Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם רוצים משהו מיוחד, סמארט פתוחה או סגורה. רק שני מושבים, אם זה לא מפריע, (והמחיר המטורף גם לא) זה אופציה חביב למדי.

רכבים אחרים לבחורות שלא רוצות רכבים גדולים, C3, פולו, יאריס, אבל כל אלו לא מיוחדות במיוחד.

גיא

פורסם

לפי דעתי הייתי מחכה מעט לג'טה החדשה של פולסוואגן

אני התאהבתי ביופיו

ואני משער שהוא יוכל להכנס לה בתקציב(כמובן שזה רק השערה)

פורסם
ידידה שלי רוצה לקנות אוטו שיעלה 150K -+, הדרישות הם :

1. אוטומטי

2. חדש מהחברה

3 שלא יהיה גדול מידי

4. שיהיה יפה ומיוחד

תודה

ואיך ג'טה עונה לדרישות בסיס של השירשור הזה? (היא לא...) היא לא תהיה קטנה, ובטוח לא יפה ומיוחדת. אם כבר גולף תענה לדרישות בצורה עדיפה, למי שרוצה לשלם כמעט 150K על 1.6 FSI.

גיא

פורסם
ואיך ג'טה עונה לדרישות בסיס של השירשור הזה? (היא לא...) היא לא תהיה קטנה, ובטוח לא יפה ומיוחדת. אם כבר גולף תענה לדרישות בצורה עדיפה, למי שרוצה לשלם כמעט 150K על 1.6 FSI.

גיא

גיא מסכים איתך הג'טה (בורה נכון ?) לא עונה על הדרישות ואת האמת גם גולף לא .. היא מעדיפה את הפולו.

מבחיניתי גם הגולף גם הג'טה וגם הפולו החדשות הם ביזבוז כסף.

• תוכן חדש...