Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ringמאניה משהו מכיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוהי מחלה מוכרת של כל חובב רכב שיצא לא לשוטט במרחבי שיתוף הקבצים

( או אם התמזל מזלו ביקר במציאות ) ונתקל בצילומי onboard של ה nurburgring.

מרגע שראית הקפה אחת ( ודלק זורם בעורקיך ) מובטח שאת המשך חייך תבלה במרדף אחר הרכב/מימון שיביא אותך אל המסלול הנכסף.אני נדבקתי לפני כשנה ובוודאות אגיע לשם בשלב מסוים בחיי.

ובנימה קצת יותר רצינית למי שלא יודע על מה אני מקשקש,אני מקשקש על המסלול שמחשב לאחד

הקשים,מסוכנים והארוכים ביותר (22KM~) שניתן לבצע עליהם הקפות,המסלול נמצא בגרמניה

והמחיר להקפה הוא כ 14ארו.רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שיצא לו להגיע ל Ring ומעונין לחלוק חוויות .

( ואני לא מדבר על הקפות ב gt3-4)

פורסם

אני מתכנן להגיע לשם בשנה הבאה. אני מאוד מקווה שזה יקרה (וכן, יש סיכוי).

אני מכיר את המסלול בעיקר מגראן טוריסמו 4 ומטופ גיר...

אין ספק שזה נראה מדהים.

הנה אתר מעולה של איזה בריטי שנסע לשם כמה פעמים ונדבק חזק במחלה:

http://www.nurburgring.org.uk/

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

כמה זמן זה הקפה ממוצעת של מסלול זה ?

אומנם זו לא הדוגמא הכי הכי טובה, אך ב-GT$ עם רכבים יחסית חזקים מהשורה.. סיבוב לוקח בממוצע כ- 7-8 דקות ..

ככה זה גם במציאות ?

זה מסלול מאוד מאתגר, צר, ערוך ובעל שלל של פניות בינהן כאלו מהירות יותר וכאלו מהירות פחות, כמו כן ישורת עצומה.

לא הייתי מתנגד לתפוס לעצמי איזה מרצדס E 190 איבו (מסתפק בממוצע) ולצאת איתה לאיזה כמה סיבובים נחמדים על המסלול הנ"ל. :)

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

למכוניות כביש סידרתיות השיא עומד על 7:18 ( גם carrera gt היא רכב מיצור "סידרתי" עשתה 7:32)

הרכב המדובר הוא גרסה של מכונית בשם donkervoort גשו ל - http://www.donkervoort.nl

שזוהי התשובה הגרמנית לקטרהם הבריטית בגרסה שהשיגה את השיא הנתונים של הרכב

היו 400כ"ס על 600ק"ג. לפני ה donk השיא היה של ה radical sr3 שעמד על 7:19

שוב רכב קל משקל בערך 330כ"ס על 450ק"ג אבל בניגוד ל donk בעל מעטפת אווירודינמית .

ביננו הרכבים הללו סידרתיים בערך כמו שאני שומאכר,הם יותר רכבי מסלול שמותר להסתובב איתם על הכביש.

• תוכן חדש...