Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה זה ישור קו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה זו שאלה קצת מטומטמת אבל אני רוצה לדעת על מה מדובר- מה זה ה-"יישור קו" הזה שכולם מדברים עליו?

• אהבתי 1

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

זה תיקון כל הליקויים ברכב כדי להביאו לאפס תקלות.

נניח שאתה קונה רכב מיד שניה, אתה תכניס את הרכב למוסך מיד אחרי הקנייה ל-"יישור קו". תיקון כל הבעיות שהתגלו בבדיקה.

פורסם

רוב הרכבים שתקנה יגיעו עם תקלות כאלו או אחרות שבעל הרכב הזניח או לא טיפל תקלות מכניות,חשמל וכד',

יישור קו משמעו לתקן את כל הליקויים האלו על מנת שהרכב יגיע למצב אפס תקלות = "מצב חדש",

מקווה שעזרתי

יוסי

פורסם

חוץ מתקלות הכוונה ביישור קו היא "לאפס" את מצב החלקים המוחלפים בתדירות גבוהה ונוזלים וכמובן טיימינג כי אתה לא יודע מתי בעל הרכב הקודם עשה טיימינג וטיפול גדול אז שאתה קונה רכב אתה עושה לו יישור קו דהיינו מתחיל את הכל מהתחלה- הספירה של טיימינג, טיפולים, החלפת נוזלים וכמובן מתקנים את התקלות

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם
רוב הרכבים שתקנה יגיעו עם תקלות כאלו או אחרות שבעל הרכב הזניח או לא טיפל תקלות מכניות,חשמל וכד',

יישור קו משמעו לתקן את כל הליקויים האלו על מנת שהרכב יגיע למצב אפס תקלות = "מצב חדש",

מקווה שעזרתי

יוסי

שמת לב שהעתקת בדיוק את מה שכתבתי רק במילים אחרות? :wink:

פורסם
מה זה "תשובה לעניין"?
זו תשובה לעניין....

redbaron כתב:

מה זה חיפוש?

חיפוש עם המילה "ישור קו" מניב את התוצאה...

הנה, גזור מהדף הראשון...

אם להשקיע ולחפור...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...