Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לבודפשט

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה לכולם על ההמלצות!!
לגבי התחב"צ - באחת הקבוצות בוואטספ כתבו לי שרק כרטיס פיזי של "מנוי" לא צריך לתקף ואילו כל כרטיס שנרכש באפליקציה מצריך סריקת ברקוד גם המנויים.
מעניין אם זאת סתם המצאה או לא אבל בכל מקרה אקנה כרטיס פיזי כדי להיות בטוח.

בתאריך 12.10.2025 בשעה 11:52, ariel000 כתב:

שלום,

בנוגע לשכירת רכב בתוך בודפשט, במידה ואתה מעוניין להתנייד עם הרכב בתוך העיר קח בחשבון שזה יהיה בזבוז משווע של כסף.

הרבה מקומות חנייה ירדו וגם מסלולים הצטמצמו לטובת אופנים ותחבורה ציבורית.

בתוך העיר אני ממליץ לך בחום על BudapestGO שזו אפליקציה לרכישת כרטיסים לתחבורה ציוברית, שהיא מדהימה - חשוב לא לשכוח לתקף כי הקנס הוא גדול.

במידה ואתה רוצה להשתמש ברכב בתוך העיר יש את זה Wigo, Mol Limo, GreenGO, שאלה רכבים שיתופיים שאתה משלם לפי זמן שימוש.

בעיקרון GreenGO זה הכי זול מבין כולם, החנייה היא חינמית בתוך הגבולות של הרכב.

היות והרכבים חשמליים, לא נועדו לנסיעה מחוץ לעיר.

במידה והינך רוצה להשכיר רכב לנסיעה, אני ממליץ לך על Fox AutoRent הם הכי זולים בבודפשט, מרב הסיכויים שתקבל סוזוקי SUV ותוכל לבחור גם ידני.

במידה ואתה בוחר להשכיר מאוויס, קח בחשבון שדרך האתר הם לא מציינים את נושא הביטוח וכאשר אתה מגיע הם מציגים לך את הנושא וזה מייקר את ההשכרה.

בכל מקרה, ממליץ תמיד, לעשות ביטוח מלא כי זה חוסך הרבה כאב ראש מיותר.

תוכל לבדוק גם את Schiller Rent

איכות המסעדה ירדה והיא הפכה למסעדה מאוד תיירותית ובלי להזמין מקום, אתה תצטרך להמתין זמן מה עד לקבלת שולחן.

האמת ש FOX זולים בחצי! משאר החברות שראיתי וזה פשוט נהדר.
מה שכן , אם הבנתי נכון באתר, הביטוח הכי גבוה שלהם עדיין לא כולל גניבת רכב שזה קצת מרתיע.

אולי למישהו יש ניסיון בנושא של השכרת רכב לכמה סיבובים במסלולי מרוץ שיש שם?
ראיתי את האתר https://drxsport.hu/ שנראה ממש נחמד אבל הוא בכלל לא ברור, קונים וואוצ'ר ואיך מממשים אותו? יש שם באתר קביעת פגישה ששם צריך להכניס את הוואוצ'ר, אבל מה אם אני לא אוכל בתאריכים שהם יציעו? אולי זה משהו שהוא פחות מתאים לתיירים ויותר מותאם למקומיים? כי יש להם שם לא מעט מסלולים עם אפשרות להשכרת רכב אבל באף אחד לא הצלחתי למצוא הזמנה נוחה שכוללת קביעת תאריך ושעה ושריון רכב ספציפי.

שוב המון תודה לכולם!

פורסם
לפני 6 שעות, מיצובישי2000 כתב:

לגבי התחב"צ - באחת הקבוצות בוואטספ כתבו לי שרק כרטיס פיזי של "מנוי" לא צריך לתקף ואילו כל כרטיס שנרכש באפליקציה מצריך סריקת ברקוד גם המנויים.
מעניין אם זאת סתם המצאה או לא אבל בכל מקרה אקנה כרטיס פיזי כדי להיות בטוח.

זה פשוט לא נכון וחבל לך סתם להסתבך עם כרטיס פיזי.. חזרנו מבודפסט בשבוע שעבר, לשנינו המנוי 17 יום באפליקציה, עולים ויורדים חופשי בכל צורות התח"צ, כמה פעמים בירידה מהמטרו\רכבת\רכבת קלה עמדו פקחים וביקשו לסרוק את הברקוד באפליקציה. הם אפילו ידעו יותר טוב ממני על מה ללחוץ באפליקציה כדי לסרוק. 

בקיצור - קנה את המנוי 17 ימים. לא צריך לתקף כלום ולהסתבך עם כלום. פשוט עולים ויורדים ח-ו-פ-ש-י.

פורסם
בתאריך 21.10.2025 בשעה 04:35, מיצובישי2000 כתב:

תודה רבה לכולם על ההמלצות!!
מעניין אם זאת סתם המצאה או לא אבל בכל מקרה אקנה כרטיס פיזי כדי להיות 

אין לי מושג מי כתב ומה כתב.

כאשר אתה רוכש כרטיס חד פעמי, אתה צריך לסרוק ברקוד.

לחילופין, אתה לא חייב לסרוק ברקוד ובכניסה/יציאה מהתחנה יש פקח שמבקש לראות

אתה יכול להיכנס לכרטיס ולתת לו לסרוק ברקוד או להראות לו גיף שמשתנה בין תחנה לתחנה ובין שעה לשעה.

שיש בטלפון אפשרות לכרטיס, אני לא רואה סיבה לרכוש כרטיס נייר פיזי.

מה גם, שאם אתה רוכש את הנייר במכונה ברחוב ומשלם מזומן, יש סיכוי שהעודף שלך לא יחזור כי הצועני שם מחסום בעודף.

Screenshot_20251024_201216_BudapestGO.jpg

פרנקופיל מושבע!

• תוכן חדש...