Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים 

אני כרגע מתלבט לפני רכישת רכב חדש ג'יפון תקציב עד 170 אלף

יש לי כרגע מאזדה cx5 שנת 2017 עושה 13.5  קילומטר לליטר לפי המחשב,  נסיעות שלי בערך 15 אלף קילומטר  בשנה בעיקר מחוץ לעיר

חושב לקנות מאזדה cx5  אפס קמ  בגלל האמינות וירידת ערך יחסית נמוכה או שעדיף לקנות רכב היברידי או חשמלי (אצטרך עמדת טעינה) בגלל החיסכון בדלק

תודה

פורסם

תלוי בנסועה ובאופי הנהיגה.
ה CX5 2016 שלי עושה 1/10.5 ק"מ/ל בנסיעות קצרות נהיגה רגועה.
ה CX5 2023 שלי עושה 1/12 ק"מ/ל בנסועה בינעירונית משולבת הרבה פקקים.
ממליץ בחום על CX5 חדשה ב 0 ק"מ. ה value for money גבוה מאוד. שלל מערכות בטיחות, עם מנוע אטמוספרי וגיר 6 הילוכים פלנטרי. אמינות כזו שאין יותר במכוניות של היום. הביטוח כבר לא יקר כשהיה. עלויות תחזוקה נמוכות יחסית. המולטימדיה אמינה ונסבלת. כפתורי הפעלה פיזיים למזגן. מהנה לנהיגה.
התחליף היחידי למזדה הוא מזדה אחרת.
zoom zoom.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני שעה, BassDriver כתב:

התחליף היחיד למאזדה הוא מאזדה אחרת

על משקל אמירות חיל האוויר - התחליף היחיד למטוס הדקוטה הוא מטוס דקוטה אחר 😂

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • אהבתי 2
  • מצחיק 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

זה רכב שישב במלאי הרבה זמן, כמה? בסוכנות יודעים בדיוק..

לא יודע איזה השלכות יהיו מבחינת נזק לצבע או לפנים הרכב כתוצאה מחשיפה קבועה לשמש ושאר מיזיקי אקלים.

אם תחליטי לקנות, חובה להחליף שם:

1. שמן מנוע התחמצן עקב גילו..

2. צמיגים התייבשו וקיבלו בטן..

3. וישירים שהתייבשו..

4. מצבר כי בטח מת..

בהצלחה!

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
לפני 16 שעות, LEGACY 1.8 כתב:

זה רכב שישב במלאי הרבה זמן, כמה? בסוכנות יודעים בדיוק..

לא יודע איזה השלכות יהיו מבחינת נזק לצבע או לפנים הרכב כתוצאה מחשיפה קבועה לשמש ושאר מיזיקי אקלים.

אם תחליטי לקנות, חובה להחליף שם:

1. שמן מנוע התחמצן עקב גילו..

2. צמיגים התייבשו וקיבלו בטן..

3. וישירים שהתייבשו..

4. מצבר כי בטח מת..

בהצלחה!

ממש לא בהכרח. אח שלי קנה מאזדה 3 גם 0 קילומטר בזמנו שישבה כמה חודשים טובים. הכל היה בסדר, לא טרח גם עם החלפת שמן, לפי מה שיודע שמן שיושב ללא שימוש לא ממש מתחמצן. 

הרכב היום בן 7 שנים עובד קשה ללא שום תקלה. 

המוני אנשים באופן כללי קונים רכבי 0 קילומטר, אם באמת הרכבים האלה היו סכנה כמו שאתה מתאר את זה אז היו אינספור דיווחים על בעיות ותקלות. בפועל מכל מי ששמעתי לא נמצא שום הבדל באמינות. 

הדבר היחיד שפקטור זה שאם הרכב התייבש בשמש הרבה זמן צריך לבדוק צמיגים שלא התייבשו. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...