Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 13 דקות, discoTD5 כתב:

נו? גם אתה מבין שזה לא מריח טוב, ועדיין מנסה לשכנע את עצמך להתקדם בעסקה?

עבור לרכב הבא. יש כאן לא מעט נורות אדומות. 

לא יודע ואם הנורות האדומות מתברר שהם דמיונות לא חבל להפסיד ?

איזה בעיות יכול להיות שיש ? אני מוכן להתאמץ לברר אם אפשר לברר..

פורסם (נערך)

עדכון - התקשרתי לבעל הרכב הקודם (היד 2) שאלתי אותו לגבי המשכון מה הסיפור של המשכון היה שקט בקו ו.."מה  ? מי אתה מה אתה איזה רכב" הסברתי לו את הסיפור והוא אמר שאין שום הלוואה והכל סודר. ואמרתי לו שראיתי שהוא פירסם את הרכב ב 60K והוא אמר לי שהבעלים הנוכחי קנה את הרכב ממנו נמוך משמעותית ב 32K שאלתי אותו למה והוא אמר שהראשון שיתקשר אליו הוא ימכור לו את הרכב והיה מנורות דלוקות (היינו תקלות שצריך לסדר) והוא לא יודע מה כי הרכב הבן שלו נהג על הרכב.

הוא אמר שהוא מכר לו במחיר מציאה והוא כנראה רוצה להרוויח על הרכב..

הבעלים הנוכחי פרסם ב 61K והוריד ל 48K מסתבר שהוא "תיקן" את התקלות (השבחה) ומוכר במחיר גבוה.

נראה לי שירדתי מכל הסיפור

עריכה אחרונה על ידי Deutz912
  • רעיון טוב! 1
פורסם

תמיד תהיתי מי האנשים האלה שמתקשרים למודעה, מציעים חצי מחיר ומבזבזים לכולם את הזמן. היום הבנתי שלפעמים מצליחים לתפוס מציאות...

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

הוא הסיר את המשכון, בסוף אמרתי שווה בדיקה - אין לי כח להאריך אבל הוא שקרן לא מוצלח סתר את עצמו בכמה דברים בפלאפון ובמקום ליד הרכב (לדוגמה הוא טען שכשהוא קנה את הרכב הוא הוציא דו"ח סליקה והוא היה נקי לחלוטין, בפועל הופיעה תאונה בדו"ח) הייתי שם 2 פעמים הופיעו בפניי 2 אנשים שונים ובפלאפון הוא הזדהה בשם אחר כשהגעתי הוא כינה את עצמו בשם אחר.

הרכב נפל לתוך בור רציני והטמבון נתלש ונפגעו הרבה חלקים בבודי וחלקים מכניים - אינטרקולר וכו' 

כשאמרתי לו את זה הוא פשוט חייך ולא אמר כלום

הרכב חטף הרבה מכות מכל הכיוונים (בשיחה הוא אמר שבעל הרכב הקודם תיקן את ה"שפשופים" נקודתית (בפועל בתמונות בקארזון במודעה של הבעלים הקודם הם לא תוקנו והוא כתב "צריך לעשות פחחות ליפוי הרכב" בשיחה אחרת הוא אמר שהוא תיקן נקודתית, בפועל הוא ביצע פחחות וצבע כללית חאפרית ברמה נמוכה פחות מכפר - הטמבון מחובר עם סיליקון שחור וכו' ואף הוא הודה בכך)

הוא טען שהוא קנה את הרכב לפני שנה וקצת בפועל בוצע העברת בעלות לפני 3 חודשים, כנשאל על זה ענה בגלל שיש לו בעיות הוא לא רצה להעביר את הרכב על שמו (בפועל הרכב רשום ע"ש אדם אחר), והמודעה שפירסם הפעלים הקודם פורסמה לפני 5 חודשים, איך זה יתכן ??

בקיצור הזייה למדתי לקח גדול מאוד - אם בעל הרכב מתחיל להדליק נורה פשוט צריך לוותר (במקרה הזה לא בדיוק הבנתי מי בעל הרכב כשהופיעו בפניי 2 אנשים שונים שאינני מכיר ובפלאפון דיברתי עם מישהו אחר בכלל שכולם טענו שהם גיסים, כששאלתי אחד מהם מי זה השם פלוני הוא ענה שהוא לא יודע אולי חבר שלו מהעבודה).

מקווה שייצא תועלת למישהו מזה. (למרות שידוע ששוק הרכבים כאן פשוט זוועתי)

עריכה אחרונה על ידי Deutz912
  • מעניין 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...