Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

באילת לרוב זה קיים על בסיס קבוע.

אין אות GPS בכלל בעיר. בחלק מכביש הערבה זה כן עובד. 

לא יודע איך זה בערים נוספות בישראל.

מצאתי תוכנה להורדה בחינם מ-GOOGLE PLAY לאנדרואיד-אוטו , שנקראת בשם: "Map Factor Navigator".

התוכנה עובדת גם ללא אות GPS בכלל ומציגה מיקום קרוב מאוד לזה המקורי, שמופיעה בדרך כלל עם GOOGLE MAPS או WAZE..

קיימת השהיה של 5-10 שניות בין מיקום הרכב לזה שמופיע. כלומר זה מציג את המיקום עד כ-20 מטר מהמקום האמיתי עם ה-השהיה הזו.

המיקום נעזר באנטנות הסלולריות כשאין אות קליטת GPS כלל . כאשר הקליטה חוזרת היא הופכת למדויקת ביותר.

לאחר הורדת הקובץ לנייד, יש לבחור שפה, ובחירת המפות ללא תשלום. 

במפות, מצב לילה או יום משתנה באופן אוטומטי. 

* למען הסר ספק, זה אינו תחליף ראוי ל - GOOGLE MAPS\WAZE, אלה פתרון זמני לאנשים שמסתבכים במציאת כתובת או בשטח.

ככה זה נראה במסך המולטימדיה :

20260404_155316.jpg

20260404_155137.jpg

20260404_155154.jpg

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 8.4.2026 בשעה 12:55, yossiaviel כתב:

המיקום נעזר באנטנות הסלולריות כשאין אות קליטת GPS כלל

כך זה בכל תוכנה מבוססת מיקום, לפחות באנדרואיד. מה מיוחד בתוכנה הזו?

פורסם
לפני 19 שעות, eladts כתב:

כך זה בכל תוכנה מבוססת מיקום, לפחות באנדרואיד. מה מיוחד בתוכנה הזו?

בדקתי כבר כמה.

חלק מהם לא עובדות, או נתקעות על "חיפוש אות GPS", ונשארות באותו מקום שהתחלת לנסוע.

יש עוד בודדות שעובדות ללא GPS אבל עם דיליי מטורף. גם ללא עברית.

לא בדקתי את כל מה שקיים ב-GOOGLE PLAY, אבל מבין ה-7 שבדקתי, זו יצאה לי הכי נורמלית, וקרובה למציאות.

פורסם

במרכז לא היו לי בעיות בכלל במלחמה. היום בבוקר לקח לוויז המון זמן למצוא לווין ועד שהוא מצא הניווט הוצג במסך של AA בדיליי.

ממש מוזר.

פורסם
לפני כשעה, TZR84 כתב:

במרכז לא היו לי בעיות בכלל במלחמה. היום בבוקר לקח לוויז המון זמן למצוא לווין ועד שהוא מצא הניווט הוצג במסך של AA בדיליי.

ממש מוזר.

כבר כמה ימים באזור ת"א יש שיבושי GPS

רק ביציאה מתל אביב יש שיפור קל, אבל עדיין אם שיבושים באזורים מסויימים

פורסם

שיבושי ה GPS גורמים ללא מעט בעיות.

מלבד תוכנות ניווט, הודעות של מערכות זיהוי תמרורים על תקלות וגם מערכות מדיה שעושות לעצמן כיבוי והדלקה...(לאחר שניסוי ולא הצליחו ל"התאפס" על מיקום).

שכן סיפר לי שניסה לסיים השכרת קורקינט, אבל בגלל חוסר יכולת לזהות אותו, ניסה באמצעות תנועה ברדיוס סביר מהיעד שלו להקלט, ובסוף שילם על 30 ד' במקום על 5 ד'.

פורסם
לפני 11 שעות, מיץ פטל כתב:

שיבושי ה GPS גורמים ללא מעט בעיות.

מלבד תוכנות ניווט, הודעות של מערכות זיהוי תמרורים על תקלות וגם מערכות מדיה שעושות לעצמן כיבוי והדלקה...(לאחר שניסוי

צודק .

ב-JAECOO  מע" זיהוי התמרורים  מתחילה להתריע לפעמים  כאשר בצג מופיע תמרור "10 קמ"ש".

זה קורה לעיתים רחוקות, ודורש איפוס של 10 שניות למערכת הזו.

אחר-כך היא עובדת בסדר. 

אני חושב שלמערכת הניווט יש קשר מסוים לכל זה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...