Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה בשעה טוב אני מתחיל לעשות חיפוש אחרי מגברים למערכת שלי שמכוונת בעיקר לSQ

אז ככה לפי הצרכים שלי אני צריך 3 או 2 מגברים בהתאמה לצורת החיבור של ה סט מקדימה שיהיה 3 WEY,

התקציב עומד על 5500 למגבר אחד אפשר לגרד את 6K

שחר

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אייל יש פה מישהו שקורא עלייך אחלה תיגר...

(:

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

מגבר מבית קליפדזיין יכול לענות הציפיות.....או סידרה גובה מבית רוקפורד או לחפש מגבר של גנסיס יד שנייה או חדש.....

פורסם

הייתי מוותר על רוקפורד בעיקר בשל תמחור עצבני מידי (אלא אם הוא מביא מחול) ג'נסיס תהיה אופציה טובה גם לדעתי

פורסם

עם כאלה תקציבים, הייתי נוסע לחו"ל, עושה חופשה וקונה את המוצרים באותה העלות של לקנות אותם בארץ...

אני מניח שמדובר על מערכת קומפוננט וסאב בלבד.

אתה מתכוון לתחום אקטיבית? אחרת למה 3 מגברים?

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אני מתקווה לעבוד כרגע על ה X-CROSS של האלפיין, ולכן בעיקרון אני הולך על שלושה מגברים ועדיף שיהיו מאותה חבר רוקפורד אני לא אוהב את הסאונד והתמכור כמו שנאמר, בקשר לגנסייס אני לא מצאתי עוד משהו בארץ שמוכר אותם ויכול להמליץ לי על סדרה כול שהיא שלהם

אני לא חושב שאני יגיע לסט שאייל קנה אבל אני מקווה ללא רחוק משם, אבל זה כבר לתר'ד אחר

יש למישהו איזה מגבר שהוא מכיר מהסדרות הגבוהות שהוא התנסה שמע או מכיר ?

מה דעתכם על PPI, או AUDIOSON ?

שחר

פורסם

ppi מגברים מצויינים לי במקרה יש אחד כזה DCX 1000.4 והוא מצויין.

אפשר למצוא אותם אצל אדי מערכות היבואן הרשמי והם גם נכנסים לתקציב שלך

פורסם

אני מצער זאת הרשימה של המגברים שחשבתי אלייהם

U-DIMENSION PRO X SERIES 4.840

DLS ULTIMATE A-4

GENESIS III SERIES 4 CHANNEL

JL AUDIO 300/4 - 450/4

AUDISON VRX-4 4/300

ARC AUDIO 4050 XXk

מה אתם אומרים ?

שחר

פורסם

על כל מגבר לפי דעתי תצטרך לקבל חוות דעת מאנשים שיש להם אותו כי להגיד שמעתי מערכת עם ככה וככה וככה לא יעזור לך ממש...

לBlack b מהפורום יש את ה DLS המדובר אולי הוא יוכל לעזור לך יותר מכולם...

JL היה מישהו שהעלה תמונות התקנה של האוטו שלו תחפש ותנסה לדבר איתו...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

כרגע נמצא ביד סט של DLS IRIDUM 8.3 שמאוד שיבחו אותו בחו"ל וזכה בהרבה תחרויות, הרדיו דיסק שלי כרגע הוא 9835 וכנראה שאני גם ישאר איתו ולא יעבור ל9855.

תראה כול המגברים נתתי פה הם ברמות מאוד גבוהות העניין הוא שלא כולם מביאים ביבוא סדיר ואני לא ממש מכיר את היבואנים או החנויות שמוכרות חלק מהחברות הללו.

אני מקווה להעלות בקרוב את התמונות של תחילת ההתקנה שביצעתי

* פירוק הדש בורד של ה-3 והנחת הרדיו דיסק במקום מאפרה מה שלא נעשה עד היום, יצא מדהים

* העברת הכבלים בריצפה ובתעלות

אני מקווה שכמו הפרוייקט של אייל גם זה יתרום לחבריי הפורום ידע נוסף.

אני מאוד אהבתי את הU-DIMENSION שמעתי עליו ביקורות ממש טוב למישהו יש ניסיון עם החברה ?

שחר

פורסם
כרגע נמצא ביד סט של DLS IRIDUM 8.3 שמאוד שיבחו אותו בחו"ל וזכה בהרבה תחרויות, הרדיו דיסק שלי כרגע הוא 9835 וכנראה שאני גם ישאר איתו ולא יעבור ל9855.

תראה כול המגברים נתתי פה הם ברמות מאוד גבוהות העניין הוא שלא כולם מביאים ביבוא סדיר ואני לא ממש מכיר את היבואנים או החנויות שמוכרות חלק מהחברות הללו.

אני מקווה להעלות בקרוב את התמונות של תחילת ההתקנה שביצעתי

* פירוק הדש בורד של ה-3 והנחת הרדיו דיסק במקום מאפרה מה שלא נעשה עד היום, יצא מדהים

* העברת הכבלים בריצפה ובתעלות

אני מקווה שכמו הפרוייקט של אייל גם זה יתרום לחבריי הפורום ידע נוסף.

אני מאוד אהבתי את הU-DIMENSION שמעתי עליו ביקורות ממש טוב למישהו יש ניסיון עם החברה ?

שחר

הרדיו דיסק שלך מדהים.

אל תחליף בשום אופן. הוא גם יותר איכותי מה-9855.

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

Guest תמיר .א.
פורסם
כרגע נמצא ביד סט של DLS IRIDUM 8.3 שמאוד שיבחו אותו בחו"ל וזכה בהרבה תחרויות,

הסט הזה לא יזכה בשום תחרות אם לא תהייה לו תיבה כמו שצריך. כדי ליעל את הסט הזה תזדקק לבנות לו תיבה\איטום לפי דרישות יצרן.

תמיר

• תוכן חדש...