Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל איל, מבחינת תמיר האנשים הללו לא מבינים כלום ... הם סתם כמה ילדים שנמצאים בפורום..

אפשר לחשוב שיש ב CARSOUND מהנדסי חשמל, או CEO של חברות מובילות .......

(הוא כבר הציג את דעותיו בנושא הידע הנרכש שלי מפורומים בחול - בדיוק באופן שכרגע אני הצגתי)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מספר עובדות לא ישתנו יהיא מה - למה ? כי הם עובדות, באתר רוקפורד מצהירים על המגבר איקס עוצמה בפועל, האיקס עוצמה הזה נמוך מלא מעט תעודות לידה של המגבר - שקר ראשון !

המגבר נמדד באותו תקן (ולו אם בתקן הזה וואט=2 או שתי וואט=1 וואט במציאות) בדיוק כמו שנמדד בו הJBL והציג הענות לא אחידה להבדיל מהJBL שהציג אחת שטוחה....עכשיו אם הציוד היה לא יציב והבעיה בציוד אז גם הJBL היה מוציא הענות לא שטוחה...אבל פעמיים !! הוציא הJBL שטוחה ופעמיים הרוקפורד יצא בעייתי....ולא משנה מה הסטיה בפועל הרוקפורד הוציא כ2 שליש כח מהJBL גם בפיקים !! ואני בכלל לא מדבר על הקטעים שהוא ירד נמוך ולא הציג.....

אני אשמח אם אוטופרט ירימו את הכפפה כיאה ליבואן רציני שעומד מאחורי מותג לא פחות רציני ויזמין את כולם למבחן מעבדה במעבדה נטרלית...בו יבחנו הJBL והרוקפורד ראש בראש ! ע"י אותו ציוד באותם הגדרות עם אותו המתח וכו' וכו'......, לדעתי אם אוטופרט היו חושבים שהמבחן של שי בעייתי כבר מ-ז-מ-ן עוד בתר'ד הראשון הם היו קופצים....היות ולא עשו כך זאת עובדה....וזה שהם לא הרימו את הכפפה זה גם מוכיח משהו (ואין להם את הבעיות התקציביות כי עובדה שהם מזמינים פה אנשים למדידות כיבוד בניית תיבות בהזמנה ועוד ועוד)

פורסם

עתיד, ברגע שאוטופרט יחליטו לקחת את הרוקפורד המדובר ואת הJBL למבחן מעבדה של גוף שלישי - הרי לך שהם עשו לינץ למכירות של המגבר המסויים הזה של רוקפורד, ואולי אפילו אנשים ירימו גבה בנוגע למגברים אחרים מאותה הסידרה.

ולכן, אין שום אפשרות ושום סיכוי שבעולם שהם יעשו כך.

(אוטופרט, תתקנו אותי אם אני טועה)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שי זה בדיוק מה שעתיד אומר רק במילים אחרות.

אם הייתי יבואן\משווק של מוצר מסוים והייתי קורא בפורום כמו זה את התוצאות הנ"ל, לא הייתי משתהה ועורך בדיקה ומזמין את כל מי שמעוניין לצפות בתוצאות.

הפורום הזה הוא פורום "חי" יש פה תנועה יפה והרבה אנשים מי מבין יותר, ומי מבין פחות נעזרים באנשים פה.

מה שאני מנסה להגיד זה שפורום כמו זה משפיע על הרבה אנשים והבחירות שהם עושים. ראיתי פה לא פעם אחת שהמליצו על הרוקפורד P4004, ואני בטוח שלא ימהרו להמליץ עכשיו וגם אם אחד ימליץ 10 ימליצו על ה JBL או מגבר אחר. תוצאות הבדיקה שנערכה ע"י שי גרמה לחבריי הפורום לאנטי לגביי אותו רוקפורד.

אוטופרט- במקום לשאול איך, מה, למה, כמה, תערכו בדיקה ותזמינו אנשים.

התנהגותכם כרגע מחזקת את תוצאות הבדיקה של שי.

פורסם

אם הייתי יבואן\משווק של מוצר מסוים והייתי קורא בפורום כמו זה את התוצאות הנ"ל, לא הייתי משתהה ועורך בדיקה ומזמין את כל מי שמעוניין לצפות בתוצאות.

אוטופרט- במקום לשאול איך, מה, למה, כמה, תערכו בדיקה ותזמינו אנשים.

התנהגותכם כרגע מחזקת את תוצאות הבדיקה של שי.

הם כנראה לא מתייחסים ברצינות לבדיקה של שי.

ZZR

פורסם

חחח, זאת הנקודה מידן.

אם הם לא מתייחסים ברצינות, אבל חברי הפורום כן - כאן הבעיה.

זה האינטרס שלהם להוכיח שאני טועה - בגלל שחברי הפורום -כן- מתייחסים ברצינות.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

לא כנראה בטוח.........

תמיר

פורסם

תמיר, בוא ניכנס לעולם מעוות - שבו הם כן מתייחסים לדברי ברצינות. (בדיוק כמו חברי הפורום).

במצב שהם כן מתייחסים לדברי ברצינות - הרי לך שהם לא היו לוקחים על עצמם נזק עצמי בזה שיוכיחו את מה שאמרתי עוד הפעם..

עכשיו בוא ניכנס לעולם האגדות, ונחשוב שהם לא לוקחים את דברי ברצינות, "בטוח" ... הרי לך שבמצב הזה הם -כן- היו לוקחים את המגבר למבחן נטרלי, רק בשביל להוכיח -שאני- טועה.

(היגיון פשוט, לא צריך להיות מהנדס בשביל להבין זאת.)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אז מה זה עושה אותם חכמים? מה הם מנסים להראות בזה שהוא לא רציני, ולא כדאי להסתמך על הבדיקה שלו?

מה אני יגיד "כל הכבוד" להם.

כמו ששי אמר חברי הפורום מאמינים לפחות רובם. וחברי הפורום ממליצים בהתאם, לכל חבר בפורום יש חברים שלא חברים בפורום וכך הלאה כמו בפרסומת: כשאתה שוכב עם חברה שלך את שוכב עם חבר של חברה שלך...".

דוגמא: אם חבר שלי שלא חבר בפורום ישאל אותי על איזה מגבר אני ממליץ אני בטוח לא ימליץ על הרוקפורד. וזה בכלל לא משנה אם אני צודק או אם הבדיקה של שי נכונה.

לכן מה שהם חושבים לא משנה!!! מה שאנחנו הצרכני חושבים זה מה שמשנה!!

ושוב אני יגיד. כל עוד אוטופרט לא עושים כלום זה רק מחזק את הבדיקה של שי כי כנראה התוצאה שלו היא הנכונה.

אפשר לעשות סקר מה אנחנו בתור יבואנים\משווקים היינו עושים?

אני הייתי עורך בדיקה ומזמין את כולם.

פורסם
תמיר, בוא ניכנס לעולם מעוות -

(היגיון פשוט, לא צריך להיות מהנדס בשביל להבין זאת.)

צודק -בעולם מעוות , יש היגיון פשוט (ולא צריך להיות מהנדס בשביל להבין זאת)

אבל מה לעשות-בעולם מוסדר-ההיגיון נותן מסקנה אחרת ,

ואם הם לא מתייחסים ברצינות, אבל חברי הפורום כן - כאן אין בעיה.

זה לא מדוייק שהאינטרס שלהם, להוכיח שאתה טועה,

בגלל שחברי הפורום -כן- מתייחסים ברצינות לדבריך.

אם מישהו מאמין לדבריך-שיבושם לו.

הם כנראה לא בונים על מי שמאמין לך בתור לקוחות עתידיים.מי שקונה רוקפורד,

לדעתם, כנראה לא מייחס חשיבות לדבריך.

ZZR

פורסם

זה ניראה לך הגיוני שכול ילד שאין לו נסיון ואפילו ידע בסיסי באלקטרוניקה יחבר מגבר למחשב ויבדוק כמה הוא מפיק.....ויתחיל להגיד שהמגבר על הפנים.....

אז היבואנית של רוקפורד תהפוך עולמות כדי להוכיח שהוא טועה?.... אל תצחיק אותי. הם לא מתייחסים לפשפשטים...... מאילה היה לבחור תעודה של כמה שנים של נסיון תעודת מהנדס..

אבל אין לו מושג בגרוש באלקטרוניקה ובתחום הזה בכלל.

אז בחייך.....

תמיר

פורסם

ההגיון פשוט.

משהו מוריד מכירות? אפילו אם מדובר ב 4 מגברים צריך לתקן את זה.

בדיקה ניטראלית במעבדה חיצונית שתוכיח אחרת לא רק תפצה על החסר אלא תעלה את המכירות מעל המדד הקודם שבו אנשים התלבטו ביו נגיד אוריון JBL ורוקפורד.

בתור יבואן הם אמורים לדחוף את המוצר ללא תלות בצד ה"שולל" בין אם סתמי או רציני.

ככל שהוא יותר סתמי יותר קל לסתור אותו הלא כך? גרף אחד, מספר אחד והכל "שלול" כלא היה.

בכל מקרה. כמו שאמרתי. לא משנה טיב הבדיקה, לא משנים המספרים. הבדיקה זהה והציוד זהה. כלומר הפאקטור תקף על שני המגברים. אם הרוקפורד הוא 90 אז ה JBL הוא כנראה 150...

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

צודק תמיר, שכחתי ...

כשאני אשיג רב מודד טוב ב50 אלף שקל אני אחזור אליך להסברים נוספים.

מידן, הצחקת אותי.

אוטופרט לא בונים על קהל הלקוחות שלא מבין עיניין ומקשיב לי - הם בונים על המהנדסי חשמל הדגולים שיודעים שהשם "רוקפורד" מצדיק את המחיר ..... נכון ? :)

זה ידוע, בשביל להיכנס לחנות של אוטופרט צריך להציג דוקטורט ....

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

מצד אחד, זה שתקוע עם מגבר של רוקפורד שרק מתיימר לספק את מה שמוצהר, וזה שחושב שהוא

מהנדס אלקטרוניקה שיכול להוכיח לכולם אחרת אבל זה פשוט קטן עליו...

מצד שני, זה שלקח את המגברים, ביצע מספיק מחקרים ובדק את עצמו כמה שיותר פעמים לוודא

שהמדידות יהיו קרובות ככל האפשר למציאות, והביא לכם את זה על מגש של כסף.

רבותיי, לא משנה איך תסתכלו על זה, המגבר לא מספק את מה שהוא מצהיר.

אני גם חושב שאין לאוטופארט סיבה לתת הודעה רשמית כאן, כי בכל זאת, מדובר ביבואן, ולא דובר

מטעם החברה...

ואיך שלא תהפכו את זה, שי עשה מאמצים שאף אחד לא עשה כאן בפורום (ואני ביניהם בהחלט)

ועל זה מגיע לו מילה טובה.

וכמו שנאמר בהתחלה, ובטח ייאמר עוד רבות כי זה לא יגמר כאן:

כל אחד והשיקולים שלו - או להאמין ולהזהר מהמשקולת היקרה הזו, או לא להאמין, וליהנות מהמוצר

הנהדר שהוא קונה.

אגב, אם כבר החלטתם מידן ותמיר להראות את זיו פניכם מאז התר'ד האחרון שממנו נעלמתם,

אז אולי במקום לנסות להראות לכולם שלאף אחד לא אכפת מהמבחן (כי כן אכפת לאנשים) אז אולי

תשימו את הכסף במקום שבו אתם שמים את דבריכם.

אנחנו עדיין מחכים שתוכיחו לנו אחרת...

פורסם
צודק תמיר, שכחתי ...

כשאני אשיג רב מודד טוב ב50 אלף שקל אני אחזור אליך להסברים נוספים.

מידן, הצחקת אותי.

אוטופרט לא בונים על קהל הלקוחות שלא מבין עיניין ומקשיב לי - הם בונים על המהנדסי חשמל הדגולים שיודעים שהשם "רוקפורד" מצדיק את המחיר ..... נכון ? :)

זה ידוע, בשביל להיכנס לחנות של אוטופרט צריך להציג דוקטורט ....

שי אני לא מכיר אותך ולכן מענין אותי לדעת מה ההכשרה הפורמאלית שלך באלקטרוניקה?

מה הוא ציוד הבדיקה? חברות דגמים, אל תנסה לנגח בהפוך על הפוך שאין לך רב מודד ב-50K ש"ח. עם מה מדדת (בבקשה אל תטריח עוד פעם בדרך הבדיקה)?

לדעתי הפרטית אוטפרט לא סופרים אותך ממטר ומצד שני היה חכם לו היו בודקים במעבדה חיצונית ומעלים את התוצאות בפורום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...