Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חבר ביקש ממני להזמין כיסוי לראי הרכב פלוס הפנס איתות  שממוקם  בראי  מעלי אקספרס  (עבור טויטה ) . קיבלתי הודעה שצריך להצהיר   למשרד התחבורה?

צריך תקן לפנס הזה? 

לא רוצה לשלם ואחרי כן  זה יתקע וגם יחויבו אותי על איחסון 

בעיה נוספת שעלי אקספרס איחדו את זה עם מוצרים נוספים שלא קשורים לרכב וכל החבילה תקועה 

עריכה אחרונה על ידי avri6
הוספה
פורסם

הנושא נפוץ בפורום לאחרונה, כן, אתה צריך אישור ממשרד התחבורה. אפשר לנסות אבל בגדול תגיד ביי לחבילה. נגמרה החגיגה.

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אתה עומד,בפני 3 בעיות:

1. פנסים ומראות מחוייבים בעמידה בתקנים.

2. ההזמנה צריכה להיות עבור רכב מסויים, ועל ידי בעליו הרשום, כדי שלא תוגדר מסחרית (במצב כזה הדרישות הרבה יותר נוקשות).

3. הרשויות לא מפרקות חבילות. אם מוצר אחד אינו עומד בתנאים לכניסה ארצה כל החבילה נעצרת ומושמדת.

ממליץ לך לקרוא באתר הממשלה וכן בשרשור הייעודי של @EliC25 

אגב, איחוד החבילות של עליאקספרס עלול לגרום לתשלום מיסים אם ערך כל המרכיבים יחד עולה על 75 דולר. לכן להקפיד על הפרדה של לפחות יומיים בין הזמנות, או להזמין על שמות (ות.ז.) שונים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

תודה . לא עובר את ה75 דולר . הופתעתי שאיחדו  כי זה מוצרים שונים לגמרי  והוזמנו בהפרש של כמה שעות 

נראה לי שאעזוב את החבילה .

אולי המוכרים יזכו אותי  

בעבר הזמנתי כיסוי לראי ופנס איתות לראי  ועבר בלי בעיה . 

וקראתי על אנשים שהזמינו מראות לסובארו כדי להחליף את המראות האמריקאיות

תיקון
פורסם

נכתב כאן לאחרונה 3 פעמים בשבוע: עליאקספרס מדווחים למכס על כל פריט וחבילה שנשלחים, הדגל עולה ואתה משלם.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זו לא המדינה - החלק שלה ניתן ללא תשלום - אלא הדואר שגובה עמלה גם כאשר השירותֶלא נדרש. תותאה של ההפרטה.

פורסם
לפני 19 שעות, sperial כתב:

אגב, איחוד החבילות של עליאקספרס עלול לגרום לתשלום מיסים אם ערך כל המרכיבים יחד עולה על 75 דולר. לכן להקפיד על הפרדה של לפחות יומיים בין הזמנות, או להזמין על שמות (ות.ז.) שונים.

זה רק אם זה מאותו מוכר בעלי אקספרס 

אם זה ממוכרים נפרדים אין מכס 

פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, sperial כתב:

נכתב כאן לאחרונה 3 פעמים בשבוע: עליאקספרס מדווחים למכס על כל פריט וחבילה שנשלחים, הדגל עולה ואתה משלם.

פנס חזית ברור שלא הייתי מזמין,  אבל מניח  לאור מה שכתבתם שגם פנס איתות במראה לא יעבור וחבל על הכסף של הבדיקה  ( לא יודע מה המדיניות לכיסוי פלסטיק של המראה ).  מזל רע שזה צורף לעוד פריט  

עכשיו ראיתי גם את השרשור הזה בדיוק אותו סיפור  

הוספה
פורסם
לפני 18 שעות, avri6 כתב:

בעבר

אפשר לסכם את כל השרשורים בנושא הזה במילה הזאת בדיוק.

היה.

עבר.

השתנה.

הדואר והמדינה התחילו סוף סוף לקיים את החוק. בערך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 7 שעות, sperial כתב:

זו לא המדינה - החלק שלה ניתן ללא תשלום - אלא הדואר שגובה עמלה גם כאשר השירותֶלא נדרש. תותאה של ההפרטה.

אם השירות לא נדרש אז צריך להתעקש. לא עוזר? יש בית משפט לתביעות קטנות. רק צריך לזכור שאנחנו לא מומחים בתחום, ושלפעמים השירות נדרש.

פורסם (נערך)

הדואר מעביר לבדיקה גם חבילות שלא נזקקות לה, וגובה עמלה.

תוצאה ישירה של ההפרטה - למדו מ-Fedex/UPS/DHL.

ומי מאיתנו ישלם לבית המשפט אגרה של 80 ש״ח ויבזבז יום עבודה כשמדובר בויכוח על עמלה של 70 ש״ח?

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
לפני 55 דקות, sperial כתב:

ומי מאיתנו ישלם לבית המשפט אגרה של 80 ש״ח ויבזבז יום עבודה כשמדובר בויכוח על עמלה של 70 ש״ח?

עמלה, כן, אבל גם:

-עלות הסחורה שעוכבה.

-עלות העיכובים (אחסנה).

-אובדן שעות וימי עבודה בטיפול, כולל זמן הדיונים בבית המשפט. 

-הצורך להזמין את הסחורה מחדש, במידה והתביעה תימצא מוצדקת... וייפסק פיצוי לתובע. 

-הסתם עצבים של המתנה לסחורה שתגיע, שוב, בגלל שהקודמת עוכבה כי הנבלות יכלו, נתבעו ובסוף שילמו לפחות. 

פות"ש, תן לינק בבקשה למה שהזמנת. אני רוצה לראות משהו. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, ברווז כתב:

עמלה, כן, אבל גם:

-עלות הסחורה שעוכבה.

-עלות העיכובים (אחסנה).

-אובדן שעות וימי עבודה בטיפול, כולל זמן הדיונים בבית המשפט. 

-הצורך להזמין את הסחורה מחדש, במידה והתביעה תימצא מוצדקת... וייפסק פיצוי לתובע. 

-הסתם עצבים של המתנה לסחורה שתגיע, שוב, בגלל שהקודמת עוכבה כי הנבלות יכלו, נתבעו ובסוף שילמו לפחות. 

פות"ש, תן לינק בבקשה למה שהזמנת. אני רוצה לראות משהו. 

https://www.aliexpress.com/item/10000045074268.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.29.67ac18027IGBj9&tblci=GiBoJNpLsgMa1brdTlXI5Dh09q_TUoJ3tXtZJNJTA1vJaiDA9m4o1YO6qafO59enATCf4Vw

שני 

https://he.aliexpress.com/item/1005006220756028.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.23.67ac18027IGBj9&tblci=GiBoJNpLsgMa1brdTlXI5Dh09q_TUoJ3tXtZJNJTA1vJaiDA9m4o1YO6qafO59enATCf4Vw&gatewayAdapt=glo2isr

ועלי אקספרס חיברו למשלוח בד חליפי  לגזיבו  שהזמנתי כמה שעות אחרי  

אגב אצלי זה לא הדואר  אלא חברת געש וורלדווייד  ( בהתחלה חשבתי שזה עוקץ)  אז יש דרישה לבדיקה מהמדינה והדואר או חברות אחרות לוקחות כסף  

הוספה
פורסם

אני הזמנתי מראה פנימית לסוזוקי, חברת השילוח פנתה אליי שצריך 150 שקל על אישור משרד התחבורה,שילמתי והמראה עברה, המזל שזה היה מוצר מקורי של סוזוקי עם מדבקה מקורית.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...