Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אחרי חיפושים מרובים (כולל אוטו דיפו והום סנטר) אני פונה אליכם:

1. מאיין ניתן להשיג ידית לג'ק (מגבה)? כלומר, יש לי ג'ק, רק שהידית שלו (זו שמסובבים איתה את ההברגה וגורמת לג'ק להיפתח) ישרה.

2. אני מחפש שלט חשמלי לשער (חניה). העניין הוא, שהשלט צריך להיות בעל 4 ערוצים שונים (לדוגמא, שער ימני ושמאלי בעבודה ושער כניסה ויציאה במקום אחר).

3. איפה אפשר לקנות מי קירור צהובים של פרסטון?

אם זה רלוונטי, אני גר באזור המרכז.

פורסם

1. באוטודיפו כן יש ידיות כמו שאתה מחפש, אולי ספציפית בסניף שהית אין. בכל מקרה בכל חנות כלי עבודה שמוכרת ג'קים יש גם ידיות לדעתי.

2. אתה מחפש שלט אוניברסלי האפור הזה עם 4 כפתורים שזוהרים בחושך. הוא עולה כ 135 שקלים בכל חנות אביזרי רכב הקרובה לביתך.

3. תבדוק באוטו דיפו, אם לא יש ברחוב המסגר ויצחק שדה (בת"א) הרבה חנויות שמוכרות את זה וגם את הידית שאתה מחפש.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני קצת סקפטי לגבי מכירה של ידית סולו.

אבל אתה יכול לקנות ג"ק קומפלט , או מחלקי חילוף ג"ק של האוטו שלך ספציפית.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

הסניף שבו הייתי היה בצומת בילו. אין להם רק את הידית (ולקנות את הידית יחד עם הג'ק זה מיותר ויקר).

לא משנה לי בדיוק צבע וצורת השלט, אלא שיתאים לארבעה שערים שונים. והעיקר, איפה אפשר לקנות כזה???

פורסם

אמרתי לך איפה אפשר לקנות שלט, אתה לא קורא?

תלך לכל חנות שמתקינים שם אזעקות לרכב ומערכות שמע.

יש בנס ציונה במתחם הפאוור סנטר 2 חנויות לפחות

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...