Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם למישהו יש, או מכיר מישהו - עכשיו זה הזמן להגיד. אני צריך את 3 המכוניות לצילום סטטי למגזין ביום ראשון בשעות הערב (החל מ-5 בערך), מכוניות במצב חיצוני סטנדרטי ככל הניתן, בבקשה.

תודה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לבעל ה-TS, בשביל מה לא לנצל את אופציית ההודעות הפרטיות הכל כך נוחה בפורום? :-) שלחתי לך ה"פ.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני, למה שלא תחפש בעלי רכב כאלו בלוחות מכירה באינטרנט או באזור שאתה מעוניין לצלם ותנסה לשכנע אותם כמו שאתה יודע.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
אם זה עדיין אקטואלי, יש אצלי 206GTI למספר שעות.

חאפר או לא חאפר...

תודה לכל מי שהגיע! שמתי לב שלא הופיעה גולף VR6 לחגיגה, אז נאלץ לצלם הכל מחדש מחר בערב.

:wink:

וברצינות - תודה אמיתית על הסבלנות, אני מצטער מראש שחלק מהמכוניות צולמו רחוק מאחור וייראו פחות טוב, אני אשתדל לדאוג שהן תופענה בכתבת המשומשות עצמה. תודה רבה שוב!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
חאפר או לא חאפר...

וברצינות - תודה אמיתית על הסבלנות, אני מצטער מראש שחלק מהמכוניות צולמו רחוק מאחור וייראו פחות טוב, אני אשתדל לדאוג שהן תופענה בכתבת המשומשות עצמה. תודה רבה שוב!

רוני

תדאג גם שיכתבו דברים טובים כדי שיעלה המחירון :wink:

באמת היה נחמד, מסקרן לראות איך יצא.......

רפי.

http://img310.imageshack.us/my.php?image=img02706vn.jpg

שואל ועונה, ירוחם

פורסם

שלי הופיעה רחוק... אבל זה שטויות לא רציני, הייתי רוצה לדעת באיזה גיליון זה יופיע? מתי?

רוני, ראיתי שצילמת חלק מהתמונות ייתכן שהן עלו לאינטרנט (ראיתי את זה עם הRSI הירוקה העלה תמונה שלו משם)?

מה הכוונה שיכול להיות שתאלצו לצלם הכל מחדש מחר (היום), המכוניות של אתמול יצטרכו להגיע שוב?

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם
חאפר או לא חאפר...

תודה לכל מי שהגיע! שמתי לב שלא הופיעה גולף VR6 לחגיגה, אז נאלץ לצלם הכל מחדש מחר בערב.

:wink:

רוני

מצטער...

ניסיתי. באמת!

אבל מה לעשות, משפט בצבא זה דבר שקשה לקבוע לפי השעה שנוחה לך...

(לפחות יצאתי זכאי).

Back to the original - NC again.

• תוכן חדש...