Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ה B4 שלי - תמונות וסרט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה כל הבלאגן וההתעסקויות עם האוטו? רמקולים, שעונים, מגברים... בארץ מה שמפרקים חוזר הפוך הכי טוב מקורי איך שהגיע מהמפעל עם כמה שפחות התעסקויות...

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

באמת חמוד, היה פעם מישהו בפורום שעובד בפיבר ובניות ואמר שהוא עשה את הבניות ברכב שלך, לא זכור לי מי זה...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

חבל שהרדיו דיסק מקורי.

איכות הסאונד לא כזאת מיוחדת כפי שהיא יכלה להיות עם רדיו דיסק טוב

נ.ב

לכל אילו שלא הצליחו להוריד. יש לכם למטה אחרי שלחצתם FREE כאילה שניות עד שההורדה תתחיל ואז הוא מביא לכם את הקישור.

בכל מיקרה

זהו הלינק שצריך היה לצאת לכם

http://dl3.rapidshare.de/files/3704503/41561681/Subaru_B4.wmv

:wink:

פורסם
חחחח

nice one amos:)

וגם הסרטון נהדר..!

איך קוראים לטראק שבהתחלה..?

אור.

לטראק שהיה בהתחלה קוראים Raveolution וזה האומנים שמשתתפים בטראק (Dali,Infected mushroom,Skazi,Sun project,Raja Ram vs Chicago)

פורסם
YOBANEI PLISOS

בחורה יפה, אוטו יפה, מה צריך יותר מזה?

רק שלא הבנתי מה הקטע בסרט שלא הופנה עדיין בתמונות, אבל עריכה מגניבה...

מה לא הבנת בידיוק בסרט?

ותודה לכולם על התגובות המצלמה לא שלי ,האוטו לא שלי, והבחורה לא שלי, אני רק צילמתי.

פורסם
חבל שהרדיו דיסק מקורי.

נ.ב

לכל אילו שלא הצליחו להוריד. יש לכם למטה אחרי שלחצתם FREE כאילה שניות עד שההורדה תתחיל ואז הוא מביא לכם את הקישור.

בכל מיקרה

למרות שהמערכת היא אינטגרלית תאמין לי האיכות שם לא רואה הרבה מערכות עם האד יוניט כמו אלפין וכו'.
פורסם
תודה על התגובה, ותתחדש, רכב מצוין!

אור.

תודה חבריקו עם תתקשה בלמצוא את הטראק תודיע לי אני יעזור לך
פורסם
חבל שהרדיו דיסק מקורי.

נ.ב

בכל מיקרה

קודם כל אחי תודה על ההסבר שנתת לאנשים שהתקשו להוריד

דבר שני בקשר למערכת אכן כן הרדיו דיסק מקורי חוסם לי הרבה אפשרויות להתקדם אבל למרות כל זה הגעתי לרמות גבוהות למי שיצא לשמוע את המערכת שלי יודע עם אתה גר באזור הצפון ותרצה לשמוע אז בכייף ואני מבטיח לך שאחרי זה התגובה שלך תהיה שונה

ודרך אגב הוצאתי מהמכשיר RCA והכי חשוב זה הכיוונים.

• תוכן חדש...