Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Peugeot 206 GTi - 2006

p0p
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחירו - 150,000 ש"ח ..

והתמורה נראה לי סבירה בהחלט - סאן רוף .. מגנז 15" .. מושבי עור .. מחשב דרך ..

בקרת אקלים אלקטרונית .. וכ'ו ..

האם יש רכב ספורט חדש באותו מחיר ואותה תמורה (טכנולוגית) .. ?

פורסם

בד"כ רוכשי GTI או ספורט מתעניינים בתמורה האמיתית שהרכב נותן, ולא בסאן רוף ובבקרת אקלים.

אם רק אבזור חשוב לך - חפש רכב אחר מאובזר. אפשר למצוא בפחות מ-150K.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני רוצה רכב ספורט ...

אבל לא מעניין אותי אם אימפרזה עושה 0-100 יותר מהר ..

או אם היא סוגרת 250 .. ושלי רק 200 ..

פורסם

אני אומנם משוחד, לדעתי אין שום רכב אחר בקטגוריה שנותן "חבילה" בעלת ערך דומה.

ממליץ בחום

הכל מנסיון אישי של 4.5 שנים ו 95000 ק"מ

הערה - מידת הצמיגים היא 205/45/16

בהצלחה

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם

אם יש עדיין אז סיאט לאון נותנת הכי הרבה כח לשקל וגם מאובזרת עד הגג כולל.

אומנם לא מכונית ספורט אבלגם לא אף אחת אחרת במחירים האלה.....

הלאון נמכרה הפיאט חזרה והפעם לתמיד!.....למה?

400 קמ.....40 מעלות בצל....ארבעה אנשים....שלש שעות......10/1ק"מ.....קאפיש!

פורסם

קח בחשבון שמדובר ברכב שיוחלף עוד מעט (ה206 כבר זקנה מאוד...) דבר שכנראה יפיל את הערך שלו

דבר נוסף לפי עיתון אוטו האחרון הבנתי שבחנו את האיביזה והרכב מהנה לנהיגה עם הרבה כח (להיות מאובזר הוא בטוח יהיה מאובזר כמיטב המסורת בVAG ודיברו על תג מחיר של 160 אלף) אולי אם אפשר כדאי לקפוץ לאחת האולמות של פלוץ גגן ולבדוק מתי יגיע וכמה יעלה בדיוק...

פורסם

שום דבר בעולם לא יפיל את המחירון של ה-206! הביקוש מטורף, וכשמכרתי את הרכב של אשתי (XS שנת 2001) קיבלתי מחיר מחירון מלא למרות הקילומטראז', תאונה קלה בחזית ובעיות קטנות-אך מעצבנות! ומה דעתך על זה שמשך שנתיים המחירון שלה לא זז?

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

אתה ואני לא היחידים שלא מבינים את אפקט העדר של הישראלים.

מנכ"ל מזדה הגיע לארץ לראות בעצמו איך נראית מדינה של מפגרים שקונה מוצר בינוני בלי פרופורציה למכירות החברה בשאר השווקים (בעידן הלנטיס וה- 626).

לעניות דעתי במחיר של 206XS ו- 206GTI ניתן למצוא חלופות שנותנות תמורה לשקל טובה יותר.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

לעניות דעתי במחיר של 206XS ו- 206GTI ניתן למצוא חלופות שנותנות תמורה לשקל טובה יותר.

מה היית רוכש במקום ה 206XS? את ה TS? אישית, הייתי מעדיף את הXS.

ובמקום ה GTI? את ה FR? הייתי מעדיף את הGTI.

ה 206, למרות היותה מיושנת, נותנת תמורה טובה לכסף. אל תשווה אותה ללאנטיס בכלל, הלאנטיס הייתה נחותה מהמתחרות שלה בכל דבר (לפחות בשנים האחרונות שלה, משנת 2001+. בהשקתה היא הייתה סבירה יחסית למתחרות שלה).

אם היה פה כמו בחו"ל, נניח GTI180, קליאו ספורט, מיני-קופרS וסיוויק טייפר אז הייתי מבין את החלופות ושוקל אותן (את המיני הייתי מעדיף:twisted: ).

אבל במצב השוק הנוכחי, ה 206 היא קנייה מעולה לטעמי.

Back to the original - NC again.

פורסם

ה 206 אולי לא הכי חזקה אבל לא תימצא עוד הרבה רכבים מהנים באותו סכום. חוץ מיזה שהרכב נדיר ויהיה לו שוק חזק בדיוק כמו ל306 gti וכ'ו.

פורסם

זה שרכב נדיר לא אומר שיש לו שוק טוב.

ל S2000 יש שוק טוב, לגולף קבריולט אין שוק טוב.

ככה שזה לא עובדה קיימת "רכב נדיר אז יש שוק טוב".

גם ל 306GTI6 אני לא בטוח שיש שוק טוב. אם עקבת אחרי 306GTI6 למכירה (לא שיש הרבה כאלה...) היית שם לב שהיא דווקא נמכרת מתחת למכירון (יש כרגע 2 למכירה, ועל שתיהן מבקשים בערך 5%-10% פחות מהמחירון, למרות שנתוני הפתיחה מעולים). והיא גם לא נמכרת כ"כ מהר. אישית הייתי מעדיף אותה על פני קליאו ספורט בלי לחשוב פעמיים, אבל כניראה שלא הרבה מסכימים איתי.

חיזוי לעתיד לעוד שנתיים:

האם תופעת ילדי הראלי עומדת להפוך להיות תופעת ילדי הקליאו ספורט?

Back to the original - NC again.

פורסם

אופפס :oops: רשמתי 306 במקום 106...שים לב שרשמתי רכב מהנה במחיר טוב... לא היתכוונתי לכל רכב נדיר. מסכים איתך בקשר לילדי הראלי והקליאו ספורט. בידיוק אתמול דיברתי על זה עם חבר...

• תוכן חדש...