Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

ALPINE 9965 , דגם בלי ה-R בסוף , יש מצב שהוא יקרא את כל הדיסקים של DVD ?

הכוונה היא ל-MULTIZONE

פורסם

אני בדקתי את זה לפני מספר ימים.

מצאתי את המדריך של מכשיר DVD אחר של אלפיין - 9860, (דגם שיצא לפני ה 9965), בדגם האמריקאי כתוב שהוא קורא רק דיסקים מסוג ZONE1 ומסוג MULTIZONE .

זה משאיר ספק רב אם הוא יקרא דיסקים ZONE 2 .

סביר להניח שאותו דבר חל גם לגבי ה 9965

פורסם

דיסק שנחשב MULTIZONE זה דיסק עם ZONE 0 מה שאף חברה לא יכולה להוציא לשוק, רק אם אתה צורב לבד בבית ובוחר את הZONE הזה, ככה שבעצם אתה יכול לראות רק ZONE1 ודיסקים צרובים שאתה צורב

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

כל הקומבינה היא שהמכשיר יהיה מולטי זון - ולא הדיסק - סתם שאלה פשוט בימים האחרונים היתה לי אפשרות "לקבל" במתנה מערכת DVD לרכב בחינם (זאת אומרת קונים לי - לפי דרישה עם תקציב לא מוגבל) ותאחלס בחרתי לוותר - לי כל הקומבינה של לראות סרטים ברכב לא נראית ראלית...אני לא רואה את עצמי נרקב שעה וחצי ורואה סרט באוטו

האם יש יתרונות אחרים שאני מפספס ?

פורסם

אני לא אעשה דבר כזה - כי זה יגרום לי לנסות להנות גם בנסיעה דבר שמוביל לחוסר ריכוז

לא בטיחותי בעליל לדעתי !

פורסם
דיסק שנחשב MULTIZONE זה דיסק עם ZONE 0 מה שאף חברה לא יכולה להוציא לשוק, רק אם אתה צורב לבד בבית ובוחר את הZONE הזה, ככה שבעצם אתה יכול לראות רק ZONE1 ודיסקים צרובים שאתה צורב
יש לי משהו כמו 10 DVD'S מקוריים של הופעות והם באים ללא ZONE. הZONE נועד בשביל למנוע הפצה של סרט או סדרה במדינות שבהן למשל הסרט עוד לא הגיע לקולנוע או לטלויזיה. בהופעות אין את הבעיה הזו.
  • תוכן חדש...