Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פגו' 206 , בצבע אדום :) .. 2003-2006 לא יודע ממש מה המחיר שלה

אבל אני משער שבשנים האלה, המחיר הוא המחיר שהוצא הנ"ל... אפילו פחות..

פורסם

יש המון מכוניות כמו שציינת כגון אופל אסטרה, סיטרואן C4, מאזדה 3 הצא'בק, פיז'ו 307 וכן הלאה.

תמקד קצת יותר את הדרישות כי הם נורא כלליות וכמעט כל משפחתית/סופר מיני עונה עליהם.

פורסם

ניסתי להדריך אותה לתת עוד פרטים .. אבל היא לא מבינה כל כך במכוניות וזה לא משנה לה כל כך ...

היא מאוד אוהבת את האוודי A3 החדשה , אמרתי לה שזה קצת יקר 220-230K. שהיא יכולה אולי לקנות את האוטו יד שניה , אבל היא לא מוכנה יד שניה אלה רק חדש.

פורסם

ניסתי להדריך אותה לתת עוד פרטים .. אבל היא לא מבינה כל כך במכוניות וזה לא משנה לה כל כך ...

היא מאוד אוהבת את האוודי A3 החדשה , אמרתי לה שזה קצת יקר 220-230K. שהיא יכולה אולי לקנות את האוטו יד שניה , אבל היא לא מוכנה יד שניה אלה רק חדש.תנסה להדריך אותה אולי איזה אוטו היא מעדיפה מבחינה יותר מכנית ולא חיצונית..

האם היא מעדיפה שהמכונית תחסוך בדלק או שלא אכפת לה

שיהיו לה ביצועים טובים..

מאובזרת יותר...

תנסה להוציא ממנה, מה היא רוצה שיהיה..

פורסם

גולף FSI 1600

.כרגע היא ייחודית משום שהמחיר שלה גבוה יחסית לתמורה אבל אולי לידידה שלך זה לא משנה

היא עולה בסביבות ה 158 אלף

VW scirocco , 1.4 TSI

פורסם
תנסה להדריך אותה אולי איזה אוטו היא מעדיפה מבחינה יותר מכנית ולא חיצונית..

האם היא מעדיפה שהמכונית תחסוך בדלק או שלא אכפת לה

שיהיו לה ביצועים טובים..

מאובזרת יותר...

תנסה להוציא ממנה, מה היא רוצה שיהיה..

זה לא משנה לה, דיברתי איתה על זה שאלתי אותה עם היא רוצה אוטו מהיר עם ביצועים, מרווח, וכו'

לגבי הדלק היא לא רוצה אוטו שישתה יותר מידי דלק.

ניסיתי הכל, אני בדרך כלל לא כזה אבל היא אשה היא אומרת לי העיקר שיהיה יפה .. חחח אני פשוט לא יודע עם לצחוק או לבכות.

עוד דבר היא לא כל כך אוהבת את הגולף החדשה , אבל את הפולו החדשה היא כן אוהבת.

פורסם

המיני החדשה. שני שנתונים אחורה תיכנס יפה מאוד בתקציב אני חושב. אין עליה מבחינת כריזמה ומבחינת פאן ובטח שלא מבחינת מראה.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

המיני החדשה. שני שנתונים אחורה תיכנס יפה מאוד בתקציב אני חושב. אין עליה מבחינת כריזמה ומבחינת פאן ובטח שלא מבחינת מראהQUOTE]

כן מסכים איתך ב100% חשבתי על האוטו אבל היא מעוניית רק בחדש והמחיר של חדש מעל התקציב ... אישה קשה.

פורסם

יש לא מעט אופציות טובות אך אם רוצים ללכת על בטוח אזי כדאי לטעמי להתמקד במאזדה 3 2.0 (אומנם המונית אך בסה"כ מהווה חבילה טובה וגם נראית טוב). עם זאת במידה והיא רוצה משהו ייחודי יותר אז אופל אסטרה 1.8, VW גולף (אומנם יקרה אך אם הA3 מתאימה לך אז אולי הגולף גם תרצה אותה) או מגאן 3 דל'(2.0) יכולות להיות אופציות נחמדות.

• תוכן חדש...