Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בוקר השנה החדשה עבורי התחיל בלגלות שהרכב שלי נגנב ועבר לשטחים. בין שיחות עם המשטרה ואיתוראן (ומייל לביטוח, כי מסתבר שהם סגורים בחג…) השלמתי עם זה שכנראה אצטרך לקנות רכב חדש. כמו שאפשר להבין, התהליך מאוד בחיתולים, אבל אודה מאוד להמלצות והכוונות, ולו ראשוניות.

כיום (או עד היום…) אני עם קיה סלטוס 21׳ - הייתי מאוד מרוצה ממנו (ולא הייתה כוונה להחליף בעתיד הקרוב). 

התקציב המשוער לרכב החדש, אני מניח, יהיה באזור ה-200 אש״ח (מניח שאפשר יהיה להגמיש, אם יהיה צורך).

קילומטראז׳ שנתי מאוד נמוך (כ7000 ק״מ לכל היותר), כך שניצולת דלק פחות משמעותית עבורי.  

אני עם 2 ילדים, כך שבטיחות מתקדמת חשובה (מערכות אקטיביות וכו). 

אבזור מפנק ומתקדם ככל הניתן. 

תודה רבה מראש!

• מבאס 1
פורסם

אפשר לצמצם קצת את התקציב ולרכוש מאזדה CX5, אולי אפילו בהנחה יפה מ 0 קילומטרים.

אם הכוונה לנצל את כל התקציב המתוכנן,  לאחרונה הגיע טוסון חדש היברידי, עם מרכב קצת יותר ארוך. 

תמורה מעולה למחיר.

לדעתי, שני הרכבים עדיפים על סלטוס.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

אם לא אכפת לך לרכוש רכב משפחתי גדול- סקודה סופרב יכולה להתאים לתקציב אחרי הנחה ותתן בטיחות טובה, אבזור מעולה וכוח

מבחינת ג'יפונים יש את מאזדה cx5 בנזין שהיא אמינה ומאובזרת, יונדאי קונה/טוסון כהיברידיות ואת mg hs שנכנסת בתקציב 

עריכה אחרונה על ידי nissan1211
פורסם

אז אני מניח שאת הסלטוס גנבו (תקן אם אחרת).

מאזדה CX5 גם נחשבת לגניבה.

לגבי גניבות של סקודה סופרב? אני יודע שהיא חביבה על הערבים. לגבי כמה גניבה? כנראה שגם.

אפשר לקנות יונדאי קונה חדשה היברידית - זאת המקבילה של הסלטוס.

לפי מה שראיתי, יש עליה כרגע הנחות.

בהצלחה

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...