Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש מקום במרכז שמוכר דלתות פנים (לא דלתות קבלן) סטנדרטיות מהמלאי ואפשר פשוט לבוא לקחת.

לא צריך הרכבה, לא צריך מדידה, מחפש מקום שמוכר דלתות פנים רגילות לבנות עמידות למים בגדלים סטנדרטים (60-70-80 וכו') והן במלאי ואתה בא משלם מעמיס ולוקח.

לא 30 ימי עסקים. לא מודד. לא הזמנה. לא חריצי אלומוניום, לא פרזול מיוחד.

יש לי דלת הזזה ישנה שכבר לא רלוונטית, אני רוצה לשים שם דלת אחרת - אני לא רואה סיבה שדלת פנים "רגילה" לא תתאים שם. אני פשוט אחבר לחלק העליון שלה את המנגנון. 

אם צריך לקצר אקצר לבד.  אני לא צריך את המנגנון - יש לי. 

מכירים משהו?

פורסם

ב-2013 קניתי ב״דלת צלחה״ - בשעתו היתה בגבע כרמל.

לא כל כך מרוצה מהאיכות, ככל הנראה כיוון שקניתי לקראת סוף השיפוץ והתקמצנתי קשות, קניתי את המוצר הזול ביותר, יש להם מוצרים באיכות יותר גבוהה.

בחיפוש ברשת כעת בנראה שעברו למגדים, אבל תתקשר ותשאל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גמליאל עברו לפני שנתיים-שלוש מסלמה לקיבוץ גלויות (צמוד לתצוגה הראשית חמדיה, באופן מוזר משהו), והיום, למיטב ידיעתי, אין להם כל-כך מחסן שאפשר לקחת במקום מה שרוצים.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
בתאריך 7.10.2025 בשעה 17:48, Nakamichi כתב:

מכירים משהו?

@Night Driver

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

דלתות היבואן בראשון לציון. 

לפני שנה +- עשיתי הזמנה הייתה אפשרות משלוח עד 14 יום. הגעתי עם נגרר לאסוף באותו יום. 

אם צריך התקנה הם מביאים רשימת מתקינים ואתה מולם 250₪ להתקנת דלת אם אני זוכר טוב. 

• תוכן חדש...