Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום לקחתי לבדיקה בקומפיוטסט פיז'ו 306 ST נפח מנוע 2000 סמ"ק שנת 94', הבדיקה סה"כ יצאה בסדר, רק רציתי לשאול - האם למישהו יש הסתייגויות כלשהן מהרכב הזה ?

שכחתי לציין, הגירסה היא כמובן, ידנית :twisted:

האם אתם חושבים שיש מקום להשוואה בין התנהגות הכביש\ביצועים של הרכב הזה לעומת וולקן מאותה שנה ? :oops:

ושאלה אחרונה, האם למישהו יש מושג אם אפשר לבצע בחג בדיקות שיעבוד ?

תודה רבה.

אלמוג.

"If you really want something in this life you have to work for it.

Now quiet, they're about to announce the winning numbers !"

-Homer Simpson .

פורסם

מעניין, לא ידעתי שיש כזו גרסה ידנית. היא 4 דלתות, נכון?

אתה יכול לכתוב מה היה בבדיקה ואז אפשר יהיה להגיד בדיוק. בכל מקרה, אני לא מכיר את הגרסה הזאת כך שאין לי מושג אם שאר המכלולים שלה מלבד המנוע דומים לאלו של ה-XSI. אני מתכוון לבולמים, סרן אחורי וכולי. התנהגות הכביש תהיה טובה בהחלט כראוי ל-306, בהחלט ניתן להשוות ל-ZX, כאשר לכל אחת יתרונות משלה. יש לשתיהן היגוי מעולה, זה של ה-306 נחשב מגובש יותר (שימו לב ל-P.C. :wink: ). השלדה מעולה והמנוע אמור לספק את הסחורה, כל עוד אתה לא מצפה ממנו ליותר מדי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בד' שיעבוד/עיקול רגילים נרשמים גם במסופי משרד הרישוי כך שבמהלך העברת הבעלות ניתן לברר אודותם.

שיעבוד/עיקול אשר נרשם ברשם המשכונות לא ניתן לברר דרך המסוף אלא בתשלום מיוחד(ניתן גם בסניפי הדאר), אך תצטרך לחכות עד לאחר החג(חופשה).

אפשר לברר גם באינטרנט:

http://tabodirect.msn.co.il/carfront.asp

https://win.secured.co.il/tabodirect/RehevOrderReg.asp

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אכן, זאת גירסת 4 דלתות ידנית(: באמת נדירה, קילומטראז' 139, יד 3.

מחר אני הולך לבדוק עוד מכונית אחת במכון, וולקן, ואחליט כנראה ביניהן.

הנה סיכום דו"ח הבדיקה:

מנוע - רעש שסתומים

מערכת קירור - רדיאטור חימום תא נוסעים מנותק, צינורות פגומים

מערכת פליטה ויניקה - לתקן צינור\דוד עמם, אחורי פגום רקבונות.

מערכת היגוי - מרווחי יתר

שלדת מרכב: שילדת מרכב, משמעות שולית - סימני פגיעה קורת רוב קדמית

תקוני מרכב - תקוני מרכב וצבע, מעיכות, סימנים לפגיעה לפנים, נזק לפגושים, נזק בפנלים, הוחלפו חלקי מרכב. מצב פנימי - לתיקון מראות פנימי\חיצוני. צב צבע מרכב = צבע כללי לא מקורי.

מערכות בלמים ללא פירוק גלגלים - בלמים קדמיים = לא תקין ABS, לתקן צלחות\דיסקים\תופים = בלמים אחוריים.

הדברים העיקריים סה"כ לדעתי הם האגזוז שצריך להחליף, המראות החשמליות לא עובדות ובקשר ל-ABS הוא הראה לי שאחרי דקה נסיעה הנורה של ה-ABS שוב דולקת.

אה, וגם הנעילה המרכזית מקולקלת, צריך לתקן את זה.

מה עוד, הוא מסכים להוריד מחיר על כל פגם שדרוש לו תיקון, או לחילופין לתקן זאת כשהרכב עוד אצלו.

תודה על ההתעניינות, לילה, חלומות טעימים..וכל זה. :wink:

ביי.

ותודה קומפי, לא הייתי בטוח בקשר לרשם המשכונות.

-Homer Simpson .

פורסם

אז מה בעצם ההבדל בין הXSI לבין הST, הרי מדובר באותו המנוע, נכון ?

כיול מתלים ? רמת גימור ?

לפי מה שהבנתי הST דגם נדיר ביותר... ועוד ידנית...

פורסם

ונמחיש את מה שרשמת, שיר:

peugeot_306.jpg

ה-ST היא אכן ה-306 הכעורה מכולן, עם הסרח האחורי המודבק... :roll:

צב צבע מרכב = צבע כללי לא מקורי.

זה נראה לי קצת "מפחיד"...

אלמוג, האם צבע האוטו הוא מטאלי?

יכול להיות שחלקי פח גדולים (מכסה מנוע, גג ותא מטען) החלו להתקלף

(מחלה ידועה) והוא צבע את כל האוטו.

לפיכך, יהיה צורך לבדוק ירידת ערך מהביטוח.

MCS 2008

פורסם

אם הצביעה נעשתה לתיקון אזורים של צבע שרוף, אין שום סיבה שזה יוריד ערך.

ירידת הערך היא במקרה שהצביעה נעשתה בגלל תאונות, ובמקרה כזה עיקר ירידת הערך נובעת מהתאונה, לא מעצם הצביעה.

לגבי ה ST, ברור קצה העלה שזה אכן אותו מנוע כמו ה XSI.

ההבדל הוא שה ST כנראה בעל מתלים רכים יותר - כיול משפחתי במקום ספורטיבי. שזה דבר לגמרי לא רע ב 306.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

איזה כיף לי, אני ישן לי ואנשים מגיבים(:

תודה.

הצבע באמת נעשה בגלל המחלה הידועה בדגמים הישנים של שריפת הצבע, והצבע הוא מטאלי.

וכיול המתלים לפי התחושה שלי הוא באמת מרוכך קצת, לא שאני מתלונן, אבל הצמיגים הם בחתך נמוך. + מגנזיום(:

אני זז לבדוק את הוולקן (לא האדומה ההיא).

יום טוב.

-Homer Simpson .

פורסם
מערכת קירור - רדיאטור חימום תא נוסעים מנותק, צינורות פגומים

יהיה לך קרררר.... בחורף- אין חימום !

פורסם

לגבי ה ST, ברור קצה העלה שזה אכן אותו מנוע כמו ה XSI.

ההבדל הוא שה ST כנראה בעל מתלים רכים יותר - כיול משפחתי במקום ספורטיבי. שזה דבר לגמרי לא רע ב 306.

רע או לא זה עניין של סדר עדיפויות.

מניסיוני, ה-XSI שונה משמעותית מה-306 הרגילה (בלי זנב) ומציעה התנהגות הרבה יותר ספורטיבית, לטוב ולרע. ההבדל הכי חשוב הוא כמובן ביכולת הבלימה, כאשר האקסה עם 4 דיסקים עוצרת הרבה הרבה יותר טוב.

עם זאת גם ל-306 רגילה התנהגות משובחת והיא בהחלט אופציה משובבת לחובב המתלהב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני לא בטוח שבדנה הזאת (94) היתה קיימת גרסת XS, XI בטוח היתה קיימת.

ההבדל, ב-106 לפחות הוא בכיול שילדה שא אני לא טועה זהה ב-XS ןב-XSI וההבדל ביניהן הוא רמת האבזור הגבוהה יותר ב-XSI.

ולעניין אחר, בדקתי היום גם בקומפיוטסט את הוולקן, שאיכזבה בבדיקה: ציון 56 מתוך 100 לעומת 82 מתוך 100 של ה-306.

דיברתי עם המוכר של ה-306 וביום חמישי, לאחר שנעשה בדיקת שעבוד, ובמידה והיא תצא בסדר, אני אקנה אותה :D

אגב, הוא ירד בכ-5 אלף+ מתחת למחירון הלא משוקלל של המכונית אחרי הבדיקה 8)

תודה לכולם על העזרה.

:)

-Homer Simpson .

פורסם

אני לא בטוח ש-5K ש"ח הם מספיק כשמדובר במכונית הזו:

היא עברה תאונה בחזית עם פגיעת שלדה (קורת רוחב). לא בטוח אם יש משמעות בטיחותית/התנהגותית, אבל בוודאות יהיה קשה להפטר ממנה.

יש המון תיקונים לבצע, שאת חלקם לא ניתן להעריך. קח בחשבון שכרגע אין לך חימום באוטו, ה-ABS לא בהכרח עובד (או גרוע יותר: פעם עובד ופעם לא) ולא ניתן לכוון את המראות, הבעילה לא עובדת וצריך להחליף אגזוז. לא בטוח ש-5K יכסו את תיקון הליקויים הללו...

לגבי צביעת המשטחים העליונים, יש לי גזיר עיתון בו מצוטט שמאי אומר שיש להפחית 3% על תיקוני צבע במשטחים עליונים.

מעניין מה כתבו על הוולקן, אם ה-306 הזו יצאה הרבה יותר טוב ממנה.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
אני לא בטוח ש-5K ש"ח הם מספיק כשמדובר במכונית הזו:

היא עברה תאונה בחזית עם פגיעת שלדה (קורת רוחב). לא בטוח אם יש משמעות בטיחותית/התנהגותית, אבל בוודאות יהיה קשה להפטר ממנה.

יש המון תיקונים לבצע, שאת חלקם לא ניתן להעריך. קח בחשבון שכרגע אין לך חימום באוטו, ה-ABS לא בהכרח עובד (או גרוע יותר: פעם עובד ופעם לא) ולא ניתן לכוון את המראות, הבעילה לא עובדת וצריך להחליף אגזוז. לא בטוח ש-5K יכסו את תיקון הליקויים הללו...

לגבי צביעת המשטחים העליונים, יש לי גזיר עיתון בו מצוטט שמאי אומר שיש להפחית 3% על תיקוני צבע במשטחים עליונים.

מעניין מה כתבו על הוולקן, אם ה-306 הזו יצאה הרבה יותר טוב ממנה.

שי

אל תפחיד את הבנאדם סתם, הפגיעה שצויינה היא פגיעה בעל משמעות שולית, כלומר אין מצב שזאת פגיעת שלדה, סביר להניח שהפגיעה קרתה במפגש עם מדרכה.

הבעיות של הנעילה והמראות שתוארו הן בעיות חשמל בסיסיות, שנראה לי שתיקונן לא מסובך ויעלה כמה עשרות שקלים.

5K בשביל רדיאטור החימום וה-ABS נראה סביר למדי, ואם הוא מפחד, שילך למוסך לקבל הערכה מדוייקת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...