האוטו נוסע טיל ממש אבל איך שהוא טיפה מתחמם

פתאום יש חוסר סחיבה בתגובה ובעלית הטורים

האם הסיבה היא בגלל הפילטר?

פורסם

אם אתה יודע שהפילטר נמצא במקום חם למה אתה לא מזיז אותו משם ?

אויר חם הוא אויר שדל בחמצן ביחס לאויר קר.

אין לי תשובה בשבילך אבל זה מוריד מביצועיי המנוע, לא חבל, רק בגלל מיקום ?

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

למה אתה לא זורק אותו לקיבינימאט ומחזיר את הפילטר המקורי וזהו ? מה אתה מנסה להרוויח חצי כח סוס מה הוא כבר יתן לך ?

פורסם
למה אתה לא זורק אותו לקיבינימאט ומחזיר את הפילטר המקורי וזהו ? מה אתה מנסה להרוויח חצי כח סוס מה הוא כבר יתן לך ?

:mm_yeah:

אם הבניה לא מקצועית, אז זה רק ירע את המצב.

אצלי יש בניה טובה, אבל למרות זאת, פירקתי אותו בשבוע שעבר והחזרתי את הרגיל , לטובת ניסוי צריכת דלק. (אני רוצה לקבל תשובה חד משמעית האם זה משפר או הורס)

מעולם הוא לא גרם לבעיות סחיבה, ולמען האמת דיי חסר לי הצליל , אבל הבטחתי לעצמי להחזיק 1000 ק"מ... :wink:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

מישהו יכול לעזור לי עשיתי לאוטו ניקוי אינגקטורים והכל אבל עדיין האוטו שותה דלק מימה זה יכול לנבוע?

• תוכן חדש...