Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שמכרתי את הגולף אני מחפש רכב בסביבות ה 20 אלף...

נתקלתי במיצובישי סופר לאנסר, יד 3 עם 170 אלף קילומטר, הרכב נראה מבחוץ ממש חדש, ובפנים גם כן במצב סבבה, שפתחתי את מכסה המנוע הכל היה מוצף בשכבת שמן, על המכסה שסתומים, על הפלסטיקים על המצבר, וגם על בטן מכסה המנוע.

למה זה קורה יש לכם מושג?

מחר כנראה אקח את הרכב לבדיקה המוכר מבקש 19 מנוע 1600 הזרקה אוטומט שנת 94

שווה לדעתכם?

ושוב מישהו שיכול לתת דעה בקשר למה שהזכרתי עם השמן.

תודה.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

היי.

כנראה בריחת שמן מאטם מכסה שסתומים-תופעה שכיחה.

בהצלחה אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

שנת 94?

יש הרבה שנת 97 זה כן, אבל מבקשים 30 ואין לי.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

19 אלף ממש לא שווה!!! יש מבחר רב של המכוניות הללו תתעזר בסבלנות ובטוח תמצא לך אחת במצב יותר טוב ועם קילומטראז נמוך יותר ב 19 אלף. ואם אני לא טועה 19 אלף זה המחירון של דגם גי אל אי סאלון שנת 95 גיר ידני.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אוטומטית

כמה כוחות סוס יש לרכב?

ואיך היא מבחינת אמינות וביצועי כביש?

פורסם

מנוע הסופר לאנסר מתהדר ב-113 כ"ס מרשימים יחסית, אולם נתון זה בא על חשבון מומנט מירבי נמוך של כ-13.7 קג"מ שמושג רק ב-5000 סל"ד גבוהים בעליל.

נקודה חשובה הראויה לבדיקה קפדנית היא הגיר האוטומטי.

ברכבים אלו ידועה בעיה סדרתית של בעיה בצינון שמן הממסרה, שלאיטה גורמת להרס כליל של הגיר.

בדוק באם הותקן ברכב קולר שמן, וברר בנוגע למצב הגיר.

מעבר לכך אשאיר למנוסים אישית להעיד.

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

אני עכשיו יקרא לך כמה נתונים מחבורת רכב באנגלית, החבורת בעברית למטה באוטו.

מהירות סופית (אוט') 180.

משקל עצמי (gli) כ1,085

כוח סוס ומומנט (1.6) 113 ב 6000, 14.0 ב5000.

מבחינת ביצועי כביש , באמת אוטו חזק, האחיזה שלו לא הכי טובה בעולם.

אמינות, שמת קולר לגיר- פתרת את הבעייה.

והמנוע של הלאנסר עובד כמו חוטב עצים בגולאג, כלומר טוב ולאורך הרבה זמן.

• תוכן חדש...