Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד מהקווים בגינה הוא צינור 25 שיוצא מהחנוכיה ועובר כ 20 מטר בגינה בעומק של כ 20 ס"מ, הוא משמש להזנת שני ברזים.

לפני כשנה התגלתה נזילה באמצע ושמתי מחבר כדי לתקן ועכשיו שוב ישנה נזילה איפה שהוא, כרגע אני לא יכול פשוט לחפור בגינה ולהוציא את הצינור אז חשבתי לאטום זמנית את המחבר כדי לגלות היכן בערך הנזילה.

האם ישנה דרך לאטום אותו? image.thumb.jpeg.96a8859a2d2ca93bb5c71ec205ca1a9c.jpeg

פורסם (נערך)

לא בטוח שהבנתי - לאטום מסביב או לסתום עם פקק כזה?

יש "פקקים" או סיומות לצינור 25, מן הסתם לא השתמשתי במונח הנכון. פותח את כל המחבר ומתקין זמנית בקצה הצינור.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם הבנתי נכון אתה רוצה לדעת אם הנזילה לפני או אחרי המחבר, אם זה העניין תוכל לפרק את המחבר ולהתקין מחבר ממידת הצינור ל1/2 ושם ברז גינה /ניל או סתם פקק. 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

https://allgreen.co.il/מחבר-לקצה-צינור-סוף-קו-לצינור-25-plasson/

כזה? סוף קו?

עריכה: יש גם פקק להברגה של צינור 25 ממ.

יש מלא משתלות פתוחות בשבת, קפיצה ואתה מסודר, תשווה מול מחבר זהה לזה שיש לך שם.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לבדיקות כאלה בד"כ מקפלים את הצינור.

אם הצינור מתפנצ'ר באופן קבוע רצוי להחליף את כולו לדרג 10 שמתאים ללחץ מים קבוע.

• תוכן חדש...