Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סובארו DL 87 מנוע חדש(בן שנה) גיר ממש חדש. מצבר חדש. אלתרנתור חדש. מתחס חדש. וצמיגים חדשים.

בכמה כסף אני צריך למכור את אוטו שלי ואוטו שמור מאוד

בתודה יוסי ושבת שלום

יונדאי גטס :-D

פורסם

תגיד תודה אם תקבל 6...

המחירון שלך אמור להיות בסביבות ה11 12 אלף.

שלי 89 והמחירון 14000.

עם כל התוספות תקבל אולי 7. אבל אל תחשוב שיותר (אלא אם תיפול על קונה שמוכן לתת מחיר הוגן).

לסובארו מהשנים האלה יש מחירון גבוהה, יש כאלה שיגידו שבצדק (שוק חזק, אוטו אמין מאוד, חלקים זולים ובשפע), אבל אנשים לא נותנים מחירון גם על אוטו מבריק כאילו יצא מהחברה.

כמו בכל רכב, תרשום לך את היתרונות והחסרונות שיש לאוטו שלך, ותוריד\תעלה מהמחירון את המחיר ההגיוני. תחשוב על סכום מינימום שאתה לא מוכן לרדת ממנו בעת המכירה (אני לדוגמא לא מוכן לרדת לבינתיים מ9 \ 10 אלף, לא משתלם לי בכלל).

סובארו כמו שלי ושלך, נסחרות בדר"כ בסביבות ה4 5 6 מתחת למחירון הרשמי. תלוי גם ביד ובקילומטרז'.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

יוסי שחי באשליה שמישהו בכלל ירצה לקנות ממנו את האוטו.

ואל תבלבל את המוח בשעות אלו של הבוקר, סובארו דיאל נסחרת בהתאם למצבה הכללי, שלך נסחרת ב5 פחות, אני מכיר אנשים שמכרו במחירון בלי הרבה וויכוחים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לפי דעתי מעל המחירון, תבקש מעל המחירון,לפי מה שאתה אומר הרכב המצב חדש,מנוע+ גיר+חלקים רבים חדשים....הרכב מושקע,אוטומטי,זו לא סתאם סובארו גאנק מקומטת שבקושי נוסעת,ועם כל הכבוד לסובארו יש שוק חזק.

תבקש טיפה מעל המחירון וכשיבוא משהו רציני תוריד לו קצת ותגיע למחירון .

מניסיון,אם תחנה אותה במקום טוב שעוברים בו הרבה אנשים,שלט בולט על החלון, היא לא תישאר אצלך הרבה זמן,יש אנשים שמחפשים דווקא את המכוניות האלה,סובארו נמכרות מהר ובמחיר מחירון בכיף.

בהצלחה.

פורסם
לפי דעתי מעל המחירון, תבקש מעל המחירון,לפי מה שאתה אומר הרכב המצב חדש,מנוע+ גיר+חלקים רבים חדשים....הרכב מושקע,אוטומטי,זו לא סתאם סובארו גאנק מקומטת שבקושי נוסעת

מי אמר לך ?

ראית את האוטו ? נסעת בו ?

המצב התחזוקתי של המכונית הללו בקאנטים ! והן גם נראות כך !

מכונית במצב מכאני טוב עם מרכב במצב יפה ותא נוסעים שמור תקבל בקלות מחירון, אבל מה לעשות שלמצוא אחת כזו זה כמעט בלתי אפשרי בדגם הזה ? (גם ההכרזות של מקיוסי על הסובארו השמורה שלו אתה יכול לקחת בערבון מוגבל, שלו עברה ברד שלא תוקן).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ואותי מדהים שהמחירון של מכונית בת 15 שנה הוא מעל 10000 שקלים, ושהמוכרים מצפים לקבל כזה מחיר... (ויותר מדהים אם הם גם מקבלים כזה מחיר)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שלום לכולם

יוסי לדעתי אתה לא צודק אולי האוטו שלך שווה 5 אלף בפחות מהמחירון אבל כל הסובארו כאלו

לפני מס חודשים פירסמתי מודעות בקשר למכירת הרכב שלי לאונה 87 בהרבה מאד לוחות רכב באינטרנט

המחיר היה מעל המחירון 13000 שח המחירון 11600

היו מספר אנשים שהסכימו לשלם את הסכום הזה ,שאר האנשים היו מוכנים לשלם מחירון

בסופו של דבר אבא שלי לא הסכים שאני ימכור את האוטו גם ב 13000 שרצו לבוא לקחת אותו אפילו בלי בדיקה ולכן האוטו לא נמכר

היו אנשים שהתקשרו גם אחרי כמה חודשים ושאלו עוד פעם ואפילו הציעו לקנות את הרכב ללא בדיקה

כך שאם הרכב שמור ונראה טוב ושווה את הכסף אפשר למכור אותו גם במעל המחירון

הכל תלוי במצב של האוטו וכמה הוא מושקע

שגיא.

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
פורסם
מי אמר לך ?

ראית את האוטו ? נסעת בו ?

המצב התחזוקתי של המכונית הללו בקאנטים ! והן גם נראות כך !

מכונית במצב מכאני טוב עם מרכב במצב יפה ותא נוסעים שמור תקבל בקלות מחירון, אבל מה לעשות שלמצוא אחת כזו זה כמעט בלתי אפשרי בדגם הזה ? (גם ההכרזות של מקיוסי על הסובארו השמורה שלו אתה יכול לקחת בערבון מוגבל, שלו עברה ברד שלא תוקן).

איציק

נראה לך הגיוני, לתקן מכות ברד במחיר שעולה בסביבות החצי\השליש מהמחיר של האוטו? למה נראה לך שאני אקבל גם רבע מההשקעה שלי על האוטו (על הפחחות כמובן), כשאני אמכור?

בשנתונים האלה אנשים מחפשים סובארו כי הם רוצים קודם כל אוטו אמין מכאנית, כמה פחחות מושלמת אפשר לצפות מאוטו מהגיל הזה?

אין לי סיבה להשקיע כל כך הרבה לתקן כמה מכות ברד, מהסיבה שלא משתלם לי להשקיע כחצי מהמחיר של האוטו על קצת פחחות. כשאני מחפש רכב בן 16, קודם כל חשוב לי שהמצב המכאני שלו טוב.

ואם מתקנים באוטו כזה, זו צביעה כוללת אצל ערבים ב1000, 1500 שקל (שמתקלפת אחרי שנה) ואולי גם פחחות בגרוש. וזה שהם אחרי שהם קנו את האוטו במחיר מציאה, בשביל שהם יהנו מהצבע, לא אתה. כשאתה תקנה את האוטו כל הצבע יתקלף לך.

אני שם את הקלפים על השולחן.

סובארו לאונה, הנעה קדמית, 1600 סמ"ק, 183,000 ק"מ, יד שלישית, לבנה (אינספור תמונות בחתימה).

האוטו שלי עבר ברד (כמו המון מכוניות שסבלו מהברד החזק שהיה פה לפני שנה או שנתיים), ולא תוקן, כולל מכת חניה בדלת ימנית אחורית שלא תוקנה, אני מעדיף להראות את האוטו במצב המקורי ולא עם דלת שהוחלפה (הבדלי צבעים) ואחר כך שיזיינו לי תשכל על תאונות קשות. 700 שקל לתיקון אולי אתה מוכן לשלם בסובארו לאונה 89, אני לא חושב שזה משתלם.

קרבורטור דרוש שיפוץ. לבינתיים אני לא אשפץ, אני מוריד מהמחיר בשביל זה.

אגזוז (דוד, אין לי מושג איך קוראים לחלק הזה) שמתחת למכסה המנוע, דפקתי אותו קצת והוא מרעיש בנסיעה, אפשר לנסוע ככה אבל אני בדרך לתיקון (איך שראיתי את זה, דרושה רק הלחמה ולא החלפה).

זהו, אלו כל המגרעות שלי צפציפית לאוטו הזה, שלי. נתתי לך את כל ההיסטוריה של המגרעות שלה.

חוץ מזה האוטו בובה.

השקעות:

הוחלף מסרק הגה, רפידות בלמים, מצבר ואלטרנטור. טיפול 10000, טסט לחצי שנה.

מה גם שבכל השנה הזאת המחירון ירד באלף שקלים. קניתי, העברתי את הזמן, אפשר לומר נהניתי, לא יצאתי בהפסד כספי גדול (רק ההשקעה על האוטו, ביטוח טסט דלק). ואני מוכר כי אני רוצה לשנות אווירה.

עשיתי לה גם פוליש ווקס בעצמי אתמול, כדי לשמור על הצבע מחלודה.

מי פה בזמן האחרון כתב מה יש בדיוק לאוטו שלו שדרוש תיקון, באותו הזמן שהוא מפרסם מודעה למכירה?

אני רק מבקש מחיר הגון, של 5 אלף מתחת למחירון של האוטו. ולא שקל פחות.

אור: חרטטנים כמוך מתקשרים כמו נעליים, בכמויות. הם רוצים 5 6 7. שיחפשו מי ינענע אותם!

יש מחירון מוסכם. אני לא מתכוון לרדת מ5 אלף פחות ממנו. מי שלא רוצה שילך לישון. אני מעדיף להשאר עם הרכב הזה עוד שנה ולא למכור בפחות מ9. אני לא ממהר.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

יוסי, אני לא חרטטן, אני מציאותי.

זה כמו שאני אגיד שמי שמצלצל ורוצה לתת לי 8000 על ג'אסטי ששווה 12, וראית אתמול שהמנוע שלה נקי ונראה כמו 2005, הוא חרטטן.

תבין, אין למכוניות האלו שוק, כמו שאומרים "אבד עליהן הקלח", פעם זה היה קצת יותר קל, היום ? כלום.

מי כן ישראלי חרטטן ומציק ?

יום אחד קמתי במצב רוח משועמם, צלצל אדם, "כמה אתה רוצה עליה ?" השעמום שבתוכי אמר לו "8000 ש"ח", הוא כמובן ישר "5000 הולך ?".

עכשיו אני מחכה שמישהו יצלצל, ואז אני אגיד "1000 ש"ח", הוא יבקש שאני אשלם כדי שיקח את הרכב, לא ?

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
נראה לך הגיוני, לתקן מכות ברד במחיר שעולה בסביבות החצי\השליש מהמחיר של האוטו? למה נראה לך שאני אקבל גם רבע מההשקעה שלי על האוטו (על הפחחות כמובן), כשאני אמכור?

יש דברים שעושים בשביל ההגיון... (כמו שרשמת)

יש דברים שעושים בשביל הנשמה...

יש דברים שעושים בשביל הכיף...

יש דברים שעושים בשביל התחביב...

יש דברים שעושים בשביל התענוג...

ויש דברים שאי אפשר להסביר...

מי שמתחיל לחשבן על תיקון X או Y ברכב שלו (ביחס לכמה שהוא עולה) ברור שהוא מתייחס לאוטו כפריט שנסחר וכל "השקעה" של שקל עליו תעשה במחשבה תחילה וקוסמטיקה לא באה בחשבון.

אתה חושב ככה, אני לא. גם מכוניות שהיו לי (ישנות יותר, למשל DL ממודל 82 שעלתה לי אז 5000 שח) נראו בונבונירות גם ביחס למכוניות חדישות ממנה ב 15 שנה.

בשבילך מדובר ברכב שתכליתו להעביר אותך מנקודה א' ל ב' במינימום כסף, בשבילי לא.

בשבילי האוטו אומנם משמש עבור הגעה מנקודה א' ל-ב', אבל הוא גם תחביב/תענוג/כיף. על כל נגיעה קטנה אני לא אגיע לפחח, אבל לא תמצא אותי קונה מכונית שעברה ברד או מכונית עם דפיקות משמעותיות (ואם יש משהו משמעותי - זה מתוקן).

גם הרכב הבא שלך יהיה שווה פחות או יותר 10-15K שח, וגם אז לא "ישתלם" לך להשקיע... אז מה תגיד ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם הכל אצלך חדש למה לך למכור?

לא תמכור אותו מעל למחירון- וגם אם תקבל מחירון- בספק, אז לא תמצא משהו יותר טוב משלך במחיר הזה..

ד"א- לא מאפסים קילומטרז' כשמחליפים מנוע?

פורסם

אין לי סיבה להשקיע כל כך הרבה לתקן כמה מכות ברד, מהסיבה שלא משתלם לי להשקיע כחצי מהמחיר של האוטו על קצת פחחות. כשאני מחפש רכב בן 16, קודם כל חשוב לי שהמצב המכאני שלו טוב.

כסף ואידאולגיה לא הולכים ביחד... (אם אתה זוכר את השיחה שלנו...)

או שאתה אוהב את הסובארו, או שאתה מסתכל עליה בתור נכס, משהו סחיר שאתה מקווה שמישהו ישלם לך עליה את המחיר שאתה רוצה. אין באמצע.

נראה לך הגיוני, שהקונה יקרא את כל מה שרשמת פה ועוד יתן לך את המחיר המבוקש?

:nono:

אני לעומת זאת מכיר GL מסויימת, מודל 88. מקורית מהיום הראשון שיצאה משערי יפנאוטו. אין צבע דהוי, אין חלודה, הרכב מתוחזק במצב טוב, מידת צמיגים 175, טאסות מקוריות של GL כנפיים מוכספות ואיך אפשר בלי עץ האורן הירוק על המראה? הזקן שנוהג עליה הולך בבוקר, חוזר אחרי שעה וחצי-שעתיים ומנקה את האוטו עם סמרטוט. לא משנה שהיא נקיה. זה משהו מטורף!

מעטים הם בעלי הסובארו לאונה שבאמת אכפת להם מהרכב כמו מהזקן הזה. בדר"כ זה רכב שנוסע עד שהוא מגיע ליד הכי מתעללת ומזניחה ואז נופח את נשמתו. כי מרבית האנשים תופסים את הרכב הזה כרכב שנוסע מא' ל-ב' מבלי להשקיע בו טיפול מינמלי (עדות לכך היא התקתוק המתקתק של מנוע הבוקסר. שבכלל לא צריך להיות, זו תוצאה של הזנחה!). ומהצד השני יש כאלה שתופסים את הרכב הזה כתחביב (ואפשר לתפוס לכל המלעיזים), משקיעים בפחחות, מניעת חלודה, ניקיון, וצבע. הם יקבלו מחירון.

אז אם הזקן הזה ימכור (ויהיה לי כסף), אני אהיה הראשון שאקנה אותה. (אה, שכחתי לציין - במחיר מחירון).

כי הרכב הזה (הספיציפי) שווה כל שקל.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

אז אם הזקן הזה ימכור (ויהיה לי כסף), אני אהיה הראשון שאקנה אותה. (אה, שכחתי לציין - במחיר מחירון).

כי הרכב הזה (הספיציפי) שווה כל שקל.

ואני לא מבין למה זה הגיוני שמישהו יעשה כזה דבר. למה זה לא נתפס כטירוף מוחלט. אני לא אומר לרגע שלא צריך לטפל במכונית, אבל צריך גם פרופורציה. וסובארו DL היא לא רכב אספנות נדיר וגם לא רכב ספורטיבי מיוחד או משהו כזה. צריך מידה מסוימת של טירוף בשביל להתנהג אליה בצורה כזאת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ואני לא מבין למה זה הגיוני שמישהו יעשה כזה דבר. למה זה לא נתפס כטירוף מוחלט. אני לא אומר לרגע שלא צריך לטפל במכונית, אבל צריך גם פרופורציה. וסובארו DL היא לא רכב אספנות נדיר וגם לא רכב ספורטיבי מיוחד או משהו כזה. צריך מידה מסוימת של טירוף בשביל להתנהג אליה בצורה כזאת.

רוני

זו GL - לא DL עממית.

ואם תנסה להבין את רזי המוח האנושי - לא יהיה לך זמן להצטלם עם הVTR זורקת.

אין מה לעשות - לכל אחד יש את השריטה שלו...

ואני לא תופס רכב בתור השקעה, ככה שזה לא טירוף באיזשהי של מידה מסוימת. יעידו עלי חברי הפורום שמכירים אותי באופן קצת יותר אישי - אם הייתי רואה רכב בתור השקעה ולא בתור פאן והובי משלי הייתי קונה טויוטה קורולה או ג'אסטי.

סתם לדוגמא: עזוב שזו יפנית. קח את האלפא 33. הרכב הכי פחות אלפא שיש במאה האחרונה.

רכב מתפרק, לא אמין - סיפור מהפטרה למצוא מוסך שבאמת יכול לטפל בו. והוא גם לא עד כדי כך ספורטיבי...

אבל יש אנשים שמחזיקים אותו כי כיף להם לראות את עצמם באלפא. וכיף להם להביא מחו"ל מנוע 1.7 מוזרק, וכיף להם לשמוע את הצליל הזה היחודי כ"כ של אלפא. והרכב הזה מאכיל אותם כ"כ הרבה חרא אבל הם מחזיקים אותו וזורקים אלפים, אם לא עשרות אלפי שקלים בשנה על תחזוקה.

אצלי זה בסובארו.

אני לא תופס רכב בתור השקעה. כמו המוני בית-ישראל (ובכללם גם המשפחה שלי והקרובים לי). ולכן יותר קל לי לחיות עם השריטה שלי.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

• תוכן חדש...