Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן להחליף את ארבעת הצמיגים של הפיאט אונו שלי. המידה היא 155/70/13 ובמשך השלוש שנים האחרונות היו מותקנים אצלי 4 צמיגי טייפון. אני מחליף אותם משום שהם התייבשו והתמלאו סדקים. אני נוהג מאד, אבל מאד רגוע, כ-20K ק"מ בשנה.

הדרישות שלי מהצמיגים הם שיהיו בעלי אחיזה נורמלית, ולא יתייבשו וייסדקו מהר. לא כל כך איכפת לי שיישחקו יחסית מהר, וזאת משום שמעולם לא החלפתי צמיג משום שה TREAD שלו נשחק יותר מדי. אם אפשר שיחזיקו 4 שנים ללא סדקים. אני מוכן לשלם עבור איכות (למרות שהטייפונים שיש לי עכשיו היו מאד זולים).

ראיתי בפורום לא מעט המלצות לצמיגים גדולים יותר, אך לא ראיתי כמעט המלצות לצמיגים למכוניות קטנות (ערכתי חיפוש)... אודה לכל מי שיכול לעזור.

פורסם

מאחר ואני בעל אונו כבר למעלה מ 13 שנה אתחיל מהיסטוריה..

האונו שלי הגיעה עם צמיגי פירלי 145.80.13 , כמדומני P3 , אשר ממש התפרקו לאחר שלוש שנים (ממוצע של 8000 ק"מ לשנה) אז ברור שלא רציתי לשמוע עליהם.

מאחר ורציתי אחיזה טובה יותר, בחרתי בצמיגים 155.70.13 , והיה לי חבר שעבד אז אצל יבואן יוקוהמה והוא המליץ לי עליהם.

נסעתי בהם 10 שנים, (כן אני יודע שזה הרבה יותר מדי, אבל הם אפילו לא התייבשו, קבלו ספריי מגן כל כמה חודשים ונשארו עם בשר מספיק.)

לפני 3 חודשים נכנסתי לאוטו דיפו וקניתי כמובן יוקוהמה. ההבדל הוא , מקום היצור. הקודמים היו יפניים והנוכחיים-מהפיליפינים.

מחיר הארבעה 880 ש"ח.

אני ממליץ במחיר הזה לא ללכת לחיקויים, לא ךהאמין שהמפעל שייך לקונטיננטל ..מישלין וכו.

זו העסקה הטובה בעיר.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

אני לא זוכר אבל יש רק דגם אחד של יוקוהמה במידה הזו שמיובא לארץ S507 או משהו כזה

תמצא אותו באוטודיפו ותבדוק את תאריך היצור כמובן.

המחיר כולל הרכבה ואיזונים..

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

אם אתה מחפש צמיג שמחזיק הרבה זמן מעמד, לא מתייבש ולא נשחק מהר - הייתי ממליץ על מישלין אנרג'י. האחיזה ורעשי הדרך - בינוניים ומטה. אבל מבחינת אורך חיים - הם מצטיינים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יותר זולים מהיוקהומה ויותר טובים.

כמו כן ניתן להשיג בחתך ספורטיבי.וע"פ מה אתה קובע זאת?

בגלל שצורת הסולייה ספורטיבית? נו, באמת.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
DUNLOP יותר זולים מהיוקהומה ויותר טובים.

כמו כן ניתן להשיג בחתך ספורטיבי.

תוכל אולי לציין דגם מדוייק? נדמה לי ששם מותג בלבד לא אומר יותר מדי לגבי איכות הצמיג, בטח ובטח שקשה ללמוד משהו מההשוואה הקולקטיבית בין צמיגי שתי החברות.
פורסם

תעשה חיפוש בפורום ל DUNLOP .

לדנלופ יש מגוון רחב של צמיגים

תן דגם ספציפי.

אה, ואת האימרה שלך שדנלופ יותר טובים מיוקוהמה

תשמור לעצמך.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יוקהומה זה הכי טוב, כמובן איך לאלא אמרתי הכי טובים!

אבל להגיד שדנלופ יותר טובים מהם זה פשוט לא נכון.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

התכוונתי לומר שבמחיר של יוקהומה , מה שמוכרים באוטו דיפו,אם תחפש בפנצריות תמצא דנלופ או חברה אחרת מוכרת, אני אישית אהבתי דנלופ ושמעתי רק דברים טובים, בקיצור, תמצא דנלופים ברמה יותר גבוהה, מה שנמכר באוטו דיפו זה הדגם הבסיסי של יוקהומה, מה שאפשר להשיג באותם הסכומים זה דנלופ לא הכי פשוטים, כלומר, לדנלופ יש מגוון רחב של צמיגים כמו כל יצרן ידוע ולכן עדיף לא לקנות את ההכי פשוט שלהם,כמו במצב של יוקהומה,שאתה קונה בעצם יוקהומה הכי בסיסי.

בנוסף החתך של הדנלופ הוא ממש יפה ומיוחד,אפשר לומר"ספורטיבי" להבדיל מהיוקהומה הבסיסיים בעליי חתך "רגיל".

פורסם

התכוונתי לומר שבמחיר של יוקהומה , מה שמוכרים באוטו דיפו,אם תחפש בפנצריות תמצא דנלופ או חברה אחרת מוכרת, אני אישית אהבתי דנלופ ושמעתי רק דברים טובים, בקיצור, תמצא דנלופים ברמה יותר גבוהה, מה שנמכר באוטו דיפו זה הדגם הבסיסי של יוקהומה, מה שאפשר להשיג באותם הסכומים זה דנלופ לא הכי פשוטים, כלומר, לדנלופ יש מגוון רחב של צמיגים כמו כל יצרן ידוע ולכן עדיף לא לקנות את ההכי פשוט שלהם,כמו במצב של יוקהומה,שאתה קונה בעצם יוקהומה הכי בסיסי.

בנוסף החתך של הדנלופ הוא ממש יפה ומיוחד,אפשר לומר"ספורטיבי" להבדיל מהיוקהומה הבסיסיים בעליי חתך "רגיל".אוטודיפו מביאים לארץ כמה דגמים של יוקוהמה

S306

V500 DB

V550 DB

C DRIVE

ועדיין מוכרים את ה-A539.

ראיתי על כמה Sti's את ה-AVS SPORT.

אתה תקנה לפי עיצוב הסולייה, ואני אקנה על סמך ניסיון.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אבל מה שהם מוכרים 4 ב 1000 או 2 במחיר 4 אלה הם הכי פשוטים,הדגם הבסיסי ביותר ובאותו הסכום אתה יכול למצא מותג אחר עם דגם שהוא לא בסיסי אלה כמה מעל.

• תוכן חדש...