Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צילום מתוך ניידת סמוייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה (דמיונית לחלוטין), נגיד ונסעתי בעיר קצת יותר מהר מהמהירות המותרת ועל הדרך זגזגתי בין הנתיבים במהירות, ולאחר כמה עשרות מטרים ראיתי רכב משטרתי סמוי חונה בצד...

1. האם מלבד לשלוח דו"ח על מהירות השוטר יכול גם להוסיף סעיף של נהיגה בצורה מסוכנת או שלא בהתאם לתנאי הדרך, או כל סעיף אישום אחר מלבד מהירות? (במקרה והניידת לא עצרה אותי אלא רק צולמתי והדו"ח ישלח בדואר)

2. אם הניידת החונה צילמה רכב בלילה, האם חייב להיות פלאש? כלומר אם צולמתי אז הייתי צריך לראות פלאש אם זה קרה בלילה?

*יש לציין כי השאלה נועדה רק להעשיר את הידע ואין לה שום קשר למציאות, תודה.

פורסם

יש להם פלאש חזק מאוד, שמאיר את הלילה , אי אפשר לפספס פלאש כזה

אין מצב לדו"ח על נהיגה בפורענות, על דבר כזה צריך לעצור אותך ולמלא דו"ח במקום

סעו בזהירות .

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

ממש לא....! שוטר , גם אם הוא בדרך לקנות גלידה עם הילדים בסובארו המשפחתית, יכול לרשום את מספר הרכב העבריין ולמלות לו דו"ח לבן. הכוונה היא לדו"ח שנרשם ע"י השוטר , מועבר לתביעות והם שולחים דו"ח מודפס אל הנהג...!!! עד שלא יגיע אליך הדו"ח אתה אפילו לא תדע שמישהו ראה אותך מבצע את העבירה...

פורסם

TT -הבעיה היא ש99 אחוז מהדוחות הלבנים הללו נגמרים במטה משטרת התנועה הארצית.

הם מקבלים את הדוח הלבן שמילא השוטר - ומתייקים אותו כנסגר מחוסר עניין לציבור, מחוסר הוכחות וכו'...

ראיתי עם חבר שלי (שהוא שוטר) בןאדם שנוסע בזיגזאגים, חותך כמו מטורף ועוקף על השוליים..

בנוסף הוא עקף בכביש דו סיטרי - וכאשר הגיע רכב ממול, לא היה אכפת לו והוא נשאר בנתיב הנגדי.. הרכב ממול נאלץ לרדת לשוליים...

חבר שלי לקח את המספר של הרכב, ופרטים מעוד 2 נהגים שנסעו בקרבתינו וראו את מעשיו של הנהג (הפרטים בוקשו מהם ברמזור, עם הזדהות ע"י תעודת שוטר).

הוא ניגש לתחנת המשטרה בה הוא משרת - מילא דוח לבן לבןאדם עם פרטים שלי, ושל 2 עדי ראייה נוספים - פרט אליו.. והעביר את הדוח למתנ"א.

אחרי כמה שבועות - נזכרנו במקרה, והוא ביקש לברר מה קורה עם זה, ונאמר לו כי לא בוצע דבר, והדוח בוטל עקב חוסר בהוכחות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
TT -הבעיה היא ש99 אחוז מהדוחות הלבנים הללו נגמרים במטה משטרת התנועה הארצית.
תן לי לתקן אותך קצת .. ברשותך..

דוח לבן הוא דוח שיכול להיות אפילו חתיכת מפית שבמקרה יש לשוטר עליו.

את הדוח הלבן יכול להמיר השוטר בעצמו ולא לחכות ללשכת התנועה שתעשה זאת.

אם החבר שלך לא היה מתעצל הוא היה יכול לרשום דוח בעצמו ואז אף אחד לא יגיד לו "חוסר עניין לציבור".

תשובה כזו תקבל רק כשמגיש התלונה הוא אינו שוטר, או לחילופין, שוטר שלא ממלא בעצמו את הדוח.

הדבר היחיד שמילה של שוטר לא מספיקה היא עבירת מהירות. כדי לתת דוח על עבירת מהירות יש חובה לצרף תמונה ממצלמת מהירות או אחת מדומותיה.

פורסם

אם כבר מדברים על זה, אז לפני 3-4 ימים עברתי באדום בערך ב-10 בלילה

חשבתי שאני יספיק הירוק הבהב נתתי גז אבל התחלף לאדום 2 מטר לפני שעברתי את הקוו של הצומת.

עכשיו איך אני יכול לדעת אם תפסו אותי או לא?

לא ראיתי שום פלאש כי אין שם מצלמות

אז אולי ניידת סמויה

אבל בכל זאת לא היה פלאש - בטוח מאה אחוז

אז יכול להיות שאיכשהו מישהו תפס אותי וישלח אלי דוח הביתה?

Stay Dirty

פורסם

יניב - לפי מה שהוסבר לי, כל דוח שקשור לתנועה חייב להיות מוגש למתנ"א שמחליטים אם להנפיק את הדוח ואם להטיל את העונש.

חבר שלי פירט מספר רב של עבירות, בין היתר מעבר נתיבים בלי לאותת, נסיעה על השולים, נהיגה בקלות ראש ועוד איזה 2-3..

ובסופו של דבר במתנ"א החליטו לא לעשות כלום..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אולי חבר שלך לא כלכך בקיא בעניין (אני לא יודע באיזה תפקיד הוא בדיוק).

בכל מקרה, כל שוטר רשאי לרשום דוח תנועה. הדוח עובר דרך יחידת התנועה המרחבית (ולא מתנ"א), ולא עובר שום בקרה או אישור כלשהוא, ומשם נשלח למחשב ועותק אחד לנהג/בעלים.

פורסם
ממש לא....! שוטר , גם אם הוא בדרך לקנות גלידה עם הילדים בסובארו המשפחתית, יכול לרשום את מספר הרכב העבריין ולמלות לו דו"ח לבן. הכוונה היא לדו"ח שנרשם ע"י השוטר , מועבר לתביעות והם שולחים דו"ח מודפס אל הנהג...!!! עד שלא יגיע אליך הדו"ח אתה אפילו לא תדע שמישהו ראה אותך מבצע את העבירה...
הסיכוי שהוא הספיק לרשום את המספר של הרכב הוא לא כל כך גדול...

טוב, כלומר אם לא ראיתי פלאש אז אין מה לדאוג...

פורסם

*יש לציין כי השאלה נועדה רק להעשיר את הידע ואין לה שום קשר למציאות, תודה.

טוב, כלומר אם לא ראיתי פלאש אז אין מה לדאוג...

אין לך מה לדאוג , הכל פרי דמיונך :?

מה , אתה משחק איתנו ב"נדמה לי" ? כמו הבחורות ששואלות על אמצעי מניעה בשביל ה"חברה" שלהן.

כמו שאמרו לך , במידה שרשמו את מספר הרכב שלך , והדו"ח מולא כראוי ע"י השוטר , גם אם לא בפניך וגם אם לא נעצרת - ניתן להגיש כנגדך כתב אישום על העבירה.

לגבי דו"ח מהירות - יש להציג ראייה , תמונה (אם כתב האישום לא נערך במקום) , או עצירת הנהג והצגת מכשיר המדידה (לייזר/וואסקאר וכו') עם המדידה הרלוונטית בפני הנהג.

• תוכן חדש...