Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום.

בסובארו של הבן שלי B4 2008 הפסיק לעבוד אורות ומצלמת רברס. בהתחלה זה היה לפעמים עד שיום אחד זה פשוט הפסיק. (  הבנתי שזה קרה לפני יותר מחודש)

בכל מקרה למיטב ידיעותיי המועטות זה נשמע כמו סוויץ רברס. בכל מקרה בדקנו את הפיוזים גם בתא הנהג וגם במכסה המנוע והכל תקין. הבעיה שלא מצאתי את הסוויץ רברס על הגיר כשפתחתי מכסה מנוע. אשמח לעזרתכם בנושא: איך נראה הסוויץ? האם ניתוק הקונקטור שלו וקיצור של 2 החוטים אמור להדליק את הנורות והמצלמה? ואז לדעת שזאת אכן הבעיה? בכל מקרה אשמח שתכוונו אותי. אני אפילו לא יודע היכן הוא ואיך הוא נראה.

תודה מראש  

עריכה אחרונה על ידי rafi_vk
התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

מדובר על הנורות רוורס או אחרות? 

יש 2 או רק אחת? 

בדקתם שהן לא שרופות ואולי יוצרות מעגל פתוח שמונע גם מהמצלמה להידלק אם מחוברת על אותו קו? 

פורסם

שלום . להלן תשובות לשאלותיכם:

לגבי מס'  VIN לא בדקתי כי אני רוצה להבין ב 100% שזה אכן החלק הבעייתי. אין לי מה להזמין חלק אם אינני יודע עדיין שהוא התקול.

לגבי מצבר - לא בדקנו. לכאורה לא חשבתי שזה יכול להיות מהמצבר כי הכל עובד תקין מבחינת המצבר. אין לי בעיה לבדוק.

לגבי הנורות הרברס -   מדובר ב 2 נורות ובדקתי אותן בנקודת חשמל אחרת והן דולקות. אז זה לא מזה.

אשמח שתנסו לכוון אותי מה לחפש והאם התיאןריה שלי לגבי סוויץ רברס בכלל נכונה? ואם כן איך הוא נראה והיכן ממוקם?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם (נערך)

רישום ה VIN אמור להוביל אותך לעמוד באתר, עם שרטוטים מפורטים של מיקום החלקים. 

זה לא רק לצורך הזמנת חלק.

זה לימודי נטו.

עריכה אחרונה על ידי IsraCar

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...