Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אם הייתי רוכש את הרכב הזה, במקומך הייתי נוסע לסוכנות בעיר אחרת. הזלזול בלקוח זה BIG NO NO מבחינתי.

בסניף אחר אני מאמין שתצאי מרוצה יותר.

• רעיון טוב! 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
בתאריך 4.7.2025 בשעה 11:18, nglancer כתב:

אני חושב שאנשים פיספסו את מסר.
אם הנציג הנכבד היה מסביר לה שאין יותר ברושורים כי אנשים לא מעוניינים \ איכות הסביבה, מציע לה קפה ומסביר הכל על הרכב, היא לא היתה יוצאת בהרגשה כזאת.

תשובה ענינית, ולא נסיון להסביר את פלאי הדיגיטציה 

בתאריך 3.7.2025 בשעה 19:15, hans כתב:

רוב הסיכויים שקיים pdf באתר של צ'מפיון באיכות טובה. מתיישבים מול מחשב עם מסך גדול ומדפדפים.

הציפייה שלך לחוברת צבעונית מודפסת דומה לציפייה שישלחו לך תקליטור לבית בעקבות זכייה בחידון. העולם מזמן לא שם. לא רק צ'מפיון. הדפסה צבעונית זה יקר.

לא יודעת עד כמה יש לך מושג בשיווק, כי לי יש,.. ברושורים עם מפרט מקובלים בכל מקום, בכל העולם בשוק המכוניות ובשוק הדיור

פורסם
לפני שעה, sapirush כתב:

כמה יש לך מושג בשיווק, כי לי יש,.. ברושורים עם מפרט מקובלים בכל מקום, בכל העולם בשוק המכוניות ובשוק הדיור

גם לי, אבל, בשוק הדיור בוודאות וזה ממש לא יעלם.

בשוק המכוניות זה הולך ופוחת ובארץ כאשר את שבויה של יבואן כזה או אחר, מה שנתקלת בו, לצערינו, זה מה שיש ולא ישתנה בקרוב או בכלל.

שוק הרכב שונה מהותית משוק הדיור או מוצרי צריכה מסויימים. ומתנהל שונה בהרבה מובנים. (לא תקבלי מוצרי צריכה יקרים לניסיון, וברושורים מפונפנים לא עוזרים מעבר לתדמית) 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני שעה, sapirush כתב:

לא יודעת עד כמה יש לך מושג בשיווק, כי לי יש,.. ברושורים עם מפרט מקובלים בכל מקום, בכל העולם בשוק המכוניות ובשוק הדיור

Zaf ענה יפה. בכל העולם, כן, בכל מקום - לא. בכל קטגוריה - ממש לא.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

נראה שנפלת על נציג לא רציני או שקיבל רושם מוטעה כלשהו שאת מבזבזת לו את הזמן, חבל, זאת לא סיבה לוותר על הרכב הזה אלא סיבה לוותר על הסוכנות הזו.

לי אישית היתה חוויה הפוכה לגמרי במרכז מכירות של סקודה בשורק (ליד ראשון לציון) ממש לפני 7 חודשים כשבאנו לרכוש קאמיק 2025 חדשה.

הסוכן היה נחמד, סיפר כל מה שיכל על האוטו והכיר את כל הפרטים, גם ענה על שאלות קשות שכאחד שמבין ברכבים ידע לשאול אותו.

נתן לנו נסיעת מבחן למרות שלא קבענו פגישה אלא נכנסנו בדלת ללא תיאום אבל כן ביקש לחזור עד שעה מסויימת כיוון שהרכב הנבדק היה מוזמן.

שלף מהראש את כל ההבדלים בין רמות הגימור והיה מאוד רציני.

אין היום ברושורים מודפסים, הוא כן יכול היה להפנות אותך בלינק לאתר החברה כדי שתקבלי שם מידע מדוייק לגברי הרכב ורמת הגימור שהתעניינת בה, כאמור בדבריך נראה שהוא לא ניסה באמת להתאמץ לסגור מכירה, לכל הפחות היה צריך לטרוח להסביר לך שאפשר לראות את הפרטים באתר ולא לתת לך לצאת בהרגשה כזו מהסוכנות.

עכשיו השאלה מה תעשי מכאן, לקנות ממנו רכב לא הייתי קונה- פה זה הפסד שלו.

לא לקנות בכלל את הרכב הזה בגלל חוויה מפוקפקת עם נציג מכירות אחד יהפוך את זה להפסד שם שלך.

אני הייתי נותן למותג ניסיון נוסף ולו בעיקר בגלל שזאת אחת המכוניות הטובות בקטגוריה שלה, תקבעי פגישה בסוכנות אחרת, תכנסי ותראי אם תקבלי רושם אחר מנציג אחר בסוכנות אחרת...

בהצלחה.

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 43 דקות, Roycohen1979 כתב:

אין היום ברושורים מודפסים,

בסוכנות סקודה באר שבע. של צ'מפיון מוטורס - יש רמת גימור שעדיין לא נמצאת בברושורים, והם יקבלו ברושורים בהמשך. ככה נאמר לי בשבוע שעבר כשהייתי שם. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

בסוכנות פולקסווגן באר שבע יש יחס חם ואחלה סוכני מכירות שמכירים את הרכבים בעל פה כל דבר הכי קטן שתשאל יענו לך .. כמובן שעל כוס קפה .

היחס הכי טוב שקבילתי עד היום במקום שלא מכירים אותי  היה בסוכנות מרצדס בבאר שבע . באמת שאין דברים כאלה . יחס מושלם

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...