Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מתנצל מראש אם אני כותב את זה בתת פורום הלא נכון, אם טעיתי ואפשרי להעביר את הפוסט זה יהיה מעולה :wink:

אני עובד כיום כמוכר ספרים ולאחרונה רציתי לדעת האם אני יכול להיות איש מכירות של רכבים או שזה בכלל לא מתאים  

פורסם

סליחה שאני אהיה קצת ציני:

אם אתה איש מכירות טוב, לא היית שואל את זה פה.

אם אתה יודע למכור את עצמך - תוכל למכור כל דבר.

תחשוב למה כדאי למישהו לשכור אותך כאיש מכירות, ותמשיך משם.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כמעט כל יבואני הרכב מחפשים אנשי מכירות.

היכרות עם התחום היא יתרון אבל לא הכרח. 

מכירות רכב הן הרבה יותר מאשר רק למכור רכב - מוכרים היום גם אביזרים, מימון, ביטוח ועוד.

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 17 שעות, ארמגדון כתב:

אני עובד כיום כמוכר ספרים ולאחרונה רציתי לדעת האם אני יכול להיות איש מכירות של רכבים או שזה בכלל לא מתאים  

אם זה מתאים או לא תלוי בלמה אתה חושב שאתה רוצה ו/או יכול להיות איש מכירות?

זה קודם כל.

כי למכור זו מיומנות שיותר קשורה להתאמת אישיות למכירות ואיך מוכרים (ולמי) ופחות לכמה המוצר מעניין אותך.

לפני 17 שעות, Gauss כתב:

אין שום סיבה שלא, זה תלוי רק בך.

אם בא לך על זה - לך על זה,

תמיד יותר קל למכור משהו שבא לך/מעניין אותך.

יש הרבה מאוד סיבות למה זה לא תלוי רק בו ולא נכון לעשות בחירות מקצועיות על בסיס "מה בא לך".

אני יודע שכל שופט ב-The Voice ממליץ על לרדוף אחר החלום שלך, אבל על כל אומן מצליח יש עשרות אלפי כשלונות.

גם זה שרכבים מעניינים אותו (אולי. לא ברור מה מעניין אותו), לא הופך את המכירה למשהו מעניין, כי את הלקוחות מעניינים דברים אחרים ממה שמעניין ברכבים חובבי רכב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 17 שעות, ארמגדון כתב:

מן הסתם יש כמה עקרונות זהים. מכירות. הקשבה ללקוח, שירותיות ועוד. 

בהצלחה!

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 6 דקות, falou כתב:

אבל על כל אומן מצליח יש עשרות אלפי כשלונות.

עדיין זה לא סיבה לומר לבן אדם לא לעשות את מה שהוא אוהב, במיוחד אם זה לא בלתי הפיך

• רעיון טוב! 3

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 23 דקות, לב טוב כתב:

עדיין זה לא סיבה לומר לבן אדם לא לעשות את מה שהוא אוהב, במיוחד אם זה לא בלתי הפיך

זו סיבה מצויינת, כי זו לא עצה טובה, זו קלישאה שזורקים באוויר בלי קשר לנסיבות.

1. הוא לא יודע אם הוא אוהב את זה

2. זה שאוהבים מכוניות לא אומר שיאהב למכור מכוניות

3. גם אם הוא יאהב למכור מכוניות, זה לא אומר שיש לו את הנתונים להיות טוב בזה.

• רעיון גרוע 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

השאלה הייתה '' האם אני יכול להיות איש מכירות של רכבים?''.

ענו לו שכן. גם בלי ניסיון. 

הדיון פה אם הוא מתאים, אם מתאים לו, לא קשור לשאלה. 

מניסיון אישי שלי, סוכנות רכב צ'מפיון לא קיבלה אותי. התהליך הבהיר לשני הצדדים שאני לא מתאים. אני מסכים לגמרי. לא אהבתי או הייתי טוב במכירות בחיי. 

הזדמנות להתקבל נתנו לי בכיף.

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, falou כתב:

אם זה מתאים או לא תלוי בלמה אתה חושב שאתה רוצה ו/או יכול להיות איש מכירות?

זה קודם כל.

כי למכור זו מיומנות שיותר קשורה להתאמת אישיות למכירות ואיך מוכרים (ולמי) ופחות לכמה המוצר מעניין אותך.

יש הרבה מאוד סיבות למה זה לא תלוי רק בו ולא נכון לעשות בחירות מקצועיות על בסיס "מה בא לך".

אני יודע שכל שופט ב-The Voice ממליץ על לרדוף אחר החלום שלך, אבל על כל אומן מצליח יש עשרות אלפי כשלונות.

גם זה שרכבים מעניינים אותו (אולי. לא ברור מה מעניין אותו), לא הופך את המכירה למשהו מעניין, כי את הלקוחות מעניינים דברים אחרים ממה שמעניין ברכבים חובבי רכב.

אם לא ינסה - לא ידע ולא יתפתח.

זה לא איזה החלטה "מקצועית" כבדה, הוא כבר עובד במכירות - פשוט בתחום אחר,
הנסיון הזה - רק יתרום לו ויפתח אותו בתחום לכל דבר שימשיך אליו.

ולא מסכים לגבי מה שאמרת לגבי המוצר, הרבה יותר קל למכור משהו שאתה מתחבר אליו מאשר משהו שאין לך שום זיקה אליו.

עריכה אחרונה על ידי Gauss
פורסם
בתאריך 13.7.2026 בשעה 17:23, ארמגדון כתב:

אם לא תנסה, גם לא תדע. 

קודם כל, בהצלחה. לדעתי פשוט לך על זה. 

אחרי שזה נאמר. 

יהיה הבדל בין האוכלוסיות. אני מנחש שמפה עלתה לך השאלה (מודגש). כמובן שיגיעו אליך גם אנשים שקונים ספרים, אבל גם אנשים- נאמר, אחרים. מה שמצריך גישה טיפה שונה והתאמות לשיטות המכירה, להבנתי הדלה.

אם יש לך את החוש המתאים לעבודה עם אנשים במכירות, אז יש לך אותו. מה אתה מוכר לא משנה את התמונה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תצטרך ללמוד מודל שונה לגמרי. שבנוי הרבה על עמלות, שקריאת הלקוח בו היא דבר עיקר (למשל כשאתה קונה ממנו טרייד אין, מוכר לו מימון או ביטוח או תוספות או מוצרים נלווים או בכלל רכב אחר ממה שהתכוון) וגם הלחצים אחרים לגמרי. בחנות ספרים אתה יכול להמליץ ללקוח מה לקנות אבל המוצר מוגמר, ברכבים זה אחר לגמרי. שלא לדבר על שוק המגרשים. לא הכל זה אולמות ממוזגים של צ'מפיון...

הבחור שמכר לי בזמנו C3 בסוכנות היה חביב אבל לא ידע כלום על הרכב או על רכבים בכלל. במסירה הוא דקלם מתוך איזה דף מודפס. נעזרתי בנציג מסניף אחר לדעת איזה צבעים יש במלאי, כי מסתבר שיש רשומת מחשב ויש מישהו שבתכלס יודע. אולי הבחור היה בראשית הדרך. מנהל שלהם צרח עליהם בהפסקה שהם לא מביאים מספיק טרייד-אין. זו סביבת עבודה די קשוחה.

מה שכן, העלות ללמוד את התחום ולנסות לא גבוהה ואולי תגלה על עצמך דברים חדשים.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...