Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב של אישתי קיבל מכה קטנה מאחור על ידי נהגת שכנראה היתה שקועה בטלפון.

הנהגת ככל הנראה נהגת צעירה.

הנזק קטן, מאוד קטן, אבל קיים. 

הייתי היום במוסך של היבואן לטיפול, וקיבלתי הצעת מחיר לתיקון ע"ס 1947 ש"ח כשאני מאשר מראש חריגה של עד 20% למעלה. 

פניתי לנהגת הפוגעת לשאול איך היא רוצה לנהל את האירוע, ואם היא רוצה להפעיל ביטוח. 

אישתי מבואסת מהמכה, ובגלל שהיא יודעת שהיא שם, היא גם רואה אותה. 

התקשרה אלי אמא של הנהגת הצעירה, ביקשה שניקח את הרכב לקבל הצעת מחיר נוספת ממוסך כאן ברמת השרון. כמובן שהסכמתי. אין לי רצון לנפח אירוע ולגרום לנזק גדול יותר לנהגת הפוגעת. 

די ברור לי שלא יופעל כאן ביטוח בגלל שהפוגעת היא נהגת צעירה. 

אני לא פוסל אפשרות שהיא תשלם לאישתי משהו, לא יודע כמה, ובזה נסגור את האירוע. 

מה אתם ממליצים לעשות? 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 3 דקות, discoTD5 כתב:

מה אתם ממליצים לעשות?

לתקן במוסך שאתה סומך עליו. זה דבר ראשון.

בתור אחד שאתמול קיבל מכה מאוד חזקה באוטו חדש, אני בעד ללמד אנשים להיות הוגנים ולשאת בתוצאות של מעשיהם. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אתחיל במשהו ברור, מישהו הזיק אותך (גם אם לא בכוונה) ולא אתה אמור לשלם את זה. 

אם לא מדובר במשהו נוראי אז אכן אין צורך ללכת למוסך יבואן שהוא מראש יקר יותר ואפשר ללכת לכל מוסך אחר שעושה את זה לא פחות טוב - וגם זול יותר. 

דעתי היא שכן כדאי לתקן אפי' שזה משהו קטן ולא להתפתות לצאת אם הכסף למלון וכד' כי בסוף לראות את המכה תבאס אתכם כל יום מחדש.

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

אני במקומך הייתי הולך גם למוסך שלה, אך בודק לפני כן בגוגל ולפי התרשמותי שהם מקצוענים ויתקנו כיאות. בסופו שלך יום אתה מחליט היכן לתקן, והיא האשמה הבלעדית.

מוסך היבואן זה סתם חזירי, ואם לא מפעילים ביטוח אז חראם.

• רעיון טוב! 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, discoTD5 כתב:

די ברור לי שלא יופעל כאן ביטוח בגלל שהפוגעת היא נהגת צעירה. 

למה לא יופעל ביטוח?

אם הביטוח אכן כולל גם את הנהגת הפוגעת סכום כזה לא יזיז לפרמיה בעתיד (אם אני לא טועה עד 5K לא נחשב)

עריכה אחרונה על ידי חד אופן
פורסם

תודה, נלך איתה למוסך ונראה מה הם מציעים. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם זה סדר גודל הסכום, אז "פרגן" לה ותסגרו את העניין ללא ביטוח.

אנשים רבים במקרים רבים מעדיפים "לוותר על הביטוח ולסגור בינינו" , כשהם בטוחים שאפשר לתקן טמבון ב750 שקל, ומתפלאים לראות שלהחליף טמבון ואת כל הפלסטיקה מסביב עולה 15 אלף וצפונה.

שוב , אם היא ראתה באיזה סכום מדובר וסבבה לה עם זה, תו לה הצעה נוספת ושלום על ישראל.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

תמונות יועילו.

אישית אני מיואש משפשופי פגוש, ואם מדובר רק בצביעה של שטח קטן איני טורח, ממילא בעוד חודש או שלושה תהיה שריטה חדשה. אבל אם מדובר ביותר מצביעה, בודאי אם נפגע משהו מתחת לפגוש, כדאי לתקן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפני שנה דפק אותי רכב, יצאתי להחליף פרטים - ואני מריח שהבנאדם מסריח מאלכוהול

לא יודע מה עבר לי בראש שאחרי שהוא הוכיח את כישורי הנהיגה שלו תחת אלכוהול, נתתי לו להמשיך לנסוע ולא דווחתי למשטרה.

למחרת אני נותן לו הצעת מחיר לתיקון שנמוכה מתחת להשתתפות העצמית, והוא מתחיל לקלל ומאיים שלא ייתן לי שקל

הטלפון הבא שלי היה לחברת הביטוח, שיגישו תביעה, ויקרעו אותו במשפט עם הוצאות עו"ד, רכב חילופי ושאר חמוצים

מבחינתי שהפוגע מתנהג בחוסר הוגנות - אני אשתדל לקרוע אותו, ובמיוחד שמדובר באדם שמסכן חיים

אבל במקרה של פות"ש נראה שהוא נפל על אנשים הוגנים - לא הייתי מחפש לחנך או לתפור אותם על הטעות שנעשתה

• אהבתי 2
פורסם

לא הייתי הולך למוסך שאני לא מכיר. חשוב גם להבין מה בדיוק הנזק. אם מדובר בהחלפה של פנס או איזה פלסטיק שחור, ניחא. אם שיפוץ של פגוש ועבודות צבע זה כבר דבר אחר. 

גם מוסך מורשה יבואן הוא לא בהכרח ערובה לעבודה איכותית, חלקם פשוט מוציאים את התיקון החוצה לפחח זול וגוזרים קופון. 

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...